2024. május 1. | szerda | MUNKA ÜNN.,Fülöp, Jakab nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Király Linda újdonsága mindenhol tarol
Király Linda hazatért!
Király Linda az igazi Cool Sztár
Király Linda: Már ezerszer bocsánatot kértem
Kapcsolatok
Király Linda

Meglepő érdekességek Király Linda nemzetközi szerződéséből

Kulcsra zárták az ajtót, és azt mondták Király Lindának, sehová nem mehet, a 25 éves énekesnő nem ijedt meg a helyzettől és aláírta az elétett szerződést.

Jelenleg New Yorkban élek. Londonban kezdtem, ahol egy évet töltöttem, az ottani Shalit Global cég több kiadóhoz elküldte a demofelvételeimet, s elsőként az amerikai Universal Motown jelzett vissza, mondván, azonnal üljek repülőre, és menjek át New Yorkba, mert élőben is szeretnének meghallgatni. Három dalt énekeltem, az egyiknél magamat kísértem zongorán. Kulcsra zárták az ajtót, majd mosolyogva azt mondták, sehová nem mész, csak velünk írhatsz alá. – nyilatkozta Király Linda a Budapest 7 napnak.

Amíg nincs lemez, itthon nincs koncert

Ez a szerződés tartalmazza, hogy New Yorkban kell élni, mivel itt van a kiadó központja és itt zajlanak a stúdiófelvételek. A papiros értelmében, amíg a lemez el nem készül, nem léphet fel Magyarországon az előadó.
Valóban kikötötték, hogy sem lemezt nem készíthetek, sem fellépést nem vállalhatok Magyarországon. Amíg a lemez nem készül el. A megállapodásban szerepel, hogyan kell táplálkoznom, nem szabad elhíznom, mindent meg kell tennem a kellemes külsőért. A szerződés egyik pontja kötelez a jó kondícióra, az ápoltságra, de azért az nem szerepel benne, hogy miből mennyit kell ennem. - tette hozzá Linda. 

- A cég úgy tekint énekesnőire, zenészeire, mint eladásra szánt „termékekre”. Szeretnék, ha a legjobban néznék ki, hogy mindig egészséges legyek, minden rendben legyen körülöttem. Érthető: nagyon sok pénzt fektetnek a produkciómba. Fizikailag, mentálisan rendben kell lennem. Személyi edzőm van, sőt énektanárhoz is járok.
– árulta el.

Feszített a tempó

Reggelente edzés, majd megbeszélések, stúdiómunkák, változó a program. Akadnak nyugalmas napok, de előfordul, hogy telefont kapok, másnap Los Angelesbe vagy Nashvillebe kell repülnöm. Utóbbi városban fantasztikus produceri csapattal van dolgom.

Linda elmondta, hogy majdhogynem egy fillér nélkül ment ki, eleinte magának kellett egzisztenciát teremtenie.
- Miután aláírtam a három plusz két lemezre szóló szerződést, a cég finanszírozza az itt tartózkodásomat az album megjelenéséig. Kapok havi apanázst, ebből fizetem a lakást, az autót és a tisztes megélhetést. – zárta a tájékoztatást.

– zene.hu –

[2008.03.07.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
pikk 2008.03.18. 13:43 • [7]
Király Linda a nagy "igéret" A nyelvtudás, szép hang, kapcsolatok, pénzes támogatók - eddig csak erre voltak elegendők, mintegy jelezve, hogy mindezek nélkül mire vihetné bármelyik próbálkozó tehetség. :-(
norro79 2008.03.08. 10:40 • [6]
Király Lindát újra leszerződtették? Szerintem 2 évente van egy ilyen híráramlat, hogy végre!!!! Király Linda igazi nemzetközi sztár! Most aztán tényleg! Készíti AMERIKÁBA A LEMEZT!!!!!! Már milliomos! A legfényesebb csillag az amerikai égbolton! Aztán csend......és újra csend! És utána újból: KIRÁLY LINDA ALÁÍRTA AZ AMARIKAI LEMEZ SZERZŐDÉST! MOST AZTÁN TÉNYLEG AMARIKAI SZTÁR LESSZ! Aztán csen...... és ez így meg az idők végezetéig, amíg csak egyszer Király Linda egy lógó mellű, nagy seggű, ráncos vén sziprtyó nem lessz! Kedves újságírók! Kellene már valami új sajtó hír Lindáról.
toromon 2008.03.07. 16:46 • [5]
Kedves nagymester! Egy színdarabban hangzik el ez a mondat "mindenki azt adja el amije van". Mindannyian termékek vagyunk és megpróbáljuk eladni a fizikai erőnket, a tudásunkat, a tehetségünket. Egy hazai 50 éves énektanárnak (ma) csak a hangja eladható, ezért válogatnak hozzá playbacknyuszikát, aki tátog és riszál. Ez a hazai pálya.
Előzmény: nagyM • 2008.03.07. 16:16 • [3] • Előzménykövetés 
toromon 2008.03.07. 16:36 • [4]
Nagyon köszönöm!
nagyM 2008.03.07. 16:16 • [3]
hm. jó lehet "terméknek" lenni.....

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még