2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Rajongói Oldal
Kapcsolódó cikkek
Josh és Jutta: A második bumm!
Bőkezűen adakoztak a sztárok a Viván
Az énekesnő egy mozgó parfümériára hasonlított
Kapcsolódó Kiadványok
Josh és Jutta: Szabadon
Kapcsolatok
Josh és Jutta

Legnépszerűbb rajongói oldal: Josh és Jutta is nyerni szeretne

Legalábbis ami a rajongói oldalak versenyét illeti. Ugyanis most az őket tisztelők jutatták el szerkesztőségünkhöz a pályázatukat, bízva abban, hogy ők vihetik el az első díjat. Lássuk részletesen a site-ot.

Juttasd be kedvenc oldaladat a döntőbe!

Erre úgy van mód, ha minél többen olvassák egy hét alatt a site bemutatkozó cikkét a zene.hu-n. A fináléba a megjelenést követő egy hétben a 10 legtöbb olvasót vonzó site jut be.

Az oldalt 2007. augusztus 12-én nyitottuk, és nagyon jó a forgalmunk is, hiszen olykor 40-60 látogató látogatja az oldalt egy nap. Az oldal főszerkesztői, akik nélkül nincs változtatás az oldalon: Csipy és Ewe, az oldal designere: Aronka aki nélkül nincs találó fejléc – kezdte a bemutatást az egyik szerkesztő.

A nagy egymásra találás

Hogy hogyan is kezdődött a történetük? Nos a Josh és Jutta baráti klubban talált egymásra Csipy és Ewe. Nagyon jó baráti viszonyba kerültek és megismerték egymást. Persze a találkozásokkor mindig Josh és Jutta volt a fő téma. Úgy gondolták, hogy kellene egy portál, amellyel másnak is örömöt szerezhetnek. Cél volt, hogy létrejöjjön egy olyan oldal, ahol minden megtudható róluk, és mindig friss adatokkal illetve információkkal szolgálják ki az odalátogatókat.

Lássuk az oldalt!

– A Főoldalon mindig olyan adatokat láthatunk, ami friss, és azokat meg lehet tekinteni a különböző modulokban. Van vendégkönyvünk is, amibe látogatóink leírhatják véleményüket, észrevételeiket, kritikáikat, persze csak a megadott keretek között, kulturáltan. Bárki hirdethet, mindenki számára fenntartott ez a lehetőség, de ide is csak a nyomdafesték által tűrt hirdetéseket tesszük fel, illetve írhatják ki. – ismertették a részleteket.

A két főszerkesztőről, Csipyről és Eweről van fent anyag, ezt is meg lehet tekinteni. Na persze csak akkor, ha valakit érdekel. Ott megtalálható minden, és az észrevételeket is az ott feltüntetett címekre is várjuk. – folytatták.

Csere-bere: nő a látogatottság

Társoldalak menüpont is megtalálható, hiszen így is jobban tudjuk az oldal látogatottságát növelni. Mindenki oldalát szívesen kirakjuk, csak meg kell írni és már fent is van persze, ha a miénk is kikerül az adott oldalra. – mondták.

Megtalálható még Josh és Jutta biográfiája is, ahol sok mindent megtudhatsz: érdekességekkel, új dolgokkal gazdagodhatsz. Képek menü pont is van az oldalon, hiszen nincs olyan portál, amibe ne lennének képek. A fotókra is lehet mondani, hogy friss, hiszen minden új képet megtalálunk, illetve a formációtól is frissen szoktunk kapni néha párat. Klipeket is tettünk fel, természetesen meg lehet nézni az összest. – tudatták a Zene.hu-val.

Extrákkal is bővelkednek

Az extra menü pontunk is igénybe vehető, ami tartalmaz órarendet. Ezzel az a célunk, hogy amikor bepakolnak rajongó diákjaink a táskába, akkor is láthassák kedvenceiket, és örömmel folytassák a tanulást. A zene modulban az eddig megjelent maxijuk és nagylemezük rövid bemutatása látható, ami abból áll, hogy mennyi dal van az adott korongon és a maxi vagy nagylemez címe.

A hírek szerintünk kihagyhatatlan minden rajongói oldalról, hiszem minden ide látogató elsőnek ezt nézi meg. A modul mindig frissítve van itt mindig naprakész információkat lehet meglesni. A főoldalon is mindig tájékoztatjuk a kedves vendégeket, hogy új anyag érkezett ebbe a menü pontba. – ismertették ezt a lehetőséget is.

Hogy mindenki tudja mikor hova kell menni!

– A koncertek is nagyon fontosak, hiszen ha valakit igazán érdekel a saját formációja, akkor nyomon követi azt, hogy mikor merre vannak. Vagy ha valaki az oldalra téved, akkor tisztába legyen ezekkel és talán, hátha el is megy egy fellépésre ahol megtetszik neki a dolog, ő is rajongóvá válik. Ez is folyamatosan frissül.

A klip letöltés menü ponton belül az érthető, hogy itt le is lehet tölteni a videókat. Azért nincs a két menüpont együtt, mert az egyiknél meglehet nézni, itt le lehet már tölteni az adott klipet. - tértek ki erre is.

Csak bejelentkezetteknek!

A webshop már bejelentkezett felhasználók részére érhető csak el. Itt lehet rendelni a kiadványokból, ajándékokból, pólókból csak arra az adott e-mail címre kell írni és megrendelni a kívánt terméket, amit postai úton ki is fognak szállítani. A videó menüpont is bejelentkezett felhasználók számára használható. Itt azok láthatóak, amiket már bármelyik kereskedelmi csatornám lejátszottak. Az interjú menüben szintén csak a bejelentkezett felhasználók léphetnek be. Itt azok az interjúk olvashatók, amik már megjelentek cikkekben. Lehet szavazni is az oldalon természetesen csak a az oldallal és a formációval kapcsolatban.- folytatták.

További meglepetések

Zenét is lehet indítani az oldal megnyitása után azonnal. A dalszövegek is megtalálhatóak hiszen ha valaki még nem tudja a dalszöveget akkor a zenével együtt olvashatja, dalolhatja. Információk is vannak az oldallal kapcsolatban, mégpedig a site infó menüben. Chat is található hiszen kell, hogy barátkozzanak az ide látogatók. – meséltek tovább lelkesen.

A legvégén az oldal látogatottsága látható. Az oldal nem olyan népszerű manapság , de amikor megnyitottuk, sokan nézték, illetve még most is nézik csak kevesebben. Reméljük ez a továbbiakban változni fog. – fejezték ki reményeiket.

Úgy gondoltuk, hogy az oldalt Josh és Jutta ízlésének tetszően építjük fel, hiszen ez róluk szól, és ezt szerettük volna visszaadni. Reméljük sikerült. Egy kicsit megmutatunk, és egy kicsit visszahúzódunk. Az oldal további érdekessége, hogy ha van idejük, akkor Josh és Jutta is ellátogat az oldalra és véleményezik azt, amit látnak. – zárták a weblap bemutatását a szerkesztők. 

Nézd meg az eddigi jelölteket

– havassy –

[2008.04.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még