2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Rómeó Vérzik
Kapcsolatok
Rómeó Vérzik
Club 202 (ex-Wigwam Rock Club)
Krízis
Dust N' Bones
Zorall
AB/CD
Legnépszerűbb csengőhangok

Nagy dolog készül a Rómeó Vérzik zenekar életében

A Ghymes után a Rómeó Vérzik az a határon túli zenekar, melyiknek sikerült meghódítania a magyar közönséget. Laza, dallamos rock témák ha röviden kellene jellemeznünk őket, erotikával fűtött szövegekkel.

A banda ereje a zenéjük által nyújtott feelingben, a nagybetűs R’n’R-ban rejlik. 1995. őszén alakultak, tehát idén lesznek 12 évesek. Nevükhöz fűződik - az immár hagyománnyá vált - Rómeó Vérzik nyári néhány napos tábor is Somorján, amely egyre népszerűbb és ahová évről-évre élvonalbeli magyar csapatok is tiszteletüket teszik. Hírt kaptunk arról, hogy Angliába is mennek játszani. Megkerestem a zenekar basszusgitáros/énekesét, Kovács Koppányt, hogy mondja el mi történt körülöttük mostanában.

- Angliába készültök?
- Igen, a hír igaz. A zenekar mini angliai turnéra kapott meghívást egy londoni csapattól. Nevet egyelőre még nem említek, csak annyit árulok el, hogy indusztriális metalt játszanak. Az egyeztetések még folynak, de főleg londoni és London környéki koncert helyszínek fognak várhatóan szerepelni a miniturnéban. Ez egy amolyan csere-akció lesz, ugyanis azután a meghívó zenekar fog eljönni hozzánk játszani. Viszont emiatt a hír miatt az egész zenekar már most lázban ég. Nagy dolog ez egy somorjai zenekarnak.

- Közben persze az itthoni meghívásoknak is eleget kell tennetek?
-
Természetes. Olyan zenekar vagyunk, akik rendszeresen koncertezünk, ez számunkra teljesen megszokott. 1996-tól rendszeresen, azt is mondhatom, hogy szinte egyfolytában koncertezünk és úton vagyunk. Somorján és környékén, de nagyon gyakran jövünk át Magyarországra, ahol már kialakult rajongótáborunk van, akik várnak bennünket.

- Hol fogtok legközelebb játszani?
-
Év végéig két nagyobb szabású bulink lesz. Az egyik Budapesten, a Wigwamban december 15-én, ahol egy hatalmas koncerttel zárjuk az ez évi magyarországi „Rock ’n’ Roll az élet” elnevezésű turnénkat. Természetesen vendégünk is lesz, a Krízis zenekar, illetve a Dust ’n Bones és a Jolly Roger zenekarok dobosa Titusz „Glamchild” lesz a meglepetés, amelyet most elárultam.

A másik fontos esemény pedig Szlovákiában, a Somorja melletti Bácsfán lesz, ez pedig a hagyományos Rock Karácsony december 27-én. Itt egy szintén felvidéki csapat a Phoenix mellett Magyarországról fellép még a Zorall és az AB/CD is. Amiatt még fontos ez a koncert, hogy itt fogom ünnepelni a harmadik x-et, tehát a születésnapom miatt a forró hangulat szerintem előre jósolható! Mindenkit, aki egy jót kíván bulizni az év hátralévő részében sok szeretettel várjuk ezeken a bulikon, alkonyattól-pirkadatig! Még szeretném elmondani, hogy most már letölthető honlapunkról a 2007-es Rock ’n Roll az Élet klipünk normál és mobiltelefonos változatban is.

- Hajós Maja -

[2007.12.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
beszámolók még