2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Csonka András a 43-kat ünnepli
Csonka András: Öt éve nincs új lemezem, mégis járok fellépni
Kapcsolatok
Csonka András
Rakonczai Viktor
Szulák Andrea

Szulák és Másban bevallotta! Csonka Andrásnak szerencsét hoz az, ami másnak szerencsétlenséget

András szerencsésnek tartja magát. Elég, ha csak annyit mondunk, hogy nagy kedvencével, Szulák Andreával négy különböző darabban játszott, amit nagy dolognak tart az életében.  

A Szulák és Más című műsor következő, április 1-ei adásában Andrea arról beszélget vendégeivel - Pataki Ágnes (filmproducer), Csonka András (színművész), Karafiáth Orsolya (költőnő), Rakonczai Viktor (zeneszerző), milyen szerepet tulajdonítanak életükben, pályájukban a szerencsének. Hisznek-e egyáltalán abban, hogy a szerencse befolyásolja mindennapjainkat vagy legalábbis életünk nagy fordulópontjait, vagy sem.

Sokáig kínlódott

Hamar kiderül, hogy a vélemények megoszlanak, Pataki Ági ugyanis inkább a munkában, a szorgalomban és saját magában hisz, Csonka András az eleve elrendeltetettségben.
- Sokáig kínlódtam azzal kapcsolatban, hogy létezik-e a szerencse, vagy a sors könyvében megírt szerepünket játsszuk el. Én az utóbbiban hiszek. Tehát ha valami történik, annak megvan az oka, és semmi sem véletlen - mondta a Zene.hu kérdésre András, aki elárulta, hogy a műsorban a számmisztikáról is szó lesz.

- Szerencsés fickónak tartom magam, mert azzal foglakozhatom, amit szeretek. Érdekes, hogy a sokak számára szerencsétlenséget jelentő számokhoz nekem szerencsés dolgok köthetőek.

Konkrét történetek is előkerülnek, így megtudhatjuk, hogy Csonka András miért hisz a 13-as szám szerencsét hozó erejében, egy különleges számmisztikai összefüggés alapján. András egyszer véletlenül döbbent rá arra, hogy élete számos fontos eseménye olyan dátum alkalmával történt, ahol a hónap és a nap számjegyeinek összege tizenhármat tesznek ki. Persze van szerencsét hozó babonája is, vallja, hogy akkor lesz jó egy színházi előadás, ha előtte rálép a szövegkönyvére.

Ma már barátok

Szulák Andrea kéthétről-kéthétre olyan ismert emberekkel társalog, akikhez valamilyen személyes élmény is köti. Érdekes, hogy Bandi Andreának nagy rajongója volt, így ő hamarabb ismerte Andreát, mint fordítva.

- Szulák Andrea tisztelője-rajongója voltam, amikor a művésznőre az 1987-es Tessék választani műsorban figyeltem fel. Nagyon megkedveltem a dalait, majd később összehozott minket az élet és előbb 1998-ban a Hotel Mentol, majd a Funny Girlben, a Hello Dolly és a Kán Kán előadásokban együtt játszottunk. Szerencsémre mindig két meghatározó szerepet játszottunk, így egymás kezét fogva hajoltunk meg és nagyon boldog voltam. örülök, hogy Andreával ma már barátok vagyunk.

A vidám történetekkel és sok nevetéssel kísért műsorban tehát ezúttal ismét négy kitűnő vendég történetein szórakozhatunk, és természetesen nem maradnak el a dalok sem, a Bolba Quartett kíséretével Szulák Andi és Csonka András is dalra fakad, külön-külön, és a műsor végén, mintegy fináléként együtt is – többek mellett felcsendül az Azért vannak a jó barátok című sláger is kedden este az M1-en.

- Bíró Zsolt -

[2008.03.31.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még