2021. november 28. | vasárnap | Stefánia nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Palcsó Tamás
 
Legutóbbi kiadványok
Visz az út (2008)
Álmok közt (2006)
Megfordult a világ (2006)
Megfordult a világ (2006)

Összes kiadvány

Legutóbbi programok

Összes program

Kapcsolódó cikkek
Palcsó Tomi ezzel tért vissza
Eurovízió 2013: Vastag Tamás, Radics Gigi, ByeAlex és Pál Dénesék döntősek
Itt a nagy bejelentés! Íme az Eurovízió 2013 magyar elődöntősei
Serbán Attila a Csináljuk a Fesztivál győzelem után: "Dupla boldogság ez nekem"
Kikivel szinte képtelenség lépést tartani
     
 
Palcsó Tamás
Születés dátum: 1986. május 6.
Web: http://palcsotomi.hu
Aktív kapcsolat: Palcsó Tamás Rajongói oldala (előadó/zenész)
 
     

Palcsó Tamás

2005 tavaszán szinte már az egész ország ismerte a nevét. Vigaszágon került be a Megasztár döntőbe, olyan szavazatfölénnyel, ami az alkotókat is meglepte. És meg sem állt a nagydöntőig, ahol nagyon szoros versenyben lett második helyezett.

Tomi kitűnő tanulóként repülőgép-műszerésznek tanult a csepeli Kossuth Lajos középiskolában amikor a verseny átalakította az életét. Szinte a Megasztár házból ment érettségizni és sikeresen tette le a vizsgáit. Ahogy ő mondta, hatalmas pluszt kapott a versenytől. Jobban kinyílhatott és megmutathatta, mit is tud igazán.

"Nem is gondoltam arra, hogy nyerhetek. Mindig csak a következő megmérettetésre koncentráltam" - mondta kissé szégyellősen. A szerény fiúnak az életmód-váltás ellenére a családja a legbiztosabb pont. A 2005-ös év fáradalmait is szüleivel pihente ki január elején Egyiptomban és minden kérdésben ad véleményükre.

A közönség szeretete a döntő után sem hagyta el. Rögtön a nyár elején megnyerte a legrangosabb ifjúsági közönségszavazást, a Bravo Otto 2005 Év felfedezettje díjat, majd 2006-ban ő lett az év férfi előadója.A Popcorn díjkiosztóján megszavazták az év kedvenc előadójának és a Viva Comet-en jelölt volt az év férfi előadója kategóriában…Tomi jól kezeli a helyzetet, amibe a hirtelen jött ismertség miatt került. Nyugis, csendes, kiegyensúlyozott ember, aki a hétköznapok pillanatait ugyanúgy élvezi, mint a színpadi pörgést.

A Megasztár második helyezettje jól tudja, hogy csak a műsor után kezdődött az igazi énekesi pályája, több mint 100 fellépés, 2 video klip, egy országos média turné, az 56 csepp vér felkészülési időszaka, a musical 2 előadása a Budapest Sport Arénában, a filmmel kapcsolatos forgatások, a Cannes-i filmfesztivál, és több külföldi szereplés után, bár a külső szemlélőnek úgy tűnhetett, hogy hallgatott, de keményen dolgozott mindezen, valamint első és a második albumán is.

-palcsotomi.hu-

[2007.09.13.]

Kiadványok
stúdió
Palcsó Tamás: Megfordult a világ (2006)Palcsó Tamás: Megfordult a világ (2006)Palcsó Tamás: Álmok közt (2006)Palcsó Tamás: Visz az út  (2008)
Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok

Kecskeméten beteljesedett Erzsébet és a Halál szerelme
Október közepén mutatta be a...

Az élet kabaré, igen... Rád is vár a Kabaré a Vígszínházban
Nincsen színház Kabaré...

beszámolók még