2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Tankcsapda lesz a főszereplő az MTV-n!
Hip-hoppal és kultikus klipekkel erősít az MTV
Kizárólag igényes klubzenék az MTV új műsorában
Mitől lehet szuper egy rockhétvége? - az MTV megmutatja
Kapcsolatok
Music Television (Magyaroszág)
Akon
Maroon 5
Enrique Iglesias
Snoop Dogg
The Chemical Brothers
Shaggy
Garbage
The Black Eyed Peas
Gorillaz
Morcheeba

A nyáron Máltára költözik az MTV

Az MTV Networks International és a máltai kormány bejelentette, hogy együttműködésre lépnek a nagyszabású nyári rendezvény, az Isle of MTV keretében, amelynek helyszíne 2008 júniustól három éven át Málta lesz. A dél-európai szigetországban már tavaly nyáron is nagy sikert aratott az Isle of MTV koncert, ami jól megalapozta a mostani együttműködést.

Dr. Francis Zammit Dimech idegenforgalmi és kulturális miniszter így nyilatkozott erről: „Boldogan megújítjuk együttműködésünket az MTV-vel. A mi életstílusunk, éghajlatunk és természeti szépségeink remek körülményeket biztosítanak az MTV rendezvénye számára. Fantasztikus lehetőség számunkra, hogy ezzel is megmutathatjuk a fiataloknak: Málta szigetén tényleg mindig történik valami!”

Tavaly nyáron Akon, a Maroon 5 és Enrique Iglesias lépett színpadra a rendkívül látványos szabadtéri koncerten ötvenezer ember előtt, a florianai Il-Fosos Square festői környezetében. Idén júniusra a máltai idegenforgalmi hivatal háromnapos zenei fesztivált tervez, ami mintegy felvezetés lesz az Isle of MTV koncerthez. „Az MTV és Málta összefogása hihetetlen élményt nyújtott a tavalyi több ezer résztvevő számára, és szeretnénk még több látogatóval megosztani ezeket a varázslatos pillanatokat. Meghívásunk minden zene- és partikedvelőnek szól: gyertek el Máltára júniusban, amikor az MTV is meglátogat minket!” - mondja Dr. Zammit Dimech.

„Örülünk, hogy meghosszabbítottuk a megállapodást az Isle of MTV-re. A máltai idegenforgalmi hivatal egy nagyon speciális fiatal zenekedvelő közönséget céloz meg. Azért választották az MTV-t, mert a nevünk markáns, meghatározó szerepet játszik a nézők életében. Márkanevünkkel gyorsan elérjük a célközönséget” – mondja Kevin Razvi, az MTV Networks International/Viacom Brand Solutions ügyvezető alelnöke.

A 2008 júniusában rendezendő ingyenes koncerten fellépő tehetségek nevét és egyéb részleteket tavasszal hozzák nyilvánosságra, de a kampány részeként az Isle of MTV koncert szervezését egész éven át marketing tevékenységek kísérik. A tartalmak egy microsite oldalon jelennek meg, és a show előtt és után két verseny is zajlik majd. Ezenkívül az MTV is sugároz a versenyek keretében, illetve hirdetési céllal bevezető spotokat, hogy ezzel is beharangozza és népszerűsítse a rendezvényt saját hálózatán belül. A koncert élő produkciók, sztárinterjúk és helyi látványosságok egyvelege lesz, amelyből 60 perces különkiadás lesz látható az MTV 20 európai csatornáján.

Richard Godfrey, az MTV Networks International tartalmakért és zenéért felelős vezető igazgatóhelyettese így nyilatkozott: „Az Isle of MTV jelentős programpont Európa nyári zenei naptárában. Nézőinknek idén is a világ legnépszerűbb előadóit mutatjuk meg egy igazán látványos műsor keretében.”

Az Isle of MTV az MTV európai nyári zenei rendezvényeinek egyik csúcspontja, az egyik legizgalmasabb és legsokszínűbb szabadtéri zenei program. Az Isle of MTV mára már olyan rendezvénysorozattá nőtte ki magát, ahol különféle, igen színvonalas klubokban híres DJ-k játszanak a legigényesebb európai partiközönségnek. A programsorozat fénypontja mindig egy szabadtéri rendezvény, gyakran sztár műsorvezetővel, és a több ezer résztvevőt mindig egy A-listás világhírű előadó szórakoztatja. Az Isle of MTV koncertjén fellépett már Snoop Dogg, a The Chemical Brothers, Shaggy, a Garbage, a The Black Eyed Peas, Jazzy Jeff, a Gorillaz és a Morcheeba.

-zene.hu/MTV-

[2008.03.13.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még