2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Éliás Jr és társai
Kapcsolódó Kiadványok
Éliás Jr. (Éliás Gyula): Jól Vagyok
Kapcsolatok
Éliás Jr. (Éliás Gyula)
Rúzsa Magdi
Molnár Ferenc "Caramel"
Palcsó Tamás
Hoffman Mónika
Pély Barnabás
Legnépszerűbb csengőhangok

Egy színpadon koncertezett tanítványaival Éliás Jr.

A Megasztár egykori felkészítő tanára Éliás Jr., október 18-ára, lemezbemutató koncertjére invitálta kedvenc tanítványait. A zenei tehetségkutató döntősei annyira örültek a meghívásnak, hogy elhatározták, meglepik mesterüket. A meglepetésbe azonban kénytelenek voltak bevonni a képzett zenészt is, hiszen egy közös produkciót adtak elő vele a Kaméleon Klub színpadán.

Rúzsa Magdi, Póka Angéla, Caramel és Palcsó Tomi is énekelt a lemezbemutató koncerten. A „Jól vagyok!” című album „premierjén” igazi örömzenélés volt, hiszen az említett énekeseken kívül bárki mikrofont ragadhatott az énekes tehetségkutató-verseny döntősei közül, hogy ezzel is kifejezze énektanára előtti tiszteletét.

- Alig várom már a koncert napját. Remek lesz látni az összes tanítványomat együtt, visszaemlékezni a gyötrelmes, ugyanakkor csodálatos énekórákra, amiket együtt átéltünk. S most, mintegy kiforrott zenészként, énekesként, s partnerként fognak egy színpadra lépni velünk. – mondta el a koncert előtt csillogó szemmel ifjabb Éliás Gyula.

Képzett zenész az énekmester

Éliás Jr. új lemezével kíván igazán kitörni a háttérből. Eddig őt a megasztárosok énektanáraként könyvelte el az ország, annak ellenére is, hogy a képzett zenész már gyermekkora óta kifejezetten zenei képzettségének fejlesztésével foglalkozik.

Tehetségét mi sem igazolja jobban, mint hogy tanulmányai végeztével azonnal felkérést kapott az Erkel Gyula Újpesti Zeneiskola jazz-ének szakának vezetésére. Éliás Jr. mára a magyar klubélet egyik meghatározó egyéniségévé vált. Saját zenekaraival – Éliás Jr. és zenekara, Very Bite Orchestra, Jazzmoments - garantáltan remek hangulatú koncerteken szórakoztatja a nagyérdeműt.

S nem volt ez másképp október 18-án sem, ahol a tanár, zeneszerző, producer, dalszövegíró, mégis leginkább énekes Éliás Jr. mutatta be a „Jól vagyok” című albumát.

Gondos előkészületek előzték meg a bulit

Óriási erőbedobással készült Gyula a koncertre. Caramel és Palcsó Tomi annak ellenére, hogy mára elismert zenészekként tarja őket számon a szakma, egykori tanárukra igenis felnéznek. Olyannyira, hogy próba nélkül nem is mertek volna kiállni a színpadra a koncerten. A főpróba nagyon bensőséges, mégis vérpezsdítő hangulatban zajlott.

A sajtó képviselői és a szerencsés résztvevők egy pillanat alatt igazi „buli-hangulatba” kerültek, ahogy megszólalt Éliás Jr. és Caramel élőben a színpadon. A lemezbemutató főpróbáját ugyanis a két különleges hangú énekes duettjével kezdték. Palcsó Tomi a nézőtérről figyelte egykori tanára, Éliás Jr. és a Megasztár idején legnagyobb ellenfelének számító Caramel produkcióját. Tomi a háttérben meghúzódva még ismételgette a duett szövegét, nehogy csalódást okozzon nagyra tartott mesterének.
- Ez a próba s a koncert teljesen felidézi bennem a tehetségkutató-verseny izgalmas pillanatait – mosolygott a szűkszavú Palcsó Tomi. – Kicsit még lámpalázam is van. Pedig ez most még csak egy „beéneklés”.
Éliás Jr. csillogó szemmel, kipirult arccal hagyta Caramelt egyedül gyakorolni a színpadon, s büszkén figyelte, ahogy egykori tanítványa neki énekel.

Rúzsa Magdi és Póka Angéla nem jött el a főpróbára, s történt ez csupán azért, mert ők ketten igazi meglepetéssel állnak majd színpadra, s inkább nem jöttek el, nehogy kiderüljön, mivel is készülnek egykori tanáruknak.

Nagyszerű buli volt!

Így tehát Rúzsa Magdi, Póka Angéla, Caramel és Palcsó Tomi is énekelt Éliás Jr. lemezbemutató koncertjén, amely igazi örömzenélésbe ment át, hiszen ahogy már előre jelezték: az említett énekeseken kívül bárki mikrofont ragadhatott.
Nagyon boldoggá tettek azok, akik eljöttek és megtiszteltek azzal, hogy együtt énekeltek velem – mondta el ifjabb Éliás Gyula.
A buli frenetikusan sikerült, a koncert után többen felmentek a színpadra énekelni Éliás Jr.-al, így többek között Hoffmann Mónika és Pély Barna is, a közönség pedig együtt tapsolt és énekelt velük szinte minden dalt.

Láthatjuk tehát, hogy nem hiába volt a nagy készülődés és a sok izgatott hangulatú próba, a buli ugyanis fantasztikusra sikerült, ahol egykori diák és egykori tanár is nagyon jól érezte magát. A közönségről persze nem is beszélve. A meglepetések is jól sikerültek, tömören: minden a helyén volt. A „Jól vagyok” című lemez bemutató-bulija tehát minden várakozást felülmúlt, megérte a készülődést!

– Red Lemon/H.A.K. –

[2007.10.22.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még