2024. május 2. | csütörtök | Zsigmond nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Kozma Orsi honlapja
Kapcsolódó cikkek
Belső utazásra hív Kozma Orsi
Képekben a VIVA COMET! A nyertesek: AFC, Csézy, Ákos, L. L Junior, Supernem és Groovehouse - hírek percről-percre
Kapcsolatok
Kozma Orsi

Attraktív, de nem elég feltöltött Kozma Orsi a weben

Van egy énekesnő, aki a szólókarrierjének elindításával új szint vitt a magyar zenei életbe. Vajon az internetes felülete is olyan különleges, mint az életben?

A tökéletes design. Röviden ez jut eszembe Orsi honlapjának külső szemlélésekor, hiszen jelen esetben egy nagyon jól összeszedett, tetszetős és trendi munkáról beszélünk. Utóbbi jelzőt teljesen pozitív értelemben használom, mert az itt ( is) felfedezhető virágos, leveles, szerteágazó díszítés most van a csúcson. Azért is volt szerencsés ehhez nyúlni, mert ezekből a motívumokból bármit ki lehet hozni, lásd Magyar Televízió, vagy számtalan diszkós plakát és még sokan mások. A kiemelések is kiválóak, főleg ha rácsúszunk az egérrel, látszik, hogy minden részletre odafigyeltek a tervezők és a készítők. Országos tízes, ami a Lizarb-nak jár.
10/10

Mit is énekelt abban a számban?

Nem mondanám, hogy info ügyileg elkényeztet minket a gyönyörű énekesnő portálja, nem kell sokat legördülnünk, hogy még a tavalyi szigetes fellépéséről is értesüljünk. Ettől eltekintve viszont találunk egészen jól szerkesztett és tartalmas híreket, melyekbe helyenként egy kis életrajzi visszatekintést is csempésztek. Ilyet máshol nem nagyon látni, de szerintem nem véletlenül. Ugyanazt a történetet nem érdemes kétszer elkezdeni. Adatokkal viszont több helyen találkozhatunk, biográfia, fellépések, diszkográfia, ezek mind kielégítők, de néhány dalszöveget elbírna még a lap.
10/8

Ha a kezelhetőség tekintetében szó érné a ház elejét, akkor valószínűleg az lepattanna az ajtóról, hiszen ez a része úgy király és könnyű, ahogy van. Egy apró porszem, hogy a képeknél célszerűbb lenne, ha manuálisan görgethetnénk, és lapozna a nézegető, mert nem biztos, hogy mindenkinek egyértelmű, hogy hova is lyukad ki a következő pillanatban. Persze ez sem nehéz, a menüpontok között is könnyű ugrálni, szóval nincs ezzel nagy baj.
10/9

Itt biztos nem süketülünk meg

Most már viszont kicsit csúnyán kell néznünk, mert a nézésen kívül szinte semmit sem csinálhatunk. Ott vannak a videok, amiknek a száma még pluszt is ér, de utána se zene, se fórum, se letöltés, se vendégkönyv, se vásárlás (mondjuk egy lemezt, vagy valamit). Ezen sürgősen változtatni kellene szerintem. Ami igazán fontos lenne az ő esetében, az a letöltés.
10/6

Ismét egy telitalál az összhangnál, ami bár utolsó szempont, mégis az egyik legfontosabb része a zenei honlapoknak. Orsi művészi beállítottsága, eleganciája, extravagánssága mind-mind felvonul az internetes zászlaja alatt. Ezzel zárul be a kör, ezzel lesz kerek a történet és válik minden olvasó számára világossá, hogy jó helyen jár.
10/10

Az űr színe a fekete, akárcsak Orsi honlapjáé. Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy ha a hiba nélküli belsőt, még néhány tartalommal feltöltenék, akkor jó eséllyel indulna a Ki a legjobb a weben címéért. Persze így is remek. 50/43

Olvasd el az eddigi honlapkritkáinkat
Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán

-Fábián Tamás-

[2008.06.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még