2020. június 5. | péntek | Fatime nevenapja
  Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Abigél - egykori és mai főszereplők találkozója az Operett Színházban
Az Abigél musical nyáron sem pihen: új helyszín és CD
Az Abigél musical tervét 2006-ig jegelték
Bemutatták az Abigélt - exkluzív videó a sajtópremierről
Mészáros Árpád Zsoltot kevesen, Jáksót és Csonkát sokan ismerik
Kapcsolatok
Csonka András
Musical
Siménfalvy Ágota

Tárlatvezetést tartanak az Abigél sztárjai

Exkluzív tárlatvezetést tart a Budapesti Operettszínház legújabb musicalsikerének két főszereplője, a Kőnig tanár urat alakító Csonka András, és a Horn Micit játszó Siménfalvy Ágota június 21-én este a Budai Várban, a Hadtörténeti Múzeumban.

Hatalmas sikerrel, igazi sztárszereposztásban játssza a Budapesti Operettszínház az Abigél című musicalt, melyet Szabó Magda azonos című regényéből írt Kocsák Tibor, Somogyi Szilárd és Miklós Tibor. A zenés változat érdekes szemszögből közelít a szívet melengető, sírós-nevetős történethez: Gina, a tizenéves gimnazista lány egy drámai pillanatban emlékezik vissza, s éli át életének meghatározó korszakát.

Természetesen az alkotók szigorúan követték a könyv történetét, melyben az írónő azt szerette volna megmutatni, hogy nincs közösség, amelyet el nem ér a háború, s a mű csak másodsorban egy felekezeti leányiskola Hitler korabeli ábrázolása. Így hát egyértelmű volt, hogy a Hadtörténeti Múzeum a legújabb magyar musicalsiker sztárjait kérje fel, hogy a Múzeumok Éjszakáján kalauzolják ők a látogatókat a magyar katonák és a hátország II. világháborús sorsát bemutató tárlaton.

2008. június 21-ének estéjén az Abigél című musical Kőnig tanár ura, Csonka András, és a Horn Micit alakító Siménfalvy Ágota rendhagyó tárlatