2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Szekeres Adriennek különleges nap az október hatodika
Hogyan született a megasláger? - Szekeres Adrien elárulja
A hét legjobbjai: Hooligans és Szekeres Adrien
A foteledből is nézhetted Szekeres Adrien koncertjét!
Siker az Arénában! Szekeres Adrien ismét bizonyított - képekben
Kapcsolódó Kiadványok
Szekeres Adrien: Olyan, mint Te
Kapcsolatok
Szekeres Adrien
Fortress
Kapcsolódó események
Szekeres Adrien lemezbemutató est
[2007. november 18.
vasárnap 19:00]

Megható történet: Szekeres Adrien segített

Dalaival segített Pallagi Erikának Szekeres Adrien. Az énekesnő fellépése nem került semmibe a szervezőknek, sőt, több mint félmillió forintot fordíthatnak a súlyosan beteg hölgy gyógyítására.

- Megnéztem Erika weboldalát a neten, és igent mondtam a felkérésre. Embertelen lehet azzal a rettenetes szerkezettel a fején élni, minden nap nagy megpróbáltatás lehet számára. Ráadásul van remény a gyógyulásra, hisz úgy tűnik, ha az operációt megcsinálják, normális életet élhet. Nehéz neki, mert igaz sokféle alapítvány létezik, de őt eddig mindenhonnan elutasították. Szóval azt súgta a szívem, hogy menni kell, és mentem. – mesélte Szekeres Adrien, aki nem kért semmit a fellépésért. Útiköltséget sem, viszont összegyűlt több mint 600 ezer forint.

Könnyeivel küszködött

- Az ilyen rendezvényeken nyilván nem jó a hangulat. Azt látod, hogy az ország határán egy pici faluban megmozdultak az emberek valakiért. Mindenki szomorú, hiszen ismerik gyerekkora óta, végignézték a küzdelmét és most a tehetetlenségét. A család minden pénzét felemésztette már a betegség, és most azon gondolkodnak, hogy eladják a házukat, mert kell a pénz a műtétre. Semmijük sem maradna és még van 2 gyermekük Erikán kívül. – adott hangot véleményének az énekesnő.

- Én sok embernek javasolnám, hogy menjen el egy-egy ilyen rendezvényre néha azért, hogy lássák meg, hogy mi az, hogy baj! Mindenki elégedetlen, mindenki sír és mindig többet akar (én is).De itt egyszerűen rádöbben az ember percek alatt, milyen szerencsés, hogy egészséges, van hol laknia, egészségesek a gyerekei és van mit ennie. Hálát kell adnunk mindennap ezekért az "apróságokért". Erika előtt pedig le a kalappal. Képzeld, mosolygott is, pedig én végig küszködtem a könnyeimmel.

- Átgondoltam, hogy mely dalok illenek oda. Nem akartam "siratós" dalokat énekelni, hiszen Erikának most bíztatásra és pozitív energiákra van szüksége. Például elénekeltem az Olyan, mint Te című dalt, emellett megkértem a közönséget, hogy énekeljük el együtt zene nélkül a Híd a folyót című dalt is. Nagyon szép volt, ahogy betöltötte a termet annak a sok embernek a hangja. – emlékezett vissza Adrien.

Megtudtuk, hogy több, országosan ismert énekes megígérte, hogy eljön, végül mind lemondta. - Nekem hangszálgyulladásom volt, de meg sem fordult a fejemben, hogy cserben hagyjam őket. A lelkiismeretemről nem is beszélve. – jegyezte meg Adrien.

Gáspár Laci nem ért oda

Gáspár Lacival úgy egyeztünk meg, hogy ha az idejébe belefér, akkor lejön Kétegyházára is. Laci kérte is, hogy ne reklámozzuk, hogy jön, mert ha mégsem érne ide, az neki kellemetlen lenne. Aznap fél 10-kor lépett fel Csabán, és mivel már késésben volt, így megegyeztünk, hogy hozzánk már nem jön. A másik fellépőnk Bogdándi Jenő lett volna, ő állítólag lebetegedett, és azért nem tudott eljönni. – mondta a rendezvény szervezője.

A nyíregyházi Fortress zenekar "Együtt veletek" című slágere itt is igen találónak bizonyult, mert "együtt" szurkolt most Pallagi Erika és a többszáz segítő szándékú ember is azért, hogy a gyógykezelés minél elérhetőbbé váljon. "Tudod csak így lehet megpróbálni" hangzik a sláger egyik sora, mely szintén igazat szól, hisz csak együtt, összefogva sikerülhet az, ami ezen a napon sikerült.

– Bíró Zsolt –

[2007.11.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még