2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Súlyos balesete után jól van Szekeres Adrien!
Szekeres Adrien és Ganxsta Zolee egy filmben? - sztárdömpinget hoz a magyar kisróka
Szekeres Adrien megérdemelt jutalma
Képgalériák
Szekeres Adrien: Piszkos tánc - klipforgatás
Kapcsolódó Kiadványok
Szekeres Adrien: Olyan, mint Te
Kapcsolatok
Szekeres Adrien

Szekeres Adrien rács mögött is pörög - képekben

Kinek tengerpart, kinek börtön jut eszébe a „Piszkos tánc” hallatán. Indiánnak speciel a börtön, tehát itt játszódik Szekeres Adrien legújabb klipje.

Indián és csapata a klipben megvalósított egy női börtönt, ahol a tüzesség, a szexisség helyezkedik előtérbe, de ugyanakkor mégis csak egy börtönben vagyunk. Az egész kicsit vicces, karikatúrás, és minden a mozgásról szól. Minden jelenet mozgással túlfűtött, a szereplők mozognak, táncolnak, grimaszolva, burleszkes mozgásokkal játsszák el a karakterek a börtönéletet. Vicces, szexis, dögös.

Adunk a közönség véleményére

- Az Alcatraznak nagyon jó a berendezése, a designja sokkal jobb és képernyőbarátabb, mint egy igazi börtön. Oda is be lehet jutni, lehet ott forgatni, de sokkal nagyobb az adminisztráció, sokkal tovább tart a procedúra. Az itt összeszedett régi kellékek, az elhelyezésük is olyan, hogy jól szolgálja a klip hátterét – mondta el Indián, a rendező.

- Adunk a közönség véleményére – kezdte Adrien, mikor arról kérdeztem, miért is ez lett a második klip az albumról. – Nagyon sokaknak ez a kedvenc dala a legutóbbi albumomról. Másrészt pedig én már nagyon szerettem volna kijönni végre egy dinamikus dallal. Mielőtt az „Olyan mint te” dal megszületett, ez volt az amivel el akartuk indítani a lemezt. Aztán megszületett a lemez címadó dala és ez visszacsúszott a második helyre... De annyi líra volt már tőlem az elmúlt négy évben (Híd a folyót, Kikötők, Olyan, mint te) hogy a fiatalok már nem is ismerik a dinamikusabb oldalamat.

- Ugyanakkor a koncerteken a műsor egyik jellegzetessége a dinamizmus. Ezek miatt döntöttünk úgy, hogy a Piszkos tánc lesz a következő. Másik dolog, hogy a refrén, a dal mondanivalója az amit már régóta szeretnék megosztani a közönséggel – nem titok, és nem nehéz kitalálni – a zene és az én kapcsolatomról szól. „Nekem felforr a vérem, ha a zene ölel és minden percben a csoda jön el”- ebből a szempontból is olyan dal amit nagyon szívesen bemutatok.

- Amikor a dal első verzóját hallottam, még nem is ebben a verzióban, hanem „kamuangollal”, szöveg nélkül, rögtön az jutott eszembe, hogy ehhez egy félig revü, félig musical alapú női börtönt kéne megcsinálni. Valamiért annyira adta magát a kicsit „pimasz” csajok bandázása, szövetkezése. – kezdte el Indián a klip történetét – fel is hívtam Adrien managerét, még a lemez megjelenése előtt, hogy nem tudom, lesz-e belőle valaha klip, de ez lenne az ötlet. Mikor az első klipet forgattuk az „Olyan, mint te” számra, akkor is mondtam, hogy meg kéne ezt is csinálni... közben a dal népszerűsége is megnőtt, úgyhogy most itt vagyunk.

Nem jött össze a pénz

- Soha nem gondolkodom videoklipben, mert nem ez a dolgom. Ha minden ilyenen én gondolkoznék akkor már nagyon valószínű, hogy valami hasonló zárt helyen lennék, mint a börtön. - vette át Adrien a szót.

- Pont ettől működőképes a Szekeres Adrien, hogy nagyon jó a csapata. Ebben a csapatban nagyon fontos szerepe van Indiánnak, és az embereinek. Ugyanúgy a díszleteknél, hiszen mind az Arénában, mind a Tháliában ők készítették a koncertek díszleteit, mind pedig a klipeknél
.  Teljesen megbízom benne és minden úgy van, ahogy ő szeretné. Nagyon kis választási lehetőségeket adok magamnak: annyira szólok bele a dolgokba, hogy ilyen vagy olyan csat legyen a hajamban... Indiánt foglalkoztatja nap, mint nap ez a klipkészítéses dolog, ismer engem, ismeri a zenémet, hiszen a koncertjeimen van ott, ami sokkal fontosabb, mint, hogy megmutatok neki egy lemezt. Egyébként pedig semmi ellenvetésem nem volt a börtönnel, mint helyszínnel kapcsolatban.

A klipet eredetileg a júniusi nagykoncert felvezetőjének is szánta Adrien, azonban ez a buli – többünk őszinte bánatára – nem júniusban lesz, hanem egy későbbi időpontban. Ilyenkor az előadók mindenfélét kitalálnak, hogy technikai okok miatt, meg ez az nem ér rá... azonban Adrien teljesen őszintén elmondta, hogy nem jött össze a pénz a koncertre, viszont mindenképpen meg akarják csinálni, még keresik a támogatókat. Dinamikus, nagy és különleges koncertet akar, nem adja lejjebb, ahhoz meg pénz kell. Tehát Szekeres Adrien rajongó vállalati felsővezetők, itt a kiváló lehetőség!

Szekeres Adrien: Piszkos tánc - klipforgatás

- SirOesh -

[2008.04.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még