2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Karányi Dani weboldala
MTV Hungary
Kapcsolódó cikkek
Ozzy magyar hangja: Nagy Feró
Hip-hoppal és kultikus klipekkel erősít az MTV
Kapcsolódó Kiadványok
Válogatás / több előadó: Karányi: My Electro
Kapcsolatok
Music Television (Magyaroszág)
Karányi Dani

Kizárólag igényes klubzenék az MTV új műsorában

Az MTV Europe legendás műsorának hazai verzióját is láthatják ezentúl az elektronikus zenék kedvelői szombat éjszakánként a magyar Music Television-ben. A klubzenei műsorban kizárólag igényes, s a csatorna zenei arculatához illeszkedő eseményekkel, zenékkel foglalkoznak majd.

A szerkesztők a hazai médiában régóta tátongó űrt kívánják betölteni azzal, hogy széles látószögből mutatják be a klubzenéket és a műfajt övező szubkultúrákat.

A Partyzone stábjának ott a helye a legkomolyabb partikon, a legnagyobb producerek stúdiójában és a legjobb dj-k mellett azért, hogy belekukkantsanak félve őrzött lemezes táskájukba. Franciska, a Music Television műsorvezetője pedig gondoskodik arról, hogy bárki könnyen kiigazodjon az elektronikus zenék labirintusában - legyen az trance, techno, house, drum’n’bass, vagy bármely új mutációja a folyamatosan burjánzó műfajoknak. Természetesen nem hiányozhatnak a legújabb zenék és klipek sem a műsor repertoárjából, ebben Karányi Dani segít, aki egy külön blokkot kapott az adásban.

- Az én blokkom címe Electro Blog, ahol minden héten bemutatok két nemzetközi dance újdonságot és egy hazai dalt. A hazai dalok közé bárki küldhet be zenét, amit ha arra érdemesnek látunk, be is játszunk a műsorban – mondta Dani, aki a dance tehetségek munkáit a homestudio@mtvne.com címre várja.

Karányi Dani blokkjának különlegessége, hogy a hazai zenei tévék történetében először itt sugároznak úgynevezett vizuál videókat a zenék alatt.

- 2008-ban már nincs jelentősége annak, ha egy dalhoz nem készült videó. Azzal, hogy nem klipeket, hanem vizuál videókat használunk a zenék képi anyagaként, szeretnénk ha amatőr, vagy profi vizuálos brigádok is küldenének be nekünk munkákat – tette hozzá a műsorblokk házigazdája. Ezeket az alkotásokat a vizual@mtvne.com címre küldhetik a készítők.

A műsorban újat szeretnének mutatni, olyan zenéket, amiket eddig nem nagyon hallhattak a tévében, vagy kevésbé ismertek itthon. A Partyzone az MTV-n szombaton éjfélkor látható, az ismétlés pedig a következő szombaton hajnal ötkor.

-ej/mtv.co.hu-

[2008.02.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még