2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Gyurcsík Tibor
 

Legutóbbi programok

Összes program

Kapcsolódó cikkek
Éneklő alfahímek párbaja az Orfeumban
Ingyenes Magyar Dalok Estje az Orfeumban
Vegas men új időpotban az Orfeumban, Budapesten
Hallgasd meg a lélek dalát
"Mindenki nyertesként távozik." - Villáminterjú Gyurcsík Tiborral
     
 
Gyurcsík Tibor
Születés dátum: 1986. június 9.
Web még: https://www.facebook.com/gyurcsiktibor
Aktív kapcsolat: X-faktor 2011 (X-faktor 2) (közreműködő)
Az X-faktor 2011-ben a 12. helyen végzett.
 
     

Gyurcsik Tibor 

Hobbi: úszás, kori, aikido, főzés, természet, fúrás-faragás:)
Kedvenc szín: kék, zöld
Kedvenc étel: A frissen főtt , :.... :) Szeretek mindent, ami hús alapú, grillezett húsokat sok zöldséggel, bográcsgulyást. Alapjában véve a férfias ételeket szeretem, de egy rúd kalácsot vagy egy egész piskótát is bármikor képes vagyok megenni egy fél liter tejjel :)

Kedvenc film: Abszolút FAN a Forrest Gump. Szeretem a drámákat, aminek van mondanivalója, elgondolkodtatja az embert. Szeretem a látványfilmeket is, de az olyanoknak nem is nagyon emlékszem a cselekményükre pár hét után, sokszor a címükre sem. 7 élet, Eredet, Avatar, A bőr, amelyben élek, Az igazság ára, hogy valami mostani filmet is felsoroljak, amik tetszettek nagyon.

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: Gépészmérnök. Nyaranként 15 éves korom óta dolgoztam. Sokszor az egész nyarat végiggüriztem. Egyetem alatt pedig évközben ezermesterkedtem egy új lakónegyedben. Ácsmunkától kezdve a kertész munkáig, kőművesmunkáig mindenfélét segítettem. Kikapcsol a fizikai munka és a friss levegő.

 Lájk, ha érdekel az X-faktor.

 
Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Szeretem a csokit. Bármilyet. Nincs olyan csoki, aminek lejárt volna a szavatossága nálunk. Mindent megeszek, ami édes. Ha épp nincs otthon csoki, akkor instant kakaóhoz keverek pár csepp tejet es azt eszem.

Eddigi tapasztalataim a zenével…(fellépések, iskolák, hangszerismeret): Általános iskolában kötelezően bekényszerítettek a kórusba, azzal a feltétellel, hogy csak akkor kapok ötöst, ha fogok járni. Különben négyest kapnék, és mivel zeneiskolába jártam, ezért szégyelltem volna, ha rossz jegyet kapok. Zeneiskolába 5 évet jártam. Sajnos. Abbahagytam, mert nyűg volt a szaxofont biciklin kalimpálva cipelni a város másik oldalára. Furulyát tanultam, az volt a fúvós hangszerek alapja, és azt hiszem, 4 év után lehetett választani más hangszert. Szaxofonra egy évet jártam csak. Egyetem utolsó évében összeálltam egy nagyon rövid időre egy együttessel, akik régen jazzt játszottak, de újítani szerettek volna, és valami teljesen mást, egyedit játszani. Nagyon nehezen indultak a próbák is, végül csak három fellépésünk volt, az is kis baráti társaság előtt, mire igazán összeszoktunk volna, kezdődött a nagy hajrá a suliban, diplomamunka befejezése, és így félretettem az éneket. Azóta nem énekeltem velük. Áll az egész megkezdett dolog. Magunk sem tudjuk, lesz-e még belőle valaha valami, bár nagyon ügyes mindegyik fiú, jó fejek es jó volt velük játszani.

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor…: Hát most hirtelen az jutott eszembe, mikor először lettem halálosan szerelmes egy lányba nyolcadikban, ami viszonzatlan volt. Egy maroknyi falevéllel kiírtam az iskola falára a nevét bízva abban, hogy fogja tudni, ki volt az :) Hát, nem jött rá, vagy ha rájött, nem érdekeltem a lányt, így aztán hamar el is múlt a nagynak hitt lamour :D Bele akartam halni, olyan szerelmes voltam :D most mar csak nevetek rajta, de akkor azt hittem, nem élem meg a másnapot. hahah:D 

- Nyomj lent egy lájkot, ha szurkolsz Tibornak -

[2011.10.02.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még