15%-os kuponkedvezmény 47.000Ft felett a Spartoo.hu webáruházban. Kuponkód: MAJUSP15
2021. január 25. | hétfő | Pál nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Honeybeast
 
Legutóbbi kiadványok
Bódottá (2015)
Parazita (2009)

Összes kiadvány

Legutóbbi programok

Összes program

Képgalériák
Honey Bee képek 2008
Honeybeast képek 2009
Kapcsolódó cikkek
Új dal -  Honeybeast: Ego: klip, dalszöveg itt
Molnár Ferenc Caramel: "Kevertünk egy kis cukrot a mézbe!"
Bódottá volt a HoneyBeast koncertje a Barba Negrában - képekben
Érettségi tétel volt a Honeybeast!
A szerelemről forgatott a Honeybeast 
     
 
Honeybeast
Megalakulás: 2005.
Web: http://www.honeybeast.hu
Web még: https://www.facebook.com/honeybeastmusic/
Aktív kapcsolat: Kovács Tamás (dobos, 2005-), Bencsik-Kovács Zoltán (gitáros, 2005-), Tatár Árpád (gitáros, 2005-), Tarján Zsófia (énekes, 2012-), Lázár Tibor (basszusgitáros, 2011-), Kővágó Zsolt (billentyűs, 2011-)
Egyéb kapcsolat: Hodászi Klára (előadó/zenész, 2005-2008), Czutor Anett (énekes, 2005-2012), Kiszin Miklós (basszusgitáros, 2005-2012), Ritzer Anita (vokalista, 2008-2012)
 
     

Honeybeast

A rendkívül termékeny csapat zenéje leginkább az elektro rock stílusába sorolható. Koncertjeiken szívesen játszanak feldolgozásokat is kedvenceiktől, mint pl: Alanis Morisette, RedHot Chilli Peppers, Eagle Eye Cherry, Macy Gray. Honey Bee néven kezdtek együtt játszani.

2005-ben alakult a Smarties nevű zenekar utódjaként, ahol Czutor Anett, Tatár Árpád és Bencsik-Kovács Zoltán már együtt dolgoztak. Fél év múlva lett belőle zenekar. Kovács Tamás dobos, Wilhelm Gábor basszusgitáros jött még a bandába, majd Kiszin Miklós csatlakozott Gábor helyett: Az év építkezéssel, dalok írásával, tehetségkutatókra jelentkezéssel telt. Jim Beam 10-be nem jutnak be, rossz emlékekkel távoznak. Radio Cafe tehetségkutatóra is mennek ahol a fődíj Zöld Pardon koncert volt. Meg is hívták őket a rádióba ahova nem vittek demo CD-t, de Árpádnál ott volt a gitárja és élőben, élesben eljátszottak egy dalt ami azon a héten íródott. Na ez az igazi ősbemutató, ami mellesleg nagyon jól sikerült. A Zöld Pardonban léptek fel sikeresen. Koncertek indulnak Szegeden, Pesten. A szarvasi Wan2 töbfordulós tehetségkutatón mindent megnyertek: basszusgitáros különdíj, legjobb énekes, gitáros, zenekar... A fődíj egy videoklip volt, aminél, mint kiderült mindent az együttesnek kellett volna fizetnie, tehát kútbaesett.

2006-ban folytatódik a tehetségbemutatkozás: ABC verseny. Magyar selejtezők után A38 fellépés, majd Bécs közönségdíjasként. A kijutott hét magyar zenekarból már csak kettő maradt az első kör után, ahol a középdöntőben pár szavazattal lemaradnak, bár voltak külföldiek akik nem miattuk mentek el, de mégis rájuk szavaztak. Kétszer is játszottak a Planet Musicban, Bécsben nagy sikerrel. Majd koncertek, alkotómunka...

2007-ben Heinekken tehetségkutató. Az első ötbe kerültek be, nyertek két szám felvételének lehetőségét, ahol megismerkednek Gyulai Zsolttal a Peak stúdióban és Madarász Gáborral aki végül is a két dal producere lett. A biztatásukra elkezdék komolyabban csinálni a zenélést. Addig csak angolul énekeltek. Elkezdődött a kiadókeresgélés, a legtöbb vélemény az volt, hogy nagyon jó zene, de nem. Elindultak a Sziget tehetségkutatóján is, ahol meg nem hirdettek győztest... Pechszéria...

2008 Jött az FF film and Music kiadó akinek a vezetője beleszeretett a zenébe, vele fejezik be a lemezt júniusra. Utána sikeres koncertek fesztiválozás (Sziget, WAN2, Hegyalja, SZIN...) , rádiós lehetőségek keresése, ősszel klipforgatás és lemezbemutató koncert Szegeden. A zenekar az „unplugged” koncertjeirıl híres pesti Hunnia kávézó rendszeres fellépıje. A Noisehead amatőr zenei oldalon a kedvenc listát majd egy éven keresztül vezette a listát.

Tagok 2008-ban: Czutor Anett ének, vokál; Kiszin Miklós basszusgitár; Tatár Árpád gitár; Bencsik-Kovács Zoltán gitár; Kovács Tamás dob, Ritzel Ani vokál.

2009-től Honeybeast néven futnak. Márciusban megjelenik a lemez az FF Film & Music gondozásában, az OKM a PANKKK programjának
támogatásával. Az első lemez rögtön dupla-cd lett, hiszen a zenekar magyar és angol nyelven is elkészítette a dalokat. A lemez forgalmazója az Universal.

2010-ben megjelent a Portugál című dal, ami meghozta a régen várt sikert a zenekar számára, és az MR2 toplistájának 3. helyéig jutott.

2012-ben jelent meg az új animációs klipjük az Isten álma című dalra, ami már az új felállással készült. A dalt nagy sikerrel játszotta az MR2 és az MTV Hungary is.

[2006.10.30.]

Kiadványok
stúdió
Honeybeast: Parazita (2009)Honeybeast: Bódottá (2015)
Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

"Legdrágább nyájas olvasó!" - A Bridgerton család - Filmajánló
Ha a megszólításomat...beszámolók még
Otthoni játékok