2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Szinte halálra zenélték magukat a sztárok
Nagy Találkozás: Décs becserkészte a Lovegun tagjait - fotóval
Kapcsolódó Kiadványok
Lovegun: Love & roll
Kapcsolatok
Lovegun
Legnépszerűbb csengőhangok

Veszélyes manővereket is bevállal az énekesnő

Noa, a Lovegun együttes tagja hétvégén sem pihen, temérdek elintéznivalója lesz a fiatal énekesnőnek, akinek még arra is lesz ideje, hogy félbemaradt festményét folytassa, míg fejében az új dalszövegek körvonalazódnak. Nos, lássuk, milyen hétvége előtt áll a rock and roll lady.

Végre van egy kis szabad időm, mert ezen a hétvégén nincs koncertünk, és úgy döntöttünk a bandával, hogy próbálni sem fogunk. Így mindenki egy kicsit kikapcsolódhat, és belevetheti magát a karácsonyi előkészületekbe. Én nem nagyon szeretem a karácsonyi stresszt, ezért ezt a hétvégémet péntektől- vasárnapig kreatív ötletek megvalósításával töltöm. – kezdte a zene.hu tájékoztatását az énekesnő.

Alakul az új klip ötlete

Pénteken beszéltem azzal a klipes stábbal, akikkel a januárban elkészülő új videoklipünket fogjuk forgatni. Annyit elárulhatok, hogy nagyon meglepő lesz, és felfogásában teljesen más, mint az eddigi klipjeink. A 731 stúdió csapata is nagyon kreatív, és bevállalós, így úgy gondolom jól fogunk tudni együtt dolgozni velük. – ismertette a pénteki napot.

Szülinapi köszöntés és író-olvasó baráti találkozó

Szombaton dél körül átmegyek a szüleimhez, és felköszöntöm édesapámat 67-ik szülinapja alkalmából. Remélem készül valami finom itallal. Utána találkozom az egyik legkedvesebb író barátommal, aki remélhetőleg meglep a legújabb fantazy novellájával, amire már nagyon kíváncsi vagyok. – avatott be minket a tervekbe.

Festés és dalszövegek

Vasárnap aztán valószínűleg csapongani fogok a dolgok között, kihasználva, hogy lesz időm. Folytatom egy-két új festményemet, amikkel megakadtam időhiány miatt, és a következő Lovegun album dalai, stílusa és szövegei is már kezdenek körvonalazódni a fejemben, ezért állandóan papírcetlikkel és tollal közlekedek. Ez akkor a legveszélyesebb, amikor a volán mögött jut eszembe valami fontos, amit azonnal le kell írnom, persze vezetés közben…No Comment. – volt őszinte a hölgy.

Sajnos amikor ennyi minden cikázik a fejemben, nehezen tudok elaludni, mert éjszakákon át tudok gondolkodni azon, hogyan valósítsam meg a jövő évi terveimet. Az biztos, hogy jövőre készülök egy nagy meglepetéssel, ami mindenki számára meglepő lehet majd, talán még nekem is. Többek között ezen is dolgozom majd a hűvös hétvégén. – zárta gondolatait Noa.

– Havassy Anna Katalin –

[2007.12.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még