2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Bázis Club
Club Colosseum
Dokk Café
Rockwell Klub
Sing Sing Music Hall
Kapcsolódó cikkek
Egy kattintásra a buli 2. - Debrecentől Ceglédig
Egy kattintásra a buli 3. - Dombóvártól Kazincbarcikáig
Egy kattintásra a buli 4. - Szolnoktól Székesfehérvárig
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok
Dokk Café
Bázis Club, Pécs
Club Colosseum, Komló
RockWell Café Klub, Miskolc
Sing-Sing Music Hall

Egy kattintásra a buli 1. - Szegedtől Miskolcig

Amikor vége a szürke hétköznapoknak sokszor merül fel a kérdés: hová is menjünk kikapcsolódni? Ebben szeretnénk egy kis segítséget nyújtani Egy kattintásra a buli rovatunkban hétről-hétre.

A www.dokkcafe.hu oldal hű a klub arculatához. Kellemes, lágy zene szól a kezdőlapon. A programok, fotók és az étlap segítséget nyújt az oldalra látogatóknak. Az elérhetőség és a partyk helyszíne a lap felső részén helyezkedik el, mivel itt a legjobban látható. Az oldalon domináns szín a vörös, hisz a budapesti szórakozóhelyen is minden a szenvedély színében pompázik. Az oldal készítői ügyeltek az egyszerűségre, és egyben a figyelemfelkeltésre. Céljukat elérték, hisz egy nagyon hangulatos lapot sikerült létrehozniuk.

Szegeden a Sing Sing Music Hall oldaláról mindent megtudhatunk. A belépés után az oldalon egy térkép tárul elénk, ami segítséget nyújt a szórakozóhely megközelítéséhez. Találhatunk videókat a bulikról, ami nem annyira gyakori az e-fajta honlapoknál. A vélemény kinyilvánítására is lehetőség van, hisz a staff linken belül elmondhatjuk pozitív vagy negatív élményeinket. A partnereket a felső részen helyezték el.

Buliidőpontok dögivel

A www.bazisclub/pecs, a pécsi szórakozóhelyet mutatja be. Az oldalt a legmodernebb fejlesztésekkel látták el. Minden megtalálható a lapon, ami ahhoz kell, hogy jól informáltak legyenek a bulizni vágyó fiatalok (programok, hírek, bulifotók, toplista, naptár). Az oldal központjában az aktuális buli plakátját láthatjuk, mellette a fórum hozzászólásokat. A lap tetején futófeliratban futnak a közeljövőben lévő bulik időpontjai, a lap alján pedig ugyanezt láthatjuk plakáttal együtt.

A miskolci Rockwell Klub weboldala már belépéskor is kellemes érzést kelt az emberben. A lap is tükrözi azt, hogy a miskolci klubban a klasszikus rockzene áll a középpontban. Belépéskor a klub szolgáltatásai közül dönthetünk, ami mellett egy kellemes hangulatú képet láthatunk. A lap alján látható a klub helyszíne és elérhetőségei, továbbá az oldal látogatottsága is ide van feltüntetve.

A www.clubcolosseum.hu site-ra kattintva az embernek egyik percről a másikra megjön a kedve a bulizáshoz. A lap közepén egy hölgy jelenik meg virtuálisan és ezzel párhuzamosan elindul a zene is. A további linkeket a kép bal oldalán találhatjuk meg. Egy kedves üdvözlő üzenet vár minket a kép jobb oldalán. Természetesen itt is találhatunk partyfotókat, fórumot és buli ajánlót is.

– Hegedűs Ildikó –

[2008.02.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még