2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Subscribe
 
Legutóbbi kiadványok
Bookmarks (2011)
Anxiety Found Shape in Contradictions (2009)
Stuck Progress to Moon (2007)

Összes kiadvány

Legutóbbi programok

Összes program

Képgalériák
Subscribe (press)
Kapcsolódó cikkek
Befejezi a népszerű magyar metál banda?
A rocklegendák Győrbe mennek
Beatünnep Győrött (is)! 
Különleges! Saját magazint kapott az énekegyüttes
Keményebb zenék is jönnek az EFOTT-ra
     
 
Subscribe
Megalakulás: 2000.
Web: http://www.subscribe.hu/
Aktív kapcsolat: Rékasi Attila (dobos, 2000-), Horváth Attila (gitáros, 2000-), Reich Tamás (gitáros, 2000-), Csongor Bálint (énekes, 2000-), Tilk Máté (énekes, 2000-), Anga-Kis Miklós (basszusgitáros, 2000-)
 
     

Subscribe

A Subscribe zenekar 1999 elején alakult, THC néven! Az öt alapító tag Anga-Kis Miklós, Horváth Attila , Reich Tamás, Tilk Máté és Rékasi Attila nem is gondolta volna - bár mind lelkesek és magabiztosak voltak - hogy egyszer Magyarország vezető underground együtteseként léphetnek fel.

Miután a jó barátokból kovácsolt "fémbanda" végigturnézta az összes gimnáziumot, egyenes út vezetett a budapesti klubéletbe. Egy barát (Czigler Gnoo András) rövid ideig csatlakozott a zenekarhoz, és hatalmasat lendített számírás, és a zenekari hozzáállás terén.

2000 nyarán Csongor Bálinttal bővült a banda és megszületett a Subscribe.

A rengeteg befektetett idő és munka meghozta gyümölcsét és 2001 nyarán megnyerte a zenekar első tehettségkutató versenyét a Gitármánia táborban! Itt készült el az első felvétel, amit rögtön követett a második és így létrejött a zenekar első hivatalos demója.

2002-ben a Denevér stúdió tehetségkutatóján első helyezettként egy teljes hét stúdió időt kaptak. Sajnos ezt nem sikerült elég jól kihasználni, mert az itt felvett 10 szám nem sikerült az elvárásaik szerint ezért a lemez még váratott magára.

2002-ben a Viva+ és a Warner Nu-Metal tehetségkutatóján harmadikok lettek, a Zed fesztiválon másodikok és ezzel lezárult a tehetségkutatók korszaka!

2003-ban a rengeteg itthoni koncert mellett játszottak Szerbiában, Szlovákiában, Austriában, és részt vettek egy hetes holland turnén a Locomotive(CH), Dimension Seven(NL) és a Cancelled(NL) társaságában! Játszottak szinte az összes nagyobb fesztiválon: Sziget, Sportsziget, Mezőtúr, Volt, Vekeri-tó.

Feedback című számuk felkerült a Sziget válogatás cd-re (Tom-tom records), augusztusban rögzített Friendship című számuk, pedig a Budapestrockandroll válogatásra, illetve egy Hollandiában megjelent válogatás cd-re.

2003 őszén elkezdték első lemezük felvételét (Park Platz stúdió) és rögzítettek 13 számot de az énekek felvétele eltolódott 2004 tavaszára (Grappe stúdió). Végül a keverés, mastering és az utolsó simítások nyár végén (Bakery studio) fejeződtek be! Az anyag az HAMMER (Edge) records gondozásába került boltokba 2004 december elején.

2005 nyarán európai klub turnén jártak az amerikai PRO-PAIN társaságában. Ezzel egy időben megjelent az első nagylemez a Benelux államokban és Németországban.

[2007.02.14.]

Kiadványok
stúdió
Subscribe: Stuck Progress to Moon (2007)Subscribe: Anxiety Found Shape in Contradictions (2009)Subscribe: Bookmarks (2011)
Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még