2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Asa & Max
 

Legutóbbi programok

Összes program

Képgalériák
Asa & Max sajtófotók 2006
Kapcsolódó cikkek
Mozgalmas évet zárt a DJ-páros
     
 
Asa & Max
Megalakulás: 1999.
DJ-páros
 
     

Asa & Max

DJ páros

Asa & Max nem csak a pultok mögött a magánéletben is párost alkotnak, így tudtunkkal Magyarország egyetlen fiú-lány dj / producer duója. Back-to-back szettjükkel közösen már hét éve szórakoztatják a nagyérdeműt különböző klubokban. Max már több min tíz esztendeje van a szakmában. Az ő karrierje még Szabadkáról indult, mesterei a híres Noise Distruction producer páros tagjai voltak.

Kisebb-nagyobb kluboktól kezdve, kávézókon keresztül, szabadtéri partikig mindenhol feltűntek az elmúlt években. Eddigi állomásaikból a Super Sonic Technikum rezidensi posztját, Trafóban, Süss Fel Napban, West Balkánban, a volt Garbo Caféban, Pachában, Kashmirban, A38 hajón, a Home „69” partyn és számos szabadtéri bulin (Frank-hegy, Garancsi tó…) való szereplésüket emelem ki. 

Asa & Max páros 2003-ban produceri tevékenységbe is belekezdett. Komplett stúdiót építettek fel. Első szerzeményüket a „Budapest Parádé 2004”-en hallhatja a közönség, legutóbb pedig egy dán-amerikai lemezkiadó cégnél (NOSI RECORDS) jelent meg két alkotásuk, a „Hystory” és az „Around”

2006-ban folyamatosan járják az országot, visszatérő vendég dj-i Magyarország legnagyobb diszkóinak (kisvárdai Atlatntis-nak, a soproni Colosso-nak, kisbéri Eldoradonak… stb.). Asa & Max missziója nem áll meg az ország határon. Egy román booking ügynökség is leszerződtette őket, és Szlovákiában is rendszeresen fellépnek (pl.: komarnoi Castello). Az internetes rádiózásba is belevetették magukat, a www.justmusic.fm-en saját műsoruk van minden hétfőn 18:00-20:00-ig „MUSIC MAKERS” címmel, illetve a www.radioreal.hu-n is hallhatjuk őket minden szombaton 22:00-24:00-ig („TURBO SOUND”).

Hitvallásuk az igényesség, amely alapján szelektálják zenéiket. Nem elvakultak egyetlen stílus irányában sem, gyakran egy mixben ötvözik a különböző irányzatokat. Arculatukat egyedi szettjük határozza meg, és nem mások majmolása.

Produkciójuk: back to back szett bakelit lemezjátszókról rendkívül sokrétű stílusban. . Tribal-house, progresszív, chicago- és funk-house vagy elektro és minimimal-house zenéket ötvöznek érdekes egyedi hangzásvilágukban, de mindig a klub és a közönség hangulatához illesztve zenei felhozatalukat. Klubosabb hangzással vagy egészen finom house ill. progresszív / tribal szettel is tudnak fellépni.

[2006.09.29.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még