2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Bon Bon
Török Tamás
Szolnoki Péter
Erdőhegyi Brigitta

Erdőhegyi Brigi a Bon-Bon új énekese?

Új dallal jelentkezik Erdőhegyi Brigitta. Az énekesnő új nótájának zenéjét a Bon-Bon szerezte, a témája pedig az emberi érzelem. A csinos énekesnő természetesen klipet is készít hamarosan.

Erdőhegyi Brigitta az egyik legfontosabb dolognak tartja a bizalmat két ember kapcsolatában, legyen szó szerelemről vagy barátságról. Nem véletlen, hogy a szövegíró Szabó Ági erről írt neki egy dalt, amelynek a zenéjét nem más, mint a Bon-Bon együttes szerezte.

A dalból úgy tűnik, Brigi rátalált arra a személyre, akiért a tűzbe tenné a kezét, de a csinos énekesnő elárulta, sajnos a valóságban még nem büszkélkedhet ilyen társsal.

- Mint mindenki más, én is átestem a kamaszkori csalódásokon – vallotta be Brigi. – Nem tudom, hogy létezik-e olyan kapcsolat, amelyben feltétel nélkül meg lehet bízni valakiben, de remélem, én is átélhetem majd ezt az érzést. Azt gondolom, hogy a mai korban ez különösen nagy kihívás, hiszem amíg a szüleim korosztálya számára természetes, hogy egy ember mellett élik le az életüket hűségben és összetartásban, a környezetemben a velem egykorúak körében többé-kevésbé sajnos ennek az ellenkezőjét látom. A rossz példák azonban nem keserítenek el, hiszem hogy bízva bízhatok majd – tette hozzá.

A dal nagyon vidámra sikerült, ami persze Szolnoki Petiék és a zenészek érdeme is, akik nagyon jó hangulatot varázsoltak a stúdióba. A Bon-Bon zenekar régóta ismeri Brigit, így nagy lelkesedéssel dolgoztak együtt vele. A nótából hamarosan klip is készül, amelyben Brigi ismét bebizonyítja, hogy nemcsak csinos, de nagyon jó énekesnő is! Petiék persze ebben is feltűnnek majd:

- Brigivel két évvel ezelőtt találkoztunk egy közös fellépésen és Tamással mindketten nagyon megkedveltük őt – mondta Szolnoki Peti, a nemrég ismét aranylemezessé lett Bon-Bon együttes énekese. – Amikor Brigi nemrég felhívott, és megkérdezte, lenne-e kedvünk egy dalt írni a készülő albumára, azonnal igent mondtunk! Mivel tudtuk, hogy Brigi nemcsak énekel, hanem táncol is, úgy gondoltuk, hogy egy kis latinos cha-cha-cha igazán jól áll majd neki!

-zene.hu-

[2008.01.21.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még