2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Nincs titok! Desperado Zsolti válaszol
Tóth Tibi nem titkolózik tovább, a kellemetlen kérdésekre is válaszolt
Kapcsolódó Kiadványok
Desperado: Kerek az élet
Kapcsolatok
Desperado

Sírva nevettek a Desperado tagjai - titkok a csapat frontemberéről, Zsoltiról

Nincs titok rovatunk első vendége Zsolti a Desperado-ból volt. Szépszámban érkeztek hozzá kérdések, az alábbiakban közöljük a legizgalmasabbakat.

- Ugye nem tervezitek az elválást és a feloszlatást? Valahol azt olvastam hogy külön utakon fogtok járni.
- Nincsenek ilyen irányú terveink! Jól megértjük egymást, mind munka közben, mind barátilag, ezért aztán ezek a híresztelések teljesen alaptalanok!

- A kapcsolatokban általában kritikusnak szokták mondani a 7. évet. A zenekar hogy élte meg ezt a bűvös esztendőt? Voltak már komolyabb nézeteltéréseitek?
- Két évvel ezelőtt, 2005-ben voltunk 7 évesek, és az egy nagyon sikeres évünk volt. Az előző év végén jelent meg a "Gyere és álmodj" lemezünk, aminek igazán sokat köszönhetünk. Így aztán rengeteg fellépésünk volt, hihetetlen sokat utaztunk, szebbnél-szebb helyeken fordultunk meg, és ekkor kezdtünk élő koncerteket adni. Ekkoriban szinte minden nap együtt voltunk, ami persze nem minden esetben könnyű, ha 3 ilyen erős egyéniségről van szó, mint mi. De megtanultuk elfogadni egymást az összes hibájával együtt, és az idő csak jobban összecsiszolt bennünket.

- Szoktatok veszekedni?

- Én inkább vitáknak nevezném a köztünk kipattanó nézetkülönbségeket. De meggyőződésem, hogy ezek a viták minden esetben előre vittek bennünket, mert igyekeztünk a lehetőségek közül mindig a legoptimálisabbat választani. Olyan soha nem fordult elő, hogy elmaradt volna egy fellépés, műsor vagy riport amiatt, hogy mi orroltunk egymásra.

- Vannak emlékeid az első színpadi szereplésedről?
- A középiskolai éveimben történt, hogy az akkori zenekarommal színpadra álltunk és világklasszisoknak éreztük magunkat. Az első Desperado bulin pedig, hatalmas elánnal felszaladtam a zsúfolásig telt disco színpadára, és elkiáltottam magam, hogy "A színpadon a President (az utolsó rock zenekarom neve).... vagyis őőő a Desperado!" Na ettől fogva iszonyú röhögésben törtünk ki, és egész fellépés alatt nem mertünk egymásra nézni Zoy!-al, mert egymás térdét csapkodva, sírva nevettünk!

- Mikor jött létre a Desperado? Meg szoktátok ünnepelni a fennállásotok évfordulóját?
- A Desperado-t, Zoy! barátommal ketten 1998 tavaszán hívtuk életre. Kifejezetten ezt az alkalmat nem szoktuk ünnepelni, de mindig jó érzésekkel emlékezünk vissza erre az időszakra. Egyébként jövőre lesz 10 éves az együttes, és erre a jubileumi évre sok "ünneplést" tervezünk!

- Hogy ismerkedtetek meg Bettivel?
- Pont 2 évvel a megalakulásunk után találkoztunk, ismerősök, barátok által. Eljött egy meghallgatásra, ahol előtte már rengeteg lány megfordult, úgyhogy már kissé szkeptikusok voltunk. De amint az Aranyhal című dalunkat elkezdte énekelni, már sejtettük, hogy nem lesz több válogatás.

- Volt rá példa kezdetben hogy vállaltátok a zenekar szerepét esküvőkön? Én pont az esküvőmet szervezem. Tudsz ajánlani egy jó kis zenekart?

- Játszottunk már nem egy magán jellegű partin és esküvőn is. De persze nem egész éjjel...- Nem akarjuk összeakasztani a bajuszunkat az erre szakosodott zenekarokkal. Szerencsére még egy ilyen jellegű bulin sem vallottunk kudarcot.

- Hogy viseled, a kritikát?
- Ha pozitív, azt jól! :o) Egyébként nem mindegy, hogy kitől származik a kritika.

- Mikorra lesz kész az új klipetek a Kerek az élet címmel?
A klipet már leforgattuk, mégpedig hosszú idő után újra a szülővárosunkban. Ez egy olyan video, amiben igazán az utómunkák a hangsúlyosak. Ennélfogva nem kevés idő mire elkészül, de úgy vagyunk vele, hogy nincs miért kapkodnunk, kivárjuk türelemmel a Pixel Filmmel való közös munka gyümölcsét. A kérdésedre válaszolva, december közepére várható az új klipünk.

[2007.11.30.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még