2024. április 16. | kedd | Csongor nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
a Társulat
Kapcsolódó cikkek
Sikeresek a szabolcsi művészek?!
Kapcsolatok
Nagy Szilárd
A Társulat
Varga István
Szörényi Levente
Bródy János
Magyar Televízió
Dés László
Kocsák Tibor
Presser Gábor
Tolcsvay László
Várkonyi Mátyás és Békés Pál

Villamosról jutott a Társulat középdöntőjébe

Nagy Szilárd már biztos tagja annak a huszonnégy versenyzőnek, akik bekerültek a Társulat elitjébe. A kisvárdai fiatalember nemrég Budapesten, a hatos villamos közönségének is megmutatta hangját.

Nagy Szilárd elsősorban azért jelentkezett a Társulatba, mert nagyon szereti az István a király című rockoperát, és gyermekkori vágya, hogy egy szerepet, ha lehet természetesen István szerepét játszhassa el benne. De a kisvárdai fiatalember nem titkolja, az ismertség és népszerűség is vonzza.

Ő is benne van a biztos huszonnégyben, ami annyit jelent, hogy itt már mindenki kap szerepet. Az viszont, hogy ki kit fog alakítani, az majd csak a februárban kezdődő tizenkét héten át tartó válogatásokon derül ki.

- Most már, hogy ott vagyok a februárban kezdődő versengésen, a próbák és a felkészülések szinte mindennaposak lesznek, de ez érthető is, hiszen nagyon szeretném megkapni a főszerepet, így a lehető legjobbat próbálom kihozni magamból. Egészen jól összekovácsolódtunk a többiekkel, segítjük egymás felkészülését, és néha vannak közös programjaink is – mesélte Szilárd.

Énekelne rockot is

Az énekesnek a jövőt tekintve elsősorban színházi törekvései vannak, de nem áll távol tőle egy zenekari tagság sem. Sőt, úgy tűnik, a közönség is egyre jobban megkedveli az alig tizennyolc éves énekest. Nemrégiben ugyanis a BKV egyik járatán fakadt dalra.

- Éppen a középdöntőre igyekeztem és a 6-os villamossal utaztam. Annyira jól akartam szerepelni, hogy egész egyszerűen elkezdtem behangolni és beénekelni a villamoson. Az utasok először meglepődtek, aztán kérdezték, hogy mire véljék a gyakorlást. Miután elmondtam, hogy a Társulat válogatására készülök, érdeklődve vártam a reakciókat, ami igen pozitív volt. Szinte zsűrizőkként adtak tanácsot, és bíztattak, csupán csak a pontozás maradt el – elevenítette fel a történteket Szilárd, aki a hamarosan feltűnik a „szokásos” Társulaton kívül is a képernyőn. Nemrégiben ugyanis közös vacsorán vettek részt Szörényi Leventével és Bródy Jánossal, s mint kiderült, a közreműködésük mellett készítik el az Magyar Televízió karácsonyi műsorát. Az Adj békét, Uram! című műsor december 25-én, 20:55-kor az M1-en kerül adásba, ahol a Társulat döntősei és versenyzői Dés László, Kocsák Tibor, Presser Gábor, Szörényi Levente, Tolcsvay László és Várkonyi Mátyás műveiből énekelnek majd karácsonyi dalokat.

Arról, hogy a villamos vezetője esetleg a Megasztárból ismert Varga István volt –e egyelőre nem érkezett információ.

-ej a bulvaros.hu interjúja alapján-

[2007.12.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SSD VEGYI MEGOLDÁS USD, EURO, GBP SZÁMÁR szolgáltatás [2024.04.14.]
SÜRGŐS HITELEK egyéb [2024.04.13.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Hagyományos tavaszi koncertjét adta a...

Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
Sari Schorr az Analog Music Hall színpadán
beszámolók még