2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Ördög Nóra a Csillag születikben: Jézusom, mi történik?
Tarolnak a zenei produkciók a Csillag Születik-ben - képekben
Egy 18 éves lány remekelt a Csillag születikben - képekben
Továbbjutottak, de mégsem szerepelhetnek a Csillag születikben
Képgalériák
ÚJ - Csillag születik negyedik adás - ÚJ
Kapcsolatok
Kovácsovics Fruzsina
Black Time
Csillag születik
Bíró Gergely (Bíró Gergő)
Toldi Viktória
Kocsis Tibor
Janicsák Veronika (Veca)
Rontó Kitty
Kovács Kati
4 For Dance
Ördög Nóra
Lakatos Zoltán és Rostás Viktor
Polyák Rita
Legnépszerűbb csengőhangok

A nézők nem értettek egyet a Csillag születik zsűri véleményével - képekben

Az ítészek véleménye szerint Toldi Viktóriának helye lenne a tehetségkutató következő körében, de a közönség nem tartotta őt méltónak a verseny folytatására.

A középdöntő első fellépője Polyák Rita volt, aki Katona Klári: Vigyél el című számát adta elő. A Szombat esti lázból ismert Markó Robi vitte táncba Ritát az előadás alatt. Az énekesnő jól énekelt, bár a zsűritől a dícsérő szavak mellett kritikát is kapott. Hiányolták belőle a „dögöt”, de így is 28 ponttal gazdagodott.

Utasi Árpád élete alaposan megváltozott. A kis szerbiai faluból egyik napról a másikra a színpadon találta magát, de ettől cseppet sem jött zavarba. A kisfiú ismét egy lendületes, vidám előadással örvendeztette meg a zsűrit és a közönséget. A kis népmesemondó Náray Tamás építő kritikái ellenére sem csüggedt és végül 32 pontot kapott a zsűritől.

A Black Time tagjai mikulásruhában ugrálták végig a feszített tempójú táncprodukciót. Nem volt könnyű dolguk, hiszen a koreográfiát is saját maguk találták ki. A kemény munka 34 pontot ért.

Humoros tánc a javából

Toldi Viktória Kovács Kati: Ha legközelebb látlak című számát adta elő. A szívbemarkoló előadás 32 ponttal jutalmazták.

A négytagú tánccsapat, a 4 For Dance a gengszterkorszakot idéző produkciót egy kis cigányzenével fűszerezték a fiúk. A humort sem nélkülőző előadás a zsűrit is lenyűgözte az energikus banda, 38 pont

Kocsis Tibor Roy és Ádám: Trambulin című számát énekelte. Tibor megmutatta, hogy nem csak a lírai számokkal tud hatást gyakorolni a közönségre. A maximumra törekedett, de nem akarta utánozni Royt.  Tibor produkciója 37 pontot ért.

Janicsák Veronikának a műsor próbái közben még az angol érettségire is jutott ideje.A műsorban Tóth Vera: Nem kell valaki másé című számát adta elő. Végül 34 pontot kapott a zsűri szerint még mindig dögös énekesnő.

A két néptáncos fiúnak, Lakatos Zoltánnak és Rostás Viktornak mindössze 5 napjuk volt, hogy új koreográfiával rukkoljanak elő. A fiúk nagyon igyekeztek, még egy kis vendégszereplőt, Rebekát is bevontak a produkcióba. Autentikus előadásukat 28 ponttal honorálta a szigorú zsűri.

Zavarban votl a fellépő


Kovácsovics Fruzsina saját szerzeményét hozta el a szombati középdöntőre. Üzenet a nagyvilágnak című száma jóval visszafogottabb volt, mint a mikrofonállvány-rugdosós elődöntős produkció. Fruzsi az elődöntőben 40 pontot kapott, ezt szerette volna most is teljesíteni. Kockázatos dolog saját produkcióval fellépni, de Fruzsi jól vette az akadályokat. A lírai szám 34 pontot hozott a fiatal énekeslánynak.

 Rontó Kitty Mariah Carey: Hero című dalával érkezett, még Fábry Sándor szívét is rabul ejtetett, ami 37 pontot ért.

Az estét az egyetlen továbbjutott humorista, Pál Zoltán egy közepes paródiaegyvele zárta. Az eheti „áldozatok” többek között Delhusa Gjon és a Hooligans. Zoli egy kicsit zavarban volt, de szerencsére ez csak a fellépés után látszódott rajta. Zoli 28 pontot kapott a zsűritől

Izgalmas hetet tudhat maga mögött Bíró Gergő. A kis népdalénekes fiú az utolsó pillanatban tudta meg, hogy mégis továbbjutott. Gergő egy népdalcsokorral mutatta meg, megérdemelte a rá adott voksokat. Gergő betegen is a maximumot nyújtotta. Ördög Nóra azt kívánta a fiúcskának, hogy annyi pontot kapjon, ahány fokos láza van. A zsűritől kapott 38 ponttal elégedett lehet a kis pacsirta.

Kovács Kati enyhítette az izgalmakat

Az eredményhírdetés előtti utolsó percek izgalmát Kovács Kati enyhítette. A Ki mit tud?-ban népszerűséget szerzett énekesnő egy Tina Turner slágerrel, a Simply the Best-tel lepte meg a nézőket.

A tizenkét elődöntős produkcióból csak tizen jutottak tovább. Toldi Viktória és Pál Zoltán a nézők és a zsűri összesített szavazatai alapján nem versengenek tovább a fődíjért.

Bíró Gergő, a 4 For Dance, Kovácsovics Fruzsina, Utasi Árpád, Kocsis Tibor, a Black Time, Rontó Kitty, Lakatos Zoltán és Rostás Viktor, Janicsák Veronika és Polyák Rita jövő szombaton újra összemérik tudásukat.

- Bíró - rtlklub.hu -

[2007.11.25.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
toromon 2007.11.25. 16:48 • [2]
Az biztos, hogy Kovács Kati nem profi előadó. Ő énekes. Én azt lestem, hogy a dal feléig meg se mert rezdülni, azután egy nagy ugrás és utána élvezhető lett az előadás. A szervezők hogyan engedhették? Jó lenne már egy törvényi leírás arról, hogy a közönség megtévesztése szigorúan tilos. Nem elég egy énekesnek tudni énekelni. Énekeljen is! Aki színpadon van, az ne CD-ről szóljon, aki CD lemezt ad ki az saját tudását tegye bele és aki hangmérnök, műsorverető, tehát közreműködő, az (is) feleljen a csalásért. Úgy hiteltelen az egész, ahogy van. Ha Stohl András túlélte, hogy "pofára esik" élő adásban, akkor a zene sem kell hogy mindig tökéletes legyen, de hiteles legyen!
Előzmény: Tamás • 2007.11.25. 13:13 • [1] • Előzménykövetés 
Tamás 2007.11.25. 13:13 • [1]
Igazából én azon lepődtem meg, hogy míg az énekes versenyzők - akik ritkán vagy soha nem álltak színpadon - élőben énekeltek, addig egy "Ki Mit Tud?"- és Táncdalfesztivál győztes Kovács Kati playback-kel "szórakoztatta" a közönséget, amit ráadásul amatőr módon tett. Nem is értem, hogy a szervezők hogy engedhették meg?!

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
beszámolók még