2024. április 30. | kedd | Katalin, Kitti nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Új albummal kezdi a tavaszt Gino
Exkluzív részletek Gina és Gino mindennapjaiból
Romantika, érzelmek és pörgés egy albumban
Kapcsolódó Kiadványok
Gino (Csorba Attila): Elvarázsolt engem
Gino (Csorba Attila): Várj egy percet
Kapcsolatok
Gino (Csorba Attila)
Legnépszerűbb csengőhangok

Exkluzív! Szakított az álompár - kihasználta az énekesnő a párját!

Gino és Gina. Egy előadópáros és egy szerelmespár. Egy évvel ezelőtt még erről írhattunk és arról, hogy közösen forgattak klipet. Azóta sokat változott a világ, Ginóval szakított korábbi partnere. Az énekes tíz hónap elteltével lapunknak mesélt először érzéseiről.

Csorba Attila, azaz Gino a zene.hu-nak mesélt először a szakításról nyilvánosan. Az énekes azt mondja, tíz hónapja történt minden, a lány akkor vetett véget kapcsolatuknak. Az ok „egyszerű”: Gina már nem szerette Attilát.

- Ez a dolog már régebb idő óta érlelődött benne, a baj csak az, hogy elhúzta az időt a hallgatással. Tehát végig hazudott nekem, becsapott – mondta lapunknak Gino.

És hogy milyen kegyetlen sokszor az élet, azt ez a példa is mutatja. A lány azután szakított Attilával, miután ő egy lemezszerződést hozott neki össze.

- Úgy is vehetjük, hogy kihasznált engem, ugródeszkának tekintett – tette hozzá.

A pár így sajnos nagyon rossz szájízzel vált el egymástól, de ezek után talán másképp nem is lehetett volna. Gino szerint becsapott mindenkit, elsősorban őt, de a rajongóikat is. Elhitette mindenkivel azt, ami már nem volt igaz. Az énekes azt mondja, Gina az Oscar-díjat is kiérdemelte volna a kitűnő alakításáért.

Sajnos Gino nem érhette be ennyi gonddal. Az elmúlt időszakban édesapja is beteg lett és elhunyt. Gina pontosan tudta hogy nagy a baj, mégsem érdeklődött hogyléte felől. Pedig a lány öt évig élt Ginóval, kinek apja saját lányaként szerette Ginát.

- Mondhatom óriásit csalódtam benne, ugyanis azt hittem, hogy ő lesz az életem párja. Álarcot viselt a kapcsolatunkban az előrejutása érdekében. Nem tagadhatom, hogy nagyon megviselt engem ez az egész és mondhatom, hogy tíz hónap elteltével sem hevertem ki ezt teljesen – mesélte el érzéseit az énekes.

Úgy tűnik, a lány hamarabb túltette magát mindenen. Gino azt meséli, korábbi párjának már új barátja van.

Csorba Attila hozzátette, őket együtt színpadon soha nem látják többé, részéről ez már nem működne szakmai vonalon sem, de abban is biztos, hogy Gina sem állna újra Gino oldalára a világot jelentő deszkákon.

-ej-

[2008.03.18.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
biggy 2008.03.24. 14:24 • [5]
Kedves igazmondó!
Elmondom miért kellett Ginonak kiteregetnie a szennyest.Azért mert ezidáig nem tette meg!Sőt hazudott a gina kedvéért mert ő erre kérte meg Ginot.De ezek az idők elmúltak.Igenis tudja meg ország világ hogy igazából ki is ő!én jól ismerem Ginot és elég sokmindent tudok róla.mondhatom hogy az egyik legjobb bizalmasa vagyok és leszek is.hidd el én mindent tudok! Igenis gina nem úgy viselkedett ahogy ezt Gino megérdemelte volna.pedig Gino az életénél is jobban szerette őt.hangsúlyozom Ginonak nem az a baja hogy elhagyta őt gina hanem az ami ezek történt.és ha te jól ismered Ginát akkor pontosan tudod miről bezsélek!De szerintem tök felesleges nekünk erről vitáznunk mert soha nem fogunk egyet érteni!És mégegyszer hangsúlyozom hogy igenis tudka meg oszág világ világ hogy gina nagyon sunyi módón kihasználta Ginot és még bele is rúgott 3 szor. Igen tudom hogy gina nagyon szépen előtudja adni magát nagyon szépen tud mosolyogni mindenhol mindenkire de a mosoly mögött teljesen más ember lakozik! de tudod a sors nagyon kegyetlen tud lenni lásd Gino esetét sajnos de mindenki megkapja a méltó jutalmát és ezalól ő sem bújhat ki. hát kb ennyi de ha eszembe jut még majd valami akkor leírom:))))
Igazmondó 2008.03.23. 20:41 • [4]
Kedve "biggy"!
Ha te ennyire ismered őt akkor mért voltál első megnyilvánulásodba meglepődve????:D Akkor ezek szerint te sem voltál ott.:D Igen az igazság fáj ,de mint a nevemből is kiderül nem nekem:D Hát mindegy az a lényeg, hogy megszabadultak egymástól csak nem tom ezt mért kell ilyen ronda módon kiteregetni???:D Ha én egy sikeres ember lennék akkor nem foglalkoznék azzal, hogy akiben csalódtam lejárassam ország világ előtt! Szóval én is drukkolok mindkettőnek külön-külön:D:D Most majd bizonyithatnak ha akarnak:D:D
biggy 2008.03.22. 09:54 • [3]
drága igazmondó:)
Te már aztán sokat tudhatsz az egészről:)
Nyilván te ott voltál:)
Fáj az igazság mi?igen néha tud fájni az.itt csak az igazság lett leírva.egyébként nem én vagyok a csorba attila de jól ismerem őt. ennyi.de azt 100 százalékig tudom hogy gino nem akarja ginát visszakapni.tőle tudom. egy ilyen hazug képmutató embert biztosan nem.ja és én is ismerem ginát. pontosan tudom hogy milyen ember.
Igazmondó 2008.03.20. 15:28 • [2]
Kedves .....!
Annyira kis buta vagy biggy azt se tudod mi az,hogy ku...va:D Én ismerem Ginát és ez nem biztos, hogy így történt mint ahogy itt le lett irva utána kéne nézni a dolgoknak. Ha olyan nagyon K..... akkor Gino mért akarja a mai napig is vissza kapn?:D Ja és biggy olyan furcsa, hogy csorbatis az e-mail címed vagy te magad vagy Csorba Attila? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
biggy 2008.03.18. 14:13 • [1]
Hm.. Ez nem semmi.Nem gondoltam volna hogy a gina ilyen lány.nem ezt mutatta. ezek alapján egy igyazi K.......va.
Sajnálom Ginot.de én drukkolok neki!

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
beszámolók még