2024. május 2. | csütörtök | Zsigmond nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Dr.FeelGood
 

Összes program

Kapcsolódó cikkek
Tragikus: rákos beteg a kiváló zenész!
Dr.FeelGood 
     
 
Dr.FeelGood
Megalakulás: 2010.
Aktív kapcsolat: Baranyi Norbert (előadó/zenész), Dávid DjNidee Niederland (DJ/VJ), Galambosi Attila (dobos), Lékó Dániel (gitáros), Szabolcski Richárd (basszusgitáros), Tóth Tamás Bendegúz (zongorista)
 
     

Dr.FeelGood 

A zenekar alapgondolata Jakab Jácint és Baranyi Norbert fejéből pattant ki 2010 áprilisában. Koncepciójuk az volt, hogy létrejöhessen egy olyan fiatal zenészekből álló formáció, mely a 60’-as évektől napjainkig terjedő minőségi pop-rock, rock and roll, funky, blues zenéket játssza.

Az ötlet megvalósítása igen hosszú ideig tartott, hiszen találni kellett még olyan elhivatott zenészeket, akik ugyancsak szívvel-lélekkel tudtak dolgozni a zenekarért, és azonosulni tudtak a zenekar arculatával.

2010 szeptemberében sikerült az akkor véglegesnek hitt formációval megvalósítani az első koncertjünet Salgótarjánban a Magyar Dal Napján. Fogadtatásuk igen kedvező volt, és úgy látták, hogy van jövője ennek a csapatnak. Tovább dolgoztak, gyártottak feldolgozásokat, saját dalainkat, illetve igyekeztek minél többet színpadon lenni, szerepelni, hogy a lehető legtöbben megismerjék a Dr.FeelGood zenekart.

Szeptembertől decemberig több mint tíz alkalommal koncerteztek kisebb nagyobb rendezvényeken, viszont év végére az akkori formáció kissé elfáradt, így tagcserékre került sor. 2011 februárjában már egy szinte teljesen új felállással jelentkeztek, a létszám is bővült, hiszen hangszerelésünkben a zongora is helyet kapott. Így ötről hat főre bővült együttesük, amelyet tagjai már nemcsak zenekarnak, hanem második családjuknak is tekintenek.

Majd repertoáruk ugrásszerűen 3 órányi játékidőre nőtt. Önálló esteket tudtak szervezni például a Cafe Freiben, ahol többek közt egyedülálló programmal, élő karaokeval is jelentkeztek nagy sikerrel. A résztvevők élvezték, hogy a zenekar tagjai élőben kísérték őket, miközben ők kivetítőn követték a szöveget és énekelték a dalokat. Ezáltal rendkívüli élményt élhetettek át, az élő karaokera vállalkozók. A produkciót mára ezeken kívül pedig egyedül
álló feelgood dj set-tel színesítetik, így akár kora estétől, hajnalig tudják szórakoztatni a közönséget.

Volt még alkalmuk több vidéki klubban, esküvőn és egyéb céges rendezvényen is fellépni. Időközben saját dalokat írni, melyek közül egyet már rögzítettek is hang, illetve videó formájában.

[2011.11.23.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még