2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Avril Lavigne rajongói oldal
Kapcsolódó cikkek
Avril Lavigne a huszonharmadikat ünnepli
Avril Lavigne igen, Timberlake nem lépett színpadra az MTV-gálán
Avril Lavigne már a budapesti fellépésére készül
Ejtették a vádat Avril Lavigne ellen
Nagyon gáz a helyzet! Avril Lavigne már bocsánatot kért!
Ha magyarul énekelnék a gigaslágert: Avril Lavigne The Best Damn Thing-je
Kapcsolatok
Avril Lavigne

Legnépszerűbb rajongói oldal: épül-szépül Avril Lavigne magyar oldala

Még mindig tart a rajongói oldalak versenye a Zene.hu-n s most egy külföldi sztárnak szóló lapot mutatunk be, amelyet precízen és naprakészen alkotnak meg.

Juttasd be kedvenc oldaladat a döntőbe!

Erre úgy van mód, ha minél többen olvassák egy hét alatt a site bemutatkozó cikkét a zene.hu-n. A fináléba a megjelenést követő egy hétben a 10 legtöbb olvasót vonzó site jut be.

Ez egy Avril-fan oldal, ahol megtalálhatod a legfrissebb pletykákat, a legújabb klipeket, ahol regisztrálhatod magad, ahol beleírhatsz a vendégkönyvbe, ahol chatelhetsz a barátaiddal, s ahol minden érdekeset megtudhatsz Avril Lavigneról. – kezdte deus ex machina Faragó Emma, az oldal szerkesztője.

Ez egy igazán fiatalos oldal, hiszen a site-szerkesztő 13 éves, vagyis nem csak könyvekből tudja, hogy milyen ma tininek lenni, hanem maga is igazi, hamisítatlan, ifjú Avril-rajongó. Kértük, hogy mutassa be, milyen is az általa készített weblap.

A Főmenünél található a Köszöntés, majd térjünk át a Baloldali menükre: Köszöntelek!! – ide elég sokat írtam, minden héten, néha minden másnap új köszöntővel nyitok.A Vendégkönyvbe szoktak írni a barátaim és az ismeretlen rajongók. A Szavazások fül alatt most két szavazást találhatsz, Milyen Avril? és Milyen az oldal? kérdéseket teszem fel. Van egy menüpont, a Javaslataitok, ahová természetesen várom az ötleteket! – tájékoztatta lapunkat Emese.

Jobbra át!

Most, hogy a Baloldali menüket bemutattuk, következzenek a Jobboldali menük:

A Biográfia füllel nyitok, ahol fontos információkat találni Avrilről, meg természetesen az életrajzi adatokat. Ezen belül almenüket állítottam össze, amelyekben megtalálhatóak a Tagok, azaz, hogy kikkel játszik együtt, és egy Filmográfia is, amelyben olvasható, hogy melyek azok a filmek, amelyekben játszott, vagy éppen a hangját adta a produkcióhoz. – árulta el.

Persze nem maradhat ki a Diszkográfia sem, ahol adatokat találhatsz Avril albumairól, majd térjünk is át a Képekre, ahol van egy régen és most csoport, illetve számos koncertkép is. A Videó Klipek név alatt jelenleg két felvétel látható, de ezeket gyakran frissülnek. Zene név alatt Avril-számokat lehet hallgatni, a Pletykák menün pedig sokat dolgozom, mindig friss hírekkel töltöm fel, de a régebbiek is megtalálhatóak. Az Interjúk cím alatt „újságkivágások” lapulnak. Dalszövegeket is feltettem, ahol az összes (!) számának szövege megtalálható, természetesen angolul, az eredeti nyelven. Van egy Chat fül is, ahol találkozhatnak és beszélgethetnek az Avril-rajongók. – fejezte be az oldal bemutatását.

Bemutatkozik a házigazda is

Ha Emma már ilyen szépen bemutatta a honlapját, akkor megkértük, hogy egy kicsit mutatkozzon be az olvasóknak:

Faragó Emmának hívnak, 13 éves vagyok, Tiszaföldváron járok suliba. Délutánonként focizok és teniszek. Esténként frissítem az oldalt. Kivéve, ha a mamám elveszi a net-kábelt. Ez olyankor van, amikor rossz jegyet kapok. Szerencsére nem gyakran. Így azért majd minden nap tudok frissíteni.Két éve vagyok Avril rajongó. Azért szeretem őt, mert laza, vagány, belevaló csaj. Persze, a zenéjét is szeretem. Heti 4-5 órát töltök azzal, hogy szépítgessem az oldalam, de amikor ötletem van, akkor akár egy egész napot is a szerkesztéssel töltök. – fejezte be a saját maga bemutatását is az ifjú hölgy.

Nézd meg az eddigi jelölteket

– Havassy Anna Katalin –

[2008.06.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még