2024. február 25. | vasárnap | Géza nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Rajongói Oldal
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb rajongói oldal: Szeretlek No Thanx Erik!
Legnépszerűbb rajongói oldal: Ünnepelj Te is a Rúzsa Magdi rajongói klubbal!
Kapcsolatok
Oláh Ibolya Rajongói oldala
Oláh Ibolya

Legnépszerűbb rajongói oldal: megnyílt az Oláh Ibolya Múzeum

Mint azt hírül adtuk: legnépszerűbb rajongói oldal verseny zajlik a Zene.hu-n. A jelentkezőket még várjuk, de jöjjön a „versenyzők” bemutatása. Rovatunkban, most az ’OIRO & Oláh Ibolya Múzeumot mutatjuk be.

Juttasd be kedvenc oldaladat a döntőbe!

Erre úgy van mód, ha minél többen olvassák egy hét alatt a site bemutatkozó cikkét a zene.hu-n. A fináléba a megjelenést követő egy hétben a 10 legtöbb olvasót vonzó site jut be.

2004-ben, mikor Ibolya feltűnt a Megasztárban, létrejött az OIRO, Oláh Ibolya (Első) Rajongói Oldala.Honlapunk központi szerepet tölt be a rajongók körében, s a fórumnak köszönhetően virtuális találkahelyül szolgál. A főoldalon friss, hiteles információkkal látjuk el olvasóinkat, s tudósítunk a fontosabb eseményekről. – kezdte lapunk tájékoztatását az oiro.hu oldal szerkesztője.

Ibolyáról itt mindent megtalálsz!

2006-ban honlapunk kibővült az Oláh Ibolya Múzeummal, melynek egyedisége elsősorban áttekinthetőségében és teljeskörűségében rejlik. Az OIRO menüpontjainak többsége a múzeum egyes részeibe vezet. Itt kategorizálva, részletesen és időrendben ismerkedhet meg a látogató Ibolya pályafutásának állomásaival, valamint annak értékeivel (hang- és videófelvételek, fotók, riportok stb.), melyeket a rajongók segítségével gyűjtünk, s őrzünk a jelen- és utókor számára. Kreatív alkotásaik (versek, rajzok stb.) és élménybeszámolóik által felidézhetjük egy-egy koncert, vagy akár egy egész időszak hangulatát. Továbbá megtalálható minden kiadvány ajánlója (leírás, borító), amin Ibolya szerepel. – folytatta Király Szilvia.

Böngészés közben Ibolya Zenedobozának köszönhetően részleteket hallgathatunk Ibolya összes dalából. Az OIRO napi látogatottsága átlag 300, mely napi 1500 oldalletöltést jelent. Oldalunk megtalálható az iwiw-en is, s többször írt rólunk a sajtó is. A múzeum angol változata már készül.

Az OIRO hatására újabb honlapötletek születtek (pl. musicRADIO.hu), barátságok szövődtek. Létrejött egy társaság, melynek tagjai szinte minden Ibolya-programon képviselik honlapunkat. – zárta a Zene.hu tájékoztatását a szerkesztő.

Továbbra is várunk minden jelentkezőt, akik úgy gondolják, hogy az általuk létrehozott rajogói oldal érdemes arra, hogy bemutassuk lapunk hasábjain!

Nevezd be te is saját vagy más rajongói oldalát!

– zene.hu –

[2008.03.15.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Juditluc 2008.03.21. 11:44 • [4]
Kedves Horváth Géza!
Még sok örömöt kívánunk Ibolya dalainak hallgatása közben, és várjuk szeretettel a Múzeum gyakori látogatói között! :)
Köszönettel a létrehozó nevében is.

horvathgeza 2008.03.21. 11:10 • [3]
Minden elismerésem a muzeum munkájáért, a gondos, pontos tevékenységért. Ibolya életútját kezdettől figyelemmel kisérem,-bár én idős ember vagyok- rajongok a dalaiért, láttam az Aidá-ban, élmény volt.
Többször találkozunk Fehérváron, az utcán járva is, szerénysége, természetessége lenyügőző.
A muzeum anyaga Kíváló, ajánlom másoknak is.
Juditluc 2008.03.19. 15:08 • [2]
Én biztos vagyok abban, hogy ez a gyűjtemény egyedülálló. Lehet, hogy külföldön van már ilyen, mindenesetre én még nem találkoztam vele. Minden egyes fellépés, interjú, dalszöveg, és minden egyéb, ami csak létezik, megtalálható itt. Köszönet az alkotó(k)nak!!!
pikk 2008.03.18. 12:41 • [1]
Ibolya eddigi pályája igazán izgalmas, lényegében példa nélküli. Ehhez tiszteleterméltó elkötelezettséggel és kitartással keletkezett és fejlődött ai OIM. Mára a maga nemében, egyedülálló gyűltemény, ami annak is értékgyarapodás aki csak tud róla nem csak annak aki készítette.

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
Hitel ajánlat 48 órán belül (Jelentkezze egyéb [2024.02.06.]
Hitel, pénzügyi segítség és kötvény egyéb [2024.02.02.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Legolvasottabb cikkek

István, a király 40. éves koncertturné - képriport
A Crescendo Music Management...

20 éve mutatták be a Rómeó és Júlia musicalt - képriport
A 2001-es párizsi világpremiert...

Elindult a Tankcsapda 35. éve - képriport  
Ha eddig úgy élt bennünk a Fekete Péter, mint egy "poros darab", akkor most irány a Centrál Színház
Szimfonikus metal est a Barba Negrában 
beszámolók még