2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Palya Bea
Molnár Ferenc "Caramel"
Roll Dance Budapest Kerekesszékes Kombi Táncegyüttes
Kolompos
Várkonyi Attila (DJ. Dominique)
Kapcsolódó események
Duna parti gyerekparti
[2008. május 25.
vasárnap 10:00]

Duna-parti gyerekparti sztárokkal

Az idei gyermeknapi ünnepi műsor, a „Kultúra, érték és sport” hármas jelszavával, 2008. május 25-én kerül megrendezésre a Művészetek Palotája és a Nemzeti Színház közös szervezésében.

A rendkívül színes programok helyszínéül egyrészt a MŰPA több ezer négyzetméteres belső területe, másrészt a két épület közötti szabadtér szolgál. Több száz játék, színházi előadás, zenekarok és mesék várják az érdeklődőket – gyerekeket és felnőtteket egyaránt. A nagysikerű Cifra Palota elnevezésű program mellett idén először, a Duna TV által, a Cimbora is részt vesz az ünnepi műsorban.

A Művészetek Palotája vendége lesz ezen a napon a Ludwig Múzeum, valamint a Zeneakadémia. A Nemzeti Színház saját programmal jelentkezik. A Nagyszínpadon fellép – többek között – Molnár Piroska és Garas Dezső, lesz Ki mit tud? vetélkedő; a zsűri elnöki posztját, a teátrum igazgatója, Jordán Tamás vállalta magára. A rendezvény méreteire jellemző, hogy az ország minden részéből - sőt határainkon túlról is - várnak gyerekeket.

Zenei ízelítő

Lássunk egy kis zenei ízelítőt a sokszínű kínálatból: a Nagyszínpadon, 11. óra utáni kezdettel Palya Bea szórakoztatja a nagyérdeműt; délben Caramel veszi birtokba a pódiumot, őt a Nem adom fel! elnevezésű, főként fogyatékosokból álló, integrált zenekar követi. 14.15-kor a Kolompos-együttes műsorát élvezhetik gyerekek és felnőttek egyaránt. Ma már tény, hogy generációk nőttek fel a Kaláka zenéjén; délután 5 órakor kezdődő műsorukkal most sem fognak csalódást okozni a folk-muzsika kedvelőinek.

Belül is érdekes lesz!

A Művészetek Palotájának Beltéri színpada hasonlóan érdekes programokat kínál mindenki számára: délelőtt 11 órakor a Zeneakadémisták mutatkoznak be színvonalas hangversenyükkel. Nagyszínpadi fellépése után, Caramel vélhetően itt is belopja magát a közönség szívébe. Muzsikus Cimboráink koncertje fél 3 kor kezdődik, majd 15 óra 10- kor Érdi Tamás előadásában hallhatnak Chopin műveket a komolyzene tisztelői. A Művészetek Palotája főbejárata előtt, a pár napja egy fesztiválon fantasztikus sikerrel szerepelt Roll Dance Kerekesszékes Kombi Tánccsoport mutatja be különleges műsorát.

Eső esetére is készítettek forgatókönyvet a szervezők: épületen belül, vagyis a Művészetek Palotája mindhárom emeletén - szűkített programmal ugyan, de – továbbra is gondoskodnak az egybegyűltek szórakoztatásáról. A teljes egészében ingyenes műsor házigazdája Várkonyi Attila, azaz DJ. Dominique.

Az esemény médiatámogatói: a Duna Televízió, mely adásában az egész napot a gyereknapnak szenteli, valamint a Juventus Rádió, és - nem utolsó sorban - az egyik legnagyobb hazai zenei portál, a Zene.hu. Minden gyermeket várnak tehát a szervezők vasárnap délelőtt 10 órától.

– Hegedűs István – 

[2008.05.23.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még