2024. május 5. | vasárnap | Györgyi nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Bulváros
Legnépszerűbb csengőhangok
Pitti Katalin
Richard Claydermann
Kapcsolódó események
II. Sisi Bál ELMARAD
[2008. január 12.
szombat 19:00]
Operabál 2008
[2008. február 2.
szombat 18:00]

Körülnéztünk mennyiért bálozhatunk az idén

Január, február: ehhez a két hónaphoz bál dukál! Három neves bálba invitáljuk most a keringőzni vágyó olvasóinkat. Bécsben a hóbortos Lugner, Pesten a Sisi bál és a budapesti Operabál vár a bálozókra.

Január 12-e helyett betegség miatt később tartják meg Budapesten a Stefánia Palotában Erzsébet királyné tiszteletére rendezendő eseményt,  ami másodjára kerül megrendezésre. A Sisi Bálba már harmincezer forintért bebocsátást nyerhetnek. -. Az ő korát visszaidéző kulturális és társasági élet felfedezésére, egy időutazásra hívjuk a bálozókat. Az ételsort Sisi kedvenc ételeiből és koronázási menűsorból állítjuk össze- tudatta a Bulvaros.hu-val a főszervező Rakszegi Zita, aki elárulta azt is, hogy kétéves kutatómunka és hiteles dokumentációk alapján Erzsébet királyné koronázási ruhájának másolatát is elkészítették a D’Elia Szalonban.

Pitti Katalin lesz a díszvendég

Az est díszvendégei lesz Győrffy-Villám András, hagyományőrző dandártábornok, Fábry Sándor és párja, Árpa Attila és felesége, Tomán Szabina. A bálozókat a Budapesti Balett tánckara, Pál Zsófia színművésznő és Pitti Katalin, Liszt Ferenc díjas operaénekesnő szórakoztatja majd.

Január 31-én a híres bécsi Operabálba 230 euróért lehet megváltani a csak belépésre jogosító tikettet, de páholyba is helyet foglalhatnak közel két millió forintért. Richard Lugner a osztrák építési vállalkozó Paris Hilton oldalán jelent meg az elmúlt évben a bálon. A hóbortos úrról tudvalevő, hogy minden évben más híresség oldalán érkezik a különleges húsz ezer szál rózsával feldíszített helyszínre.

Február 2-án pedig hetvenötezerért a Budapesti Operabálba is ellátogathatnak, de a páholyért negyedmillió forintot kell kicsengetni. A legkönnyebben mégis úgy juthatnak be, hogyha illik Önökre a Hamupipőke topánkája. A bál szervezői keresték azokat a hölgyeket, akikre illik a mesebeli cipellő, őket ingyen-bérmentve a csodás bálba repítették.

Kétmillióba kerül egy ruha

Gyulai Mihály az operabál marketing igazgatója elmondta, általában a vendégek jól vizsgáznak és betartják az etikett szabályait. Ha idén mégsem lenne valakinek megfelelő az öltözete, annak taxit biztosítanak, hogy hazamehessen átöltözni. Az ezüst, a fekete, az asztacid és a szürke, illetve ezek kombinációi az idei báli divatszínek.

A báli trend jellemző anyagai: selyem, szatén, brokát, bársony, muszlin, organza, tüll, csipke és mindezek elasztikus változata. A báli ruhák kedvelt díszítőelemei: csipkebetétek és szegélyek, a selyem- és bársonyszalagok, bordűrök, fűzőpántok, applikált virágmotívumok, Swarovsky-kristályok, strasszok, gyöngyök, flitterek, csillogó ékszergombok -tudtuk meg a szervezőktől, akik megsúgták a budapesti Operabál egyik legdrágább ruhakölteménye több mint két millió forintba kerül.

Az operaház sztárvendége ezúttal Richard Claydermann, francia zongoravirtuóz lesz.

– Pokrovenszki Gergely/bulvaros.hu – 

[2008.01.11.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.05.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még