2024. május 20. | hétfő | Bernát, Felícia nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Csillag születik
Csillag születik
 

Összes program

Képgalériák
Csillag születik - képek a harmadik elődöntőből
Képek a Csillag születik harmadik adásából
Képek a Csillag születik második adásából
Képek a negyedik elődöntőből
További képek a döntőből
ÚJ - Csillag születik negyedik adás - ÚJ
Utasi győzelem képekben
Kapcsolódó cikkek
Így zárja az évet Szirota Jennifer - "Pár álom már teljesült"
Csillag Születik: Mészáros János Elek győzött Szirota Jennifer és a Quantum XXL előtt
Csillag Születik - Mészáros János Elek: Nessun Dorma 
Juhász Marci nevetve búcsúzott, majd meglepően nyilatkozott
Csillag születik: Juhász Marci kiesett, Mészáros János Elek megmenekült
     
 
Csillag születik
Megalakulás: 2007. október 3.
Web: http://www.rtlklub.hu/csillagszuletik
Aktív kapcsolat: Fáy Miklós (személy), Nagy Bálint (személy), Sebestyén Katja (személy), Tabáni István (személy), Farkas György Gyula (előadó/zenész), RTL Klub (TV, 2007-), Buzás Viktor (énekes), 21 Gramm (közreműködő), 4 For Dance (közreműködő), Ádok Zoltán (közreműködő), Attraction (közreműködő), Balogh Brigitta (közreműködő), Bíró Gergely (Bíró Gergő) (közreműködő), Black Time (közreműködő), Boros Réka & Kiss Linda (közreműködő), Eszes Viktória (közreműködő, 2007-), Falusi Mariann (közreműködő), Hernádi Judit (közreműködő), Karacs Ildikó (közreműködő), Keleti Andrea (közreműködő, 2007-), Kovácsovics Fruzsina (közreműködő), Oroszlán Szonja (közreműködő, 2009-), Polyák Rita (közreműködő), Rhythm & Shoes (közreműködő), Soldiers Crew (közreműködő), Szegedi Zoltán (közreműködő), Toldi Viktória (közreműködő), Ördög Nóra (műsorvezető, 2007-)
Egyéb kapcsolat: Lakatos Zoltán és Rostás Viktor (közreműködő, -2008)
Az RTL Klub tehetségkutatója
 
     

Megkezdődött a Csillag Születik harmadik szériája

Szombat este újra startol a tehetséges – avagy csak önmagukat annak tartó – fiatalok és idősebbek kánaánja, a Csillag Születik. A többi Magyarországon futó tehetségkutató műsorral szemben itt nem csak a szóló énekesek vagy énekegyüttesek kapnak lehetőséget a bemutatkozásra. Itt életkor és műfaji megkötés nélkül mindenki nyerő, aki jó valamiben. Így lehet sikeres a tévénézők szemében egy táncos, bohóc, erőemelő, vagy épp egy korosodó hölgyekből álló funky-produkció.

Régi-új műsorvezetőkkel, a már megszokott zsűritagokkal szombat este fél kilenckor újra elstartolt a Csillag Születik című tehetségkutató műsor az RTL Klubon. 2009 és 2010 után így harmadjára nevethetünk vagy sírhatunk a gyönyörűségtől, vagy épp a szörnyűbbnél szörnyűbb produkciók láttán, hiszen nem mindenki tehetséges, aki annak érzi magát. De talán épp ez a szépsége ennek a műfajnak, hogy hol szórakoztat, hol elgondolkodtat, hol pedig egyenesen az egekbe emel a képernyőre jutó előadó.

A műsorvezető páros ezúttal nem a megszokott Ördög Nóra-Stohl András összeállítás, mert ki ne hallotta volna már az utóbbiról szóló híreket… Mint ismert: Stohl Andrást csütörtökön a Pest Megyei Bíróságon a bíró 2 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre, 3 év közügyektől való eltiltásra ítélte, és 5 évre bevonta a jogosítványát amiért bedrogozva, ittasan balesetet okozott 2010. május 8-án hajnalban (Forrás: Blikk). A döntés első fokon született meg, az ellen Stohl fellebbezést nyújtott be. A szerencsétlen baleset miatt helyére Nagy Sándort szavazta meg a csatorna vezetése.

