2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Új albummal kezdi a tavaszt Gino
Egy régi-új énekes szárnypróbálgatásai
Elkészült az új szerelmes sláger klipje
Romantika, érzelmek és pörgés egy albumban
Egy furcsa találkozás története - Gino tisztázza a félreértést!
Exkluzív! Szakított az álompár - kihasználta az énekesnő a párját!
Kapcsolatok
Gino (Csorba Attila)

Exkluzív részletek Gina és Gino mindennapjaiból

A zenészházaspárnak nincs ideje unatkozni, mindig van teendőjük. Kíváncsiak voltunk, hogyan néz ki a népszerű páros heti programja. Ismerjük meg ezt Gino szemszögéből.

Augusztus 7., hétfő
Ginával, a párommal elhatároztuk, hogy a pihenés jegyében töltjük a napot. Sajnos (vagy szerencsére) máris jött a manageremtől a hívás, hogy ma velünk szeretne forgatni a zenecsatorna. Este 7-re beszéltük le a forgatást így napközben volt egy kis időnk csavarogni, és elmentünk bevásárolni, majd elérkezett az idő és indultunk a forgatás helyszínére! Zökkenőmentesen történt minden így nyugalommal zárhattuk az estét!

Augusztus 8., kedd
Ma egy picit később - körülbelül 10 órakor - ébredtünk, majd a pici kutyánkat vittem oltásra. Szegénykém teljesen kikészült, de túlélte! Ismét  csak jött egy hívás, hogy a Viva TV az Interaktív műsorába vagyunk hivatalosak! Miután megkaptuk az infót azonnal siettünk haza, mert köztudott a nők – köztük Gina is - minimum 3 órán keresztül készülődnek!

Nagy nehezen, de elkészült Gina és már indultunk is! Itt is zökkenőmentesen sikerült minden, szuper volt az interjú. Hazafelé az beugrottunk a párom szüleihez, ahol finom húslevessel vártak minket! Nekem se kellett több jól belakmároztam. Hazaértünk, a feleségem még megnézte kedvenc sorozatát és aludtunk, mint a bunda!

Augusztus 9., szerda
A tegnapi lakoma után egy kissé nehezen ébredtem, 11 óra magasságában bújtam ki az ágyból, aAkkor jutott eszembe, hogy nekem ma szervizbe kell vinnem az autómat. Ez meg is történt, ugyan jó drága volt, de fő a biztonság. Közben Gina otthon főzte a finom ebédet, hazaugrottam és megebédeltünk. Már azt hittük, hogy végre egy nap, amikor semmit nem kell csinálnunk! Ez nem jött be. Megint csörög a telefonom a vonal másik végén természetesen a managerem. Közölte, hogy ma este 18.30-tól rádióinterjú, ahol azt kérték tőlünk, hogy vigyük magunkkal a gitárt, mert szükség lesz rá! Nagyszerű interjút adtunk, ahol önfeledten játszhattunk bármint a hallgatók örömére. Nagy örömünkre jöttek az sms-ek, hogy jó amit csinálunk!

Augusztus 10., csütörtök
Korán kelnünk, hiszen a zenetévé stábjával Esztergomba mentünk forgatni a Hőálló Megálló című műsort! Nagyon jó volt az odavezető út, hiszen egy hatalmasat beszélgettünk a viva tv népszerű műsorvezetőjével Steiner Kristóffal!
A forgatás is szuperül zajlott rengeteg emberrel találkoztunk. A forgatás délután 4-ig tartott így nagyon elfáradtunk. Már hazafelé jöttünk, amikor megbeszéltük, hogy ma bizony este dvd-ézni fogunk! Így is lett megnéztük a Rettenthetetlen című filmet és utána jót aludtunk!

Augusztus 11., péntek
Ma szándékosan később ébredtünk tudván azt hogy este fellépni megyünk, ezért fontos az hogy kipihentek maradjuk. "Reggel" Gina főzte a szokásos kávét. azért azt elárulom azon hogy reggelente ki főzze a kávét néha-néha összeveszünk:)))

Ezen a napon csakis az esti fellépésre koncentráltunk! Így előkaptam a gitárt és elpróbáltuk az összes dalt, amit aznap este játszottunk. Az odavezető út is szuper volt rengeteget viccelődtünk jól éreztük magunkat!:) A fellépés is jól sikerült így elégedetten térhettünk haza!

Augusztus 12., szombat
A tegnapi fellépés miatt ma reggel sokáig aludtunk! Volt mit kipihenni! Mára hivatalosak voltunk az én szüleimhez ebédre! Le is mentünk hozzájuk Maglódra, ahol nagyon jól éreztük magunkat, és persze nagyon finomat ettünk.:) Lenn volt az egész család és jókat beszélgettünk! Hat óra lehetett mikor ránéztem az órámra és megvilágosodott előttem, hogy indulnunk kell hiszen e napon is várnak ránk egy fellépés erejéig!

A fellépés remek volt, azt leszámítva, hogy az odavezető úton nagyon fájt a fejem, de csodával határos módon mire a helyszínre, Sajóörösre értünk elmúlt a fejfájásom. A koncertünk után még ott maradtunk egy picit bulizni, aztán hazajöttünk és a fáradságtól szinte beájultunk az ágyba!

Augusztus 13., vasárnap
És végre! Eljött az a nap, amikor semmit nem kellett csinálnunk így egész nap csak pihentünk. Ilyenkor a telefonunkat is ki szoktuk kapcsolni a biztonság kedvéért! Aznap azért még előkaptam a gitárom és írtam egy dalt is, ami szerintem jól sikerült. Este megnéztünk egy filmet, szórakoztunk jót és utána aludtunk.

Szóval, így néz ki egy hetünk. Mondhatni elfáradtunk, de jól éreztük magunkat és ez a legfontosabb, illetve az is, hogy megint tudtunk adni valamit az embereknek a fellépések alkalmával!

- biró -

[2006.09.18.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még