2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Nyári fesztivál télen
Kapcsolatok
Quimby
Kispál és a Borz
Magna Cum Laude
Honeybeast
Kapcsolódó események
SZIN Ice
[2007. december 29. - 31. ]

Kispállal és Quimby-vel erősít a SZIN jeges változata

A rendkívüli előzetes érdeklődésre való tekintettel a SZIN Ice szervezői úgy döntöttek, hogy újabb programhelyszínnel bővítik a december 29-30-31-én megrendezésre kerülő fesztivál kínálatát így fellép még a Kispál és a Quimby is.

Az előzetesen meghirdetett 1200m2-es sátor mellé egy újabb, 600 m2-es zenei helyszín kerül felállításra, amely a BorsodiI Malátabár nevet viseli. Ebben a sátorban kapnak helyet a nyári fesztiválok hangulatát felidéző zenekarok, így többek között a PASO, a 30Y, Zagar és a Balkan Fanatik. Az Anima Sound System egy igazi csemegével érkezik, Anima DJ’s néven.

A Pepsi Ice nevű sátorban a hip-hop és az elektronikus zene kedvelői örülhetnek igazán az első két nap programjának. Itt lép fel ugyanis a nagy durranásnak ígérkező, hip-hopot jazz-zel vegyítő New York-i Guru’s Jazzmatazz formáció, az elektronikus műfaj képviseletében pedig a brit sztár dj, Dave Seaman és a szerb Marko Nastic is a lemezjátszók mögé áll.

Ami program szempontjából a legnagyobb változást jelenti, az a szilveszter: dec. 31-én 3 igazi SZIN-kedvenc érkezik, hogy búcsúztassa az óévet. A Honey B zenekar indítja a sort, majd jön az idei évben 20. születésnapját ünneplő Kispál és a Borz. A zenekar az elmúlt két évtized legjobb dalaiból válogat, ami igazi különlegességet ígér még a legszakavatottabb rajongóknak is.

Ezt követően az ország egyik legjobb koncert zenekara, a Quimby érkezik a színpadra. Ígéretük szerint mindenkinek felejthetetlen élmény lesz az óévbúcsúztatás. A 2008-as évbe átlépve a SZINezd újra című sláger megálmodója, a Magna Cum Laude zenekar lép a porondra. Koncertjük után a nosztalgiáé a főszerep. A Rádió88 sláger partijában Dj Mark „vezényel”, és a legjobb házibuli zenéket hozza el a táncolni vágyó szilveszterezőknek.

A SZIN Ice hangulatát leginkább meghatározó 3. programhelyszín, a Jégpálya természetesen mindhárom nap nyitva áll a SZIN Ice közönsége előtt. Koncertek helyett azonban izgalmas és speciálisan jéghez kapcsolódó sportprogramokkal várja a nagyérdeműt. A zene persze innen sem hiányozhat, hiszen dec. 29-én az Ice Bar Chill Out Party ígér nagy bulit a kilátogatóknak, míg 30-án a soul és a funky kedvelői örülhetnek, hiszen a Soul A Funky nevű táncos programmal a szervezők az ő kegyeiket keresik.

-zene.hu-

[2007.11.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még