2024. május 3. | péntek | Tímea, Irma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Techno Mission a Super Sonicban
Kapcsolatok
Asa & Max
Legnépszerűbb csengőhangok

Mozgalmas évet zárt a DJ-páros

Club Rotation, Stray Dog stúdió és egyéb hírek a páros életéből, amelyről most a zene.hu is beszámol!

A 2007-es év nagyon mozgalmas volt Asa & Max számára. Igor Do’urden-nel közösen megalapították a BUKSI Records-ot, amelynek segítségével világszerte tudják terjeszteni saját és más hazai producerek szerzeményeit. Legújabb kiadványukat a Neon Lights EP-t (Asa & Max) rotációban játszották a Last FM internetes rádióban, és pozitív visszajelzéseket kaptak Németországból, Argentínából és Ausztriából is. Saját labeljük mellett a továbbra is együttműködik velük a new yorki székhelyű NOSI Music. Ennek fényében januárban a Budepest EP 3. kiadványát is megjelentetik digitális kínálatukban.

Misztikus kötődés a bakelithez

Asa & Max, ugyan a fiatal dj nemzedékhez tartoznak, de a bakelitből egyelőre nem engednek, fellépéseiken kizárólag vinyl formátumú hanganyagokat tolnak. Bevallásuk szerint misztikus kötődés fűzi őket a jó öreg bakelithez és az analóg hangzásvilághoz. Így hát számukra külön öröm, hogy az említett EP-n található Code című daluk a Sound Of Nosi bakelit válogatásra is felkerül januárban. Vinyl státuszt érdemelt ki egy Asa & Max remix is, amit korábban készítettek egy tengerentúlról érkezett felkérés alapján: januárban jelenik meg Beatcrusher feat. Anna Herrero Asa & Max rework-je. A legnagyobb elismerést mindemellett az jelentette számukra az év végi hajrában, hogy többek között az általuk igen nagyra becsült Tigerhook Corp. is jelezte nekik, hogy a decemberi listájára felrakja a Code-ot.

Asa & Max ez évben rengeteget dolgozott otthoni stúdiójuk fejlesztésén is, ami új hangszerekkel bővült és teljes hangszigeteléssel, külön feljátszó szobával a professzionális hangstúdiók sorába lépett. A Stray Dog nevű alkotói műhely egy alapítvány berkein belül megkezdte szélesebb körű működését is, gyakorlatilag élő zene felvételére is tökéletesen berendezkedtek.

Rádióban és tévében is szerepeltek

Idén országszerte sokfelé hallhattátok Asa & Max páros dj szettjét, és természetesen MUSIC MAKER nevű rádióműsorukat is élvezhettétek minden szombaton 22:00-től a justmusic.fm-en. Újdonságként az elmúlt negyedévben a VIVA Club Rotation műsorában is gyakorta feltűntek, így egy kicsit a televíziós népszerűségből is kivették a részüket.

2008-as terveikről a következőképpen vall az egyébként házaspárként együtt élő dj / producer duó:
2008-ban is ugyanaz fogjuk csinálni, mint 2007-ben: fellépünk, zenéket írunk, és stúdiómunkákat vállalunk… Mi abban hiszünk, hogy el kell indulni egy úton, de akkor határozottan és kitartóan végig is kell haladni rajta! – Asa & Max ezekkel a gondolatokkal zárja az évet, és kíván mindenkinek békés Karácsonyt és gigantikusan átbulizott Szilveszter éjszakát!

– zene.hu –

[2007.12.31.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még