2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
RMFC
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb rajongói oldal: Szeretlek No Thanx Erik!
Legnépszerűbb rajongói oldal: megnyílt az Oláh Ibolya Múzeum
Legnépszerűbb rajongói oldal: A Nox Fan Club kőkemény csapatmunka
Kapcsolatok
Rúzsa Magdi

Legnépszerűbb rajongói oldal: Ünnepelj Te is a Rúzsa Magdi rajongói klubbal!

Folytatódik rajongói oldalakat bemutató sorozatunk, ahol most a Megasztár győztesének, Rúzsa Magdinak hivatalos rajongói klubját az rmfc.hu-t mutatják be a szerkesztők lapunk segítségével.

Juttasd be kedvenc oldaladat a döntőbe!

Erre úgy van mód, ha minél többen olvassák egy hét alatt a site bemutatkozó cikkét a zene.hu-n. A fináléba a megjelenést követő egy hétben a 10 legtöbb olvasót vonzó site jut be.

Ha most ránk kattintasz, még részt vehetsz 2 éves fennállásunk ünneplésében. A Rúzsa Magdi Fan Club (RMFC.hu) 2006. március óta működik, s egy ideje az énekesnő hivatalos weboldala is, egyre növekvő látogatottsággal. Angolul a www.ruzsamagdi.eu címen érhető el. – kezdte a bemutatkozást Plank Ádám és Perger Péter főszerkesztők

Mindent megtudsz Magdiról

A kezdőlapon a legfrissebb híreket olvashatod Magdiról, a menüben pedig a biográfiától kezdve a következő fellépéseken, s a sok-sok fotót tartalmazó galérián át, Magdi e-mail címéig minden fellelhető, ami Neked, mint látogatónak fontos lehet. – tudtuk meg a szerkesztőktől.

Nézelődés közben remek háttérzenét választhatsz az énekesnő dalai közül. Társalgásra két lehetőséged van: a főoldalon chat ablakot találsz - ami szinte mindig aktív -, de választhatod akár a fórumot is. Az rmfc-n sok barátság született már, gyere Te is, ismerkedj, s a találkozásokra sem kell sokat várnod! – lelkesítették olvasóinkat a fiúk.

– A főoldalról egy pillanat alatt elérhető a szavazási listánk, ahol mindig friss adatokat találsz az éppen aktuális, Magdit érintő szavazásokról. Januárban is, mikor a Zene.hu a 2007-es év dalát kereste, e menüpont sokat segített, hogy Magdi vihesse el a pálmát. – említette meg lapunkat is egyikük.

– Nem jártál még nálunk? Gyere bátran, hisz az először érkezők is barátságos fogadtatásban részesülnek. Legyél rmfc-s titkok tudója, és játékok részese, csatlakozz az éjszakai műszakhoz a chaten, ahol nem ritkán Magdi is előfordul. Hogy ő pontosan mikor jön? Ez TKL! (Részletek és válaszok a fórumon)… Éljen az RMFC! Éljen a Zene.hu! Kattints gyorsan! – hangzott el végül egy toborzóbeszéd, amelyben még minket is megemlítettek a lelkes főszerkesztők.

Továbbra is várjuk a pályázatokat!

Igaz, hogy folyamatosan mutatjuk be a hozzánk beérkezett rajongói oldalak leírását, de még mindig nem késő, hogy Te is elküld a történetet, hogy hogyan is született meg kedvenced portálja és meséld el, hogy miért érdemes a weblapot választani! A maileket várjuk a bizso@zene.hu e-mail címre! Pályázz, s legyen a Tiéd a legjobb rajongói oldal!

Nevezd be te is saját vagy más rajongói oldalát!

– zene.hu –

– HAK –

[2008.03.29.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még