2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Ki a legjobb magyar a weben? -  a VIVA a 2. helyen
Kapcsolatok
Váradi Roma Café

Századeleji díszletben a Váradi Roma Café, pici hibákkal

Meglátogattuk a Váradi Roma Café online kihelyezett illetőségét. Csalódtunk pozitívan és negatívan is egyaránt, nézzük végül a sötét vagy fényes oldal nyert-e.

A zenekar imázsa egész jól testet ölt a honlap formájában. Nincsen túlcifrázva, de a visszafogottság jelen eseten nem félbehagyott munkát jelent. Ötletes a háttér és a képek keretezése is egyedinek mondható, valamint a fényképalbum, ami bármelyik portréra klikkelve bejön.

Olyan érzéssel látogatunk ide, mintha egy időutazáson lennénk, sok részletre figyeltek, viszont ha minden díszlet század eleji, akkor talán a betűkkel is lehetett volna valamit kezdeni, mert nagyon elütnek a környezetüktől. Külsőleg ez nem érzékelhető, csak ha némely menüpontokba behatolunk. A belső görgő is elég illúzió romboló, valamint a zsúfoltság és a felület kihasználatlansága fekete pontokat eredményeznek.
10/6

Titkos adatok

Elérkeztünk egy óriási hiányossághoz, a site naprakészségéhez. Hírek egyáltalán nincsenek, csak egy rövid történet a bandáról, valamint szerezhetünk néhány infót a koncertekről. Egy szó, mint száz, ez komoly probléma, és orvoslása égető, hiszen az ide látogató nem kap semmivel sem többet májusban, mint mondjuk januárban kapott. A zenekar tagjairól sem tudhatunk meg túl sok mindent.
10/2

Tovább evezve nézzük a felhasználók szempontjából a kezelhetőséget. Talán ez a legerősebb pontja az oldalnak, hiszen a rengeteg ajtó egyik sem vezet zsákutcába. Nagyon egyszerű minden, magáért beszél az egész felület, különösen a lejátszó baráti. Esetleg még az erősebb kiemelésekkel és felvillanásokkal lehetne jobban érzékeltetni, hogy hova fogunk most siklani, valamint a vendégkönyvvel valamit kezdeni, mert nagyon eldugott.
10/8

Mindent lehet, csak akarni kell

Ugye így szól a mondás, ami jelen esetben a Váradi Roma Café weblapjánál is igaz. Számokat hallhatunk, videót nézhetünk, a színes képarchívumból megleshetjük kedvenceinket pózba állítva, és még fórumozhatunk is. Csak annyi a gond, hogy a design és elrendezés miatt keletkező problémákból a vendégkönyvbe elég nehéz ténylegesen beírni. Ettől eltekintve rendben van.
10/8

Egy nagy előnye a produktumnak, hogy a dalokszinte teljesen megelevenednek a tapétától a családi fotóalbumon keresztül. Valóban a fiúk hűek a múlthoz, és mindez remekül tükröződik az oldalon.
10/9

Minden kedves olvasónknak javasoljuk, hogy egyszer mindenképpen térjen be a VRC internetes világába, viszont kétszer már nem biztos, hogy érdemes, hiszen a frissességgel komoly gondok vannak, amit viszont remélhetőleg a közeljövőben javítanak, és informálnak minket, hogy mi történik velük. A végeredmény 50/33 pont.

Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán

-Fábián Tamás-

[2008.05.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még