2020. július 14. | kedd | Őrs, Stella nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Egy kattintásra a buli 1. - Szegedtől Miskolcig
Egy kattintásra a buli 2. - Debrecentől Ceglédig
Egy kattintásra a buli 4. - Szolnoktól Székesfehérvárig
Kapcsolatok
Black Magic, Balatonmária
Glass House
Laxity Club & Café
Legnépszerűbb csengőhangok
XXL Disco Club - Dombóvár

Egy kattintásra a buli 3. - Dombóvártól Kazincbarcikáig

Tekintsük meg, milyen szórakozóhelyek honlapjai között morzsázgattunk a héten.

Nézzünk el elsőként a kazincbarcikai Laxity Club & Café honlapjára (www.laxity.hu). Már az első kattintás után a klub következő bulijának a plakátját láthatjuk. Erre klikkelve léphetünk be a főoldalra, ahol azonnal megszólalnak a legmodernebb zenék.

A honlap készítői hangulatos színeket alkalmaztak, még jobban felkeltve a bulizni vágyók figyelmét. A lap kimondottan fiatalos, a bal felső sarokban folyamatosan fut a következő buli reklámja. Ez alatt a menüpontokat találhatjuk, amire egy hangulatos csillagjellel kattinthatunk. A jobb felső sarokban a zenét be- és kikapcsolhatja a látogató. Alul láthatjuk a támogatókat, továbbá a szórakozóhely nyitvatartási idejét.

A balatonmáriafürdői Black Magic Club honlapja (www.blackmagic.hu) nagyon látványosan indít, hisz olyan, mintha egy valódi gombot nyomnánk meg a belépéshez. Miután betértünk, egy angol köszöntő fogad minket egy visszaszámlálóval. Miután zérót üt az óra, megjelenik egy dj-pult, benne a szórakozóhely logójával, erre kattintva léphetünk be a főoldalra. Itt a főszerepet a hatalmas felirat kapja, hisz jobbra, mellette foglalnak helyet a menüpontok.

Lényegretörő és ötletes

A dombóvári XXL Disco club a nevével ellentétben nem csak nagyméretű embereknek ajánlott. A szórakozóhely honlapja (www.xxldiscoclub.synch.hu) lényegletörő és ötletes. Az oldal tetején a diszkó reklámját, középen pegid az elkövetkezendő buli programját láthatjuk. A plakát mellett jobb és bal oldalon helyezkednek el a menüpontok, a reklámozókkal együtt. A partnerek itt is alul foglalnak helyet. Az oldalon különlegességként megnézhetjük, hogy mennyien nézték, illetve nézik jelenleg is a lapot.

A hartai Glass House diszkó sem aprózta el weblapjának elkészítését (www.freeweb.hu/glasshouse). Belépéskor láthatjuk a diszkó emblémáját, egy tömeget ábrázoló képen, alatta a belépés gombbal. Erre lépve kerülünk a főoldalra. A nagyon desing-os kék színű menü kicsit sejtelmesen fogad minket. A bal sarokban folyamatosan láthatjuk a szórakozóhely nevét ábrázoló grafikát. A négy menüpont közül bármelyikre kattintva hasznos információkat tudhatunk meg a programokkal kapcsolatban

Palm Beach! Ez a név sokat mond a kunfehértói fiataloknak. A szórakozóhely honlapja (www.palmbeach.hu ) nagyon fiatalos és kreatív. A narancs színű alapon lévő fehér buborékokon jelennek meg a legfontosabb információk (partnerek, menüpontok). Az oldal jobb sarkában a bulikban készült képeket és az aktuális plakátot láthatjuk.

– Hegedűs Ildikó – 

[2008.03.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Az Animal Cannibals volt a dekk első fellépője - képekben
Dekk néven nyílt új...

Színház, szerelem és Mamma mia Kováts Krisztával és Sasvári Sándorral
Duett koncertek a...

Újra nyit a Madách Színház! 
beszámolók még
Otthoni játékok