2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Árnyék lett az angyali lemezlovasból
Kapcsolatok
Victoria Shade (DJ Angel)
Legnépszerűbb csengőhangok

A magyar női-DJ ausztriai meglepetése

A tehetséges Victoria Shade nem csupán hazánkban, hanem a határokon túl is egyre népszerűbb.

Ausztriai fellépése a Hungarian Spirit keretei között zajlott. Március 8-án szombaton a salzburgi közönség hallgathatta meg Victoria színvonalas szettjét. A partyt a Fabrik West-ben rendezték meg, 9-én vasárnap a Bawa Lounge-ban, Fügenben. E két hely nemzetközi elismerésnek örvend. A klubok külleme, valamint festői környezetben való elhelyezkedése nagyban hozzájárulnak népszerűségükhöz.

Amikor minden jól sikerül

Az utazás hosszú volt, de kellemes, a környezet és a városok gyönyörűsége miatt. Útközben az előadók között kialakult pozitív munkakapcsolat is eredményezhette a rendezvény felejthetetlenségét és sikerét. A fogadtatás rendkívül érdekes és bensőséges hangulatot idézett. A szervező kedvessége azonnal összekovácsolta a helyi, valamint a magyarországi fellépőket, emellett a szórakozni vágyók is rendkívül közvetlenek voltak.

A Hungarian Spirit az Ausztriában élő magyaroknak nyújt segítséget abban is, hogy egy nagy rendezvény keretei között könnyen találkozhassanak és bulizhassanak. Természetesen a kapuk mindenki előtt nyitva álltak, így kerekedett egy több nemzetből összeálló hatalmas és emlékezetes party.

Dögös fiúk tették emlékezetessé az estét

A Nemzetközi Nőnap alkalmából megrendezett Girl Power party rengeteg érdekességet és meglepetést tartogatott az érdeklődők számára. A nem szokványos látványelemekkel, valamint showműsorral színesített est fénypontját a dögös modellfiúk megjelenése jelentette. Az est folyamán közös photoshooting mellett érdekes animációkkal kedveskedtek a hölgyeknek a jóképű srácok.

Pontosan milyen animációkkal is? A jóképű fiatalemberek egy rövid időre levették a hölgyek válláról néhány házimunka elvégzésének terhét. A színpadon látványos vasalás, teregetés, ruhaszelektálás zajlott, de ami a legnagyobb sikert aratta a sikításokból és örömujjongásokból ítélve, hogy a fiúk csupán egy feszülős alsónadrágban tették mindezt. A srácoknak azonban akadt segítsége is a közönség soraiból. Az együttérző bulizó urak közül néhányan megsajnálták bajba jutott társaikat, és különböző technikákkal próbálták megszabadítani őket rettenetes feladatuktól…

Ám ezzel az animációk sorának nem értünk még a végére. A következő látványos bemutatót egy csinos és mutatós hölgy megjelenése jelentette. A kezében egy ezüstösen csillogó selyemszál végét tartotta, aminek másik végén a három észbontóan jóképű modellfiú követte a „sétáltató” hölgyet. A srácok ezután kiosztásra kerültek a közönség hölgy tagjai között, és a szerencsések táncolhattak, beszélgethettek pár szót az előadókkal.

Victoria nagyot alakított

Azonban az Urak sem unatkoztak, ugyanis Victoria Shade zenéjével fergeteges hangulatot teremtett. A teltházas rendezvény látványa mellett a sikert még az is alátámasztja, hogy Victoriától a buli végén személyesen búcsúztak el a vendégek. Mivel a művésznő neve egyre felkapottabb itthon, nem nehéz megjósolni, hogy rövidesen a magyar, sőt nagy eséllyel a határon túli lemezlovas társadalom élvonalába katapultálja magát.
- zene.hu -

[2008.03.23.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még