2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Furcsán kezdődött a Wigwambéli Rock and Roll
Töltényt cserélt a Lovegun
Királylány legyek vagy rockénekes?
Szőke Kapitány megsebesítette magát a forgatáson
Zenészek a tengerben - mentőmellény nélkül
A Hooligans tagjai jól vannak és nagy bulit csapnak a jégcsarnokban!
Veszélyes manővereket is bevállal az énekesnő
Képgalériák
Lovegun lemezbemutató
Kapcsolódó Kiadványok
Lovegun: Love & roll
Kapcsolatok
Lovegun
Palcsó Tamás
Bon Bon
Kapcsolódó események
Lovegun lemezbemutató
[2007. október 31.
szerda 19:00]

Szinte halálra zenélték magukat a sztárok

A szomorú ünnep ellenére érdekesen kezdődött a november. Összegyűltek a sztárok, hogy a Lovegun zenekar maratoni lemezbemutatóján kifulladásig zenéljenek. A csapat pedig megashow-t varázsolt a rajongók elé.

A zene mellett kivetítőn nézhették meg a zenekar nyári koncertturnéján átélt kalandjaikat, és azt is, hogy mi történt a színfalak mögött a videoklipek forgatásán. Eközben a srácok, és persze Noa háromszor öltözött át, sok meglepetést okozva ezzel a rajongóknak. A két és fél órás műsor egésze alatt szexi, vad és vonzó rockercsajt láthattunk Noa személyében a színpadon, aki emellett tiszta, hamisítatlan hanggal kápráztatta el a megjelenteket.

A koncert negyedénél a zenekar felvette az Eső mossa el videóklipből már jól ismert kék „űrruhákat”. A hatás óriási volt, és sokan elgondolkodtak, hogy a rengeteg ugrálás és fejrázás közben, mért nem lettek rosszul ezekben a nem túl szellős ruhákban. Majd következett egy újabb kisfilm, és egy újabb átöltözés, ahol Noa tiszta pink fehérneműben és fekete bőrszoknyában vadította a nézőket egészen a koncert végéig.

Love&Roll

Az első nagylemezről felcsendültek az eddigi nagy slágerek, mint a Megint 1 még 1 nyár, az Eső mossa el és az Élet szép. A dalok közben a háttérben, a nagy kivetítőn mindhárom klipet levetítették. Megtudhattuk azt is, melyik dalokból szeretnének jövőre videókat készíteni, és úgy tűnik, nem az Eső mossa el volt a legnagyobb dobásuk. A Hosszú lesz az út, egy csodálatos szívhez szóló dal, emellett óriási slágernek ígérkezik a Ha valami fáj is, ami hamisítatlan rockballada. Nem maradhattak el a punkos-rockos dalok sem, mint a Szívtipró dal, Tűnj el, Pörögj fel vagy a Felügyelő sem. Eljátszották a fülledten erotikus Tiéd minden vágyat is, de sajnos nem csendült fel a Rómeó, és a Színház című dal sem.

Sztárok, akik barátként zenéltek

Minden Lovegun rajongó legnagyobb meglepetésére ott volt Palcsó Tomi, aki kitett magáért, és a külön erre az alkalomra vásárolt halálfejes rock pólójában bizonyította, hogy egy rockzenekarral is elboldogul. Miután a közönség soraiban a fiatalok mellett kemény motoros srácokat és csajokat is láttunk, ez nem lehetett kis feladat. A legnagyobb show a koncert felénél volt, amikor Noa mellett színpadra lépett a Bon-Bonból jól ismert Szolnoki Peti, és a műsorvezető és sorozatsztár Müller Attila is. A Johnny be Good rock’n’roll nótába annyira beleélték magukat, hogy a dal vége felé a remek szaxis Attila, a gitáros Zz és a basszer Szityó is szinte halálra játszották magukat, és a színpadon fetrengve teljesen megőrjítették a közönséget.

Még Pisti is kijött a dobok mögül, de szerencsétlenségére egy jampi felugrott a színpadra, és elfoglalta a Lovegun dobosának helyét. Nagyobb baj nem lett belőle, hiszen ez is a show része volt, mint utóbb megtudtuk. A koncerten rengeteg feldolgozást is hallhattunk a ’80-’90-es évekből, de a mai modern rockzenékből is. Rázhattuk a fejünket Scorpions, Europe, Alice Cooper, de My Chemical Romance, Pink és a Fall Out Boy slágereire is. A rockereknek az est fénypontja talán a koncert vége felé érkezett el, mikor színpadra állt a Junkies és Zorall zenekar gitáros-szövegírója Barbaro Attila, aki meglepetésünkre disco slágereket játszott a zenekarral, persze őrületes rock és punk feldolgozásban.

Még több meglepetésvendég

A nagy fináléban csatlakozott még a Dirty Dance egykori dobosa Pálmai Vick is, és a Disco Express énekese Betty Monroe, azaz Kalács is. Ekkor már rajongók szállták meg a színpadot, és aki el tudott kapni egy mikrofont, az énekelhetett is. A nézők soraiban találkozhattunk a Hooliganses Tóth Tibivel és Kiss Endivel is, akiknek barátként és a rockzene kedvelőiként is nagyon tetszett a koncert.

Aki tehát nem volt ott, az nagyon nagy buliról maradt le. Minőségi zene, nyugati showműsorral ötvözve. Azonban senki ne búsuljon, mert a zenekartól megtudtuk, hogy a kamerák nemcsak dísznek voltak ott, és a fantasztikus estéből koncert dvd-t készítenek azoknak, akik ott voltak, és azoknak is, akik lemaradtak.

- Zene.hu -

[2007.11.16.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Zsuzsesz 2007.11.20. 08:38 • [1]
Sziasztok!!! Ott voltam a koncerten! Nagyon örülök, hogy írtatok róla, mert ezt mindenkinek látnia kellett volna, a képek se rosszak, de nem hozza vissza azt a hangulatot ami ott volt:) Tényleg nagyon jó volt! Azt hittem csak egy sima koncert lesz, de tele volt meglepetésekkel. A vendégek is kitettek magukért!:) Aki még ott volt írjon ide, ha tud! Könnyű regisztrálni:)

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még