2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Kratelli Josephine
 
Letölthető dalok
Új világ (DJ Lotters rádiómix)

Összes letölthető dal

Legutóbbi kiadványok
Új Világ (2006)

Összes kiadvány

Összes program

Kapcsolódó cikkek
Új Világ - nyerd meg!
Ez már egy új világ
     
 
Kratelli Josephine
Web: http://www.josephine.hu
E-mail: josephine@josephine.hu
Énekesnő
 
     

Kratelli Josephine

Kratelli Josephine már Budapesten született, holott a nagy múlttal rendelkező cirkuszos család Olaszországból indult meghódítani Európát. Ősei már háromszáz éve járták saját vándorcirkuszukkal a világot, végül nagyapja telepedett le Magyarországon.
Josephine-t már gyerekkorában megérintette a művészet.

Gitár és a szaxofon a kedvence

Mivel szülei is artisták voltak, az általános iskola elvégzése után az Artistaképző Intézetben folytatta tanulmányait zeneszakon, Több különféle hangszerrel ismerkedett, de számára a két legkedvesebb a gitár és a szaxofon lett. Az iskolai tanulmányai közben már 16 évesen megismerhette a közönség a tehetségét. Bátyjával egy közös zeneszámon dolgoztak. Ez a különszám is a zenéhez kapcsolódik, egy egyágú szabad létra tetején játszottak különböző hangszereken, miközben az egyensúlyra is figyelniük kellett.

Az Artistaképző mellett beiratkozik Ákos Stefi énekiskolájába, ahol sikeres vizsgák után képesítést szerez, mint énekes előadóművész. A tanulmányok befejeztével szüleivel külföldre szerződött, mivel már rendelkezett artista, és énekesi működési engedéllyel egyaránt. Tehetségéről szóló hírek nem csak Magyarország határáig jutottak el, de meghívták Bulgáriában, Mongóliába, valamint a Szovjetuniót is bejárta.

Ezután ismét Magyarország következett, és húszon évesen a Kamara Varietében és a Maximban olyan sztárokkal léphetett színpadra, mint Szécsi Pál, Korda György, Esztergályos Cecília Ungár Anikó és Payer András.

Dániában és Belgiumban is fellépett

Európában, aztán Jugoszlávia, Németország, Dánia, Belgium, közönségénél is nagy sikert aratott. Ekkoriban alakította meg első zenekarát, amivel jó néhány évig játszott együtt. 1986-ban végleg hazatért Magyarországra, és a vidéki éjszaka színvonalas szórakozó helyein lépett fel. Többek között Debrecen, Szeged, Pécs, Győr, Sopron.

1992-ben Budapestre, az akkori Volga Bárba szerződött, majd az Amazon Hotel Bárja következett. Ezután az Astoria Bár énekesnője lett, ahol négy éven keresztül szórakoztatta a méltán elégedett közönséget. 1993-ban lépett fel, az akkori szépségverseny sztár vendégeként Fásy Ádám meghívására az MTV1-es csatornán.

De még most sem feledte vidéken élő rajongóit, és hűségesen járta az országot Győrben alakított együttesével, hogy feledhetetlen estéket szerezzen közönségének.

Aranylemez az Új világ

2000. január- 2003 december között. A Magyar ATV csatornáján rendszeresen látható volt szombat esténként, de feltűnt többek között az M1-n a Szépségversenyek gálaműsoraiban, s többször az RTL Klub, TV2 műsoraiban.. 2001.-ben a HUNGAROTON lemezszerződéssel kereste meg, és 2002. márciusában meg is jelent Kratelli Josephine TÜZÖN VIZEN ÁT című albuma. Fellépésein jelenleg kilenctagú zenekarával örvendezteti meg a közönséget, itthon és külföldön. 2006 novemberében jelent meg legújabb nagylemeze Új világ címmel, ami 2007 januárjában aranylemez lett.

[2007.04.30.]

Kiadványok
stúdió
Kratelli Josephine: Új Világ (2006)
Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még