2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Illés búcsú-koncert: EXTÁZIS 21órától-éjfélig!
Kapcsolódó események
Sziget Fesztivál 2005
[2005. augusztus 10. - 17. ]

Friss hírek a Szigetről - Volt Fesztivál Terasz a Szigeten!

Jó hír mindazok számára, akiknek nem volt elég négy nap VOLT Fesztivál: a várva-várt Szigetünkön az idei évben először felépül a Volt fesztivál terasz! A nyolcszáz négyzetméteres klub nyolc napon át hatalmas bulikkal, közönségtalálkozókkal, ajándékokkal és csocsóasztalokkal várja a szigetlakókat a Bahia Színpad szomszédságában.

Az esti óráktól egészen hajnalig naponta dj-k állnak a Volt fesztivál terasz színpadára. Csütörtökön a VOLT Fesztivál Jim Beam Music Pub-jának rezidense, Toonite (a Cha-Cha-Cha klub szimbóluma) és a VOLT-on állandósult társa, az Animal Cannibals fele, Qka MC ígér feledhetetlen éjszakát. Pénteken a Tisza Parti keretében Magyarország legnépszerűbb klub dj-je, Palotai Zsolt látogat el a VOLT Teraszra. Szombaton a VOLT házigazdái, Füli és Noresz mutatja be kedvenc bulizós dalait.

A vasárnap este egy legendás budapesti arcé. Dj Gerzson nevéhez fűződnek a ’90-es évek sokak számára legemlékezetesebb pesti bulijai, amelyek legtöbbször a Pesti Est égisze alatt zajlottak. Hétfőn a VOLT programosa, a veszprémi Enyhe Fintor Klub és számos, azóta is ezerrel dübörgő hely főnöke, Veszprém „főszervezője”, Murak pörgeti a korongokat. Az utolsó napon a kannibálok másik fele, Ricsipí, és Pozsi búcsúztatja a 2005-ös Szigetet.

Az éjszakai bulik előtt napközben is érdemes beugrani a VOLT Teraszra, hiszen a hatalmas napernyők árnyékában csocsóasztalok várják a sportolni vágyókat, egyes napokon pedig a SZIGET sztárjai tartanak itt közönségtalálkozót, koraeste pedig a VOLT ismert barátai (többek között Geszti Péter és Ligeti Nagy Tamás) mutatják be kedvenc lemezeiket.

A VOLT TERASZ árnyékában a VOLT és a veszprémi Enyhe Fintor kedves és csínos pultosai hideg italokkal várnak mindenkit. Az esti órákban minden Jim Beam mellé egy felfújható gitár az ajándék, amely tökéletesen alkalmas gyakorlóeszköz a WAN2 léggitárversenyéhez.
Hozd magaddal a Klubkártyádat!
A VOLT Fesztivál Klub tagjai minden 1000 Ft feletti fogyasztáshoz sorsjegyet kapnak, amellyel naponta öt szerencsés 10.000 Ft-os italbónt, VOLT-pólót és Tisza-ajándékot nyer! Ne felejtsd el magaddal hozni a klubkártyádat! 



Hírek a Sziget Fesztiválról

[2005.08.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még