2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Princess fellépés, kóstolóház átadás
Kapcsolatok
Princess
Legnépszerűbb csengőhangok

Terhesség miatt új felállásban a Princess? - képekben, videóval

A Zsindelyes Pálinkafőzde kreatív csapata mindig kitalál valamit, szombaton éppen átadták a száz férőhelyes, népi építészeti hagyományok alapján épült kóstolóházukat. Az szépszámú vendégsereget fogadó ünnepségen az itóka és az ízletes falatok által megalapozott hangulatot az Érpataki asszonykórus és az ezúttal kéttagú Princess trió fokozta.

A ceremónián Gráf József miniszter felavatta a kóstolóházat, amelyet a történelmi egyházak képviselői megszenteltek. A vendégek ezt követően megtekinthették a magyi hagyományőrző íjászok, a Napkori Lovasbandérium és a hortobágyi csikósok bemutatóját.

Az ünnepség hangulatát fokozta az Érpataki Asszonykórus is, amely népdalaival visszaidézte nagyapáink világát, majd a finom falatok kaptak főszerepet, miközben többen azt kérdezték ki lesz a meglepetés vendég.

A titokra röviddel tíz előtt derült fény, amikor is betoppan a kéttagú Princes trió. A formáció harmadik tagja Molnár Ildikó – két hónapos gyerekével otthon maradt - igazoltan volt távol, igaz erről a szervezők csak a megérkezésükkor értesültek.



Ez aztán a meglepetés, majd egy újabb következik a jelenlévők számára Sándor Kriszti áldott állapotban is vállalta a fellépést, és ha nem csalt a szemüvegem, akkor a harmadik hercegnő, Pados Kriszti is anyai örömök elé néz.

A Princess lányok műsorában egyébként Erkel Hunyadi Lászlójának palotása, a Latin szerenád és a Tangó mindenekfelett című szerzeményeket, hallhatuk a - videónkon látható - Zorba táncát, illetve a népszerű Kán-kán ritmusai is felharsantak, majd exkluzív meglepetésként a tűzijáték aláfestő zenéjét is bevállalták a lányok. Igaz csak egy dalt játszottak, mert közben a technikusuk elhúzta a műsoruk megszólaltatására használt „kocsit”, így nem volt mese hónaljuk alá csapták a hangszert és mentek.


A zenészek után DJ Suda szolgáltatta a talpalávalót. Szettjére leginkább a nosztalgia volt jellemző, de a 80-as 90-es évek nagy slágereit mindenki élvezte, így nem volt szükség arra, hogy újdonságot pörgessen.

Képekben Princess fellépés és a kóstolóházátadás

- Bíró Zsolt -

[2008.06.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még