A fiatalember nem ismeretlen az aktív televíziónézők körében: pályafutását a Magyar Televíziónál kezdte, majd az első magyar zenecsatornához, a Z+-hoz igazolt. Dolgozott az RTL Klubnál a Reggeliben és a Mozi Klub című műsorban is. Televíziós-, műsorvezetői tapasztalata vitathatatlan, bár szombat esti élő showműsort először vezet. Korábban feltűnt művelődéstörténeti sorozatban, lakásberendezési-, életmód-, párkapcsolati-, kulturális- és divatmagazinban, valamint autós- és filmes műsorban. Elvégezte a Korda Sándor TV és Filmproduceri Akadémiát, de inkább maradt műsorvezető és szerkesztő, hiszen lételeme a beszélgetés, az emberek megismerése. A zene fontos számára, barátaival gyakran zenél, de csakis saját és barátai szórakoztatására, szenvedélyesen gyűjti a hangszereket.

Ördög Nórát ki ne ismerné? A kislányos bájjal megáldott hibátlan alakú műsorvezető „kávéhordó” lányból küzdötte magát a képernyőre, és azóta kiderült: amihez nyúl, azt sikerre viszi. Így volt ez az RTL Klubon korábban futó Kölyökklub, a Reggeli, a Szombat Esti Láz, a Csillag Születik, a Királynő és az X-Faktor esetében is.

A zsűri összeállításakor biztosra ment a műsor szerkesztő gárdája. Ahogy azt az előző években tették, ezúttal is Oroszlán Szonja, Hernádi Juditot, Fáy Andrást és Szirtes Tamást ültették egymás mellé.

Ének, tánc, ciki, nem ciki…

Nos, a „körülményekről” már mindent tudunk, lássuk kik azok, akik 2011-ben kapnak lehetőséget arra, hogy a „kis mesemondó” Utasi Árpi vagy épp a tavalyi győztes, Tabáni István nyomdokaiba lépjenek.

A 10 éves László a kalapja alól sandítva azonnal lenyűgözte Ördög Nórit, de ugye róla az előéletét tekintve tudjuk, hogy él-hal a gyerekekért. Természetesen ez nem elég a továbbjutáshoz, a kislegénynek táncolnia is kellett. Meg is tette: 10 éves kora ellenére úgy tekerte magát Michael Jackson Billie Jean-jére, hogy csak na! Szonja imádta, de leszavazta, Fáy láthatóan unatkozott és nemet mondott, és Szirtes Tamás ellenszavazatával Lacinak most nem sikerült. Ahogy a szépen kisminkelt táncos lányoknak és a patkányidomárnak sem. És a Predator-Schwarzenegger páros és a fekvőtámasz-nyomás közben hagymát evő Nitro sem győzte meg az ítészeket.

Bencsik Adrienn énekelt. Külseje miatt Fáy 5 pont előnnyel indította a lányt, akinek „…csak Budapest kell”.Szirtes támogatta volna a jó adottságokkal rendelkező lányt, de a többieket nemet mondtak a csinos, ámde hamiskásan-unalmas énekesre.

Szabó Ádám még csak 18 éves, de már 10 éves mestere hangszerének, a tangóharmonikának. Ez ugyan saját bevallása szerint is kicsit „nagypapás” hangszer, de ő korán beleszeretett, és azóta sem tette le a kezéből. És meglepő, de még nekem is tetszett, amit művelt vele! Nem az eszköztől megszokott dallamokat csalogatta ugyanis elő, hanem valami új, modern és felkavaró hangzásvilágot. Hernádi: igen. Szirtes: igen. Fáy: igen. Szonja: igen. Ádám továbbjutott.

A beszámoló a következő oldalon folytatódik.

[2011.04.06.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás » oktatás [2024.05.19.]
SÜRGŐS HITELEK hangosítás/cucc [2024.05.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még