2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Kozma Orsi nagy levegőt vett, és belevágott!
Kozma Orsinak van oka az ünneplésre: szólóban is egyre több helyre hívják
Képgalériák
Kozma Orsi: "Gyere velem" forgatás képei
Kapcsolódó Kiadványok
Kozma Orsi: Az igazi szerep
Kapcsolatok
Kozma Orsi
Legnépszerűbb csengőhangok

Kozma Orsi: Gyere velem a Kultiplexbe - képekben

Kozma Orsi legutóbbi lemezéről immár harmadik dalát másolta kislemezre és természetesen klipet is forgatott hozzá. Nem véletlenül az éppen megszűnőben lévő Kultiplex volt a forgatás színhelye, mintegy emléket állítva az altero kultúra eme (mostmár ex-) szentélyének.

A dal születésének történetét Szakos Krisztián mondta el:
- Annyiban rendhagyó ez a történet, hogy eltökélt szándékom volt, hogy erre a lemezre írok Orsinak egy kalóriamentes slágert. Semmi magvas gondolat, semmi nagy zenei megfejtés, dinamikus, jól lüktető sláger. Úgy érezzük, hogy sikerült is. Tudni kell, hogy az egész lemeznél - és főleg ennél a dalnál - Orsi már komoly produkciós ötletekkel állt elő (az éneklésen túlmenően), például a dalban többször felcsendülő cimbalom is az ő ötlete volt. Annyira jólsikerültnek éreztük, hogy ezért került a lemezre is, és mindenképpen célunknak éreztük, hogy klipet is csináljunk belőle.

Bár a „haknizni” jobb szó lett volna, de Orsi annyira nem szereti ezt a szót, hogy én is most felejtem el és inkább jobb napokat látott szórakozóhelybeli fellépésről beszélek, éppúgy mint a video maga, mely története szerint: Orsi, mint ismert előadó, fellépésre érkezik egy szebb napokat látott vidéki helyszínre, ahol érdekes meglepetések érik. Mivel a műsor nem csak róla szól, így érkezéskor egy testépítő-bemutatót láthat a színpadon (Vajda Zoltán személyében, aki egyébként junior testépítő magyar bajnok), és ezt követően léphet csak fel.

Elázott nézők

Az asztalnál elcsigázott, enyhén vagy jobban elázott „nézők” várják, akiket nem igazán a műsor köt le, hanem a társas kapcsolataik építésével vannak elfoglalva. Természetesen Orsi a legjobb formáját hozza és itt is a maximumot teljesíti. Nem titok, hogy a jóképű DJ-vel (Ada) kisebb flört is összejön, ha már a közönség ennyire elcsigázott.

- A klip nagyban merít többéves vidéki fellépéseim tapasztalataiból. – kezdte Orsi a klip bemutatását – Ennek egy kicsit humorral felturbózott változatát építettük bele a történetbe, de nem akarom elárulni a poént, majd meglátjátok. Általában szeretek belelszólni a történeteimbe, a videoklipjeimnél is szervesen benne voltam a sztori alalkításában, így itt is. Szabó Simonnal, a rendezővel volt egy alapelképzelésünk, volt egy vízióm a klippel kapcsolatban és egy délután leültünk és egymás szavába vágva csak ontottuk az ötleteket... Ebből lett a klip.

Simon azért lett a rendező, mert egyrészt ajánlották, másrészt mert nemrég elvitte a legjobb kisfilm kategória első díját a filmfesztiválon, meg ... :) na nem ezért: nagyon régóta ismerem, régebben együtt játszottunk az Operettszínházban a Valahol Európában, akkor én Évát játszottam. Adával (a klipben a DJ – SO) is ott ismerkedtem meg. Ez most az első közös klipünk. Nagyon jó érzés velük együtt dolgozni, nagyon fesztelen a forgatás, de annak ellenére, hogy barátok vagyunk, kellően komolyan tudjuk egymást venni, fegyelmezett tempóban megy a dolog.

A szereplők között többek közt látható lesz Szakos Krisztián is, aki Orsi zenei producere, szövegírója, zeneszerzője. - Orsinak eddig minden klipjében szerepeltem valamilyen funkcióban, annál is inkább, mert barátokból toborozzuk a szereplőket. Nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget, statiszták vagyunk, látszik a fejünk. Örülök, hogy segíthetek neki. Ha senki nincs a videóban rajta kívül, az is elég lesz a kliphez. Egyébként pedig roppantul exhibicionista vagyok.

[2008.03.29.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
toromon 2008.03.29. 23:53 • [1]
Köszönöm a cikket és a fotókat! Még soha nem láttam profi fotókat Kozma Orsiról. A klip is tetszeni fog ezek alapján. :)

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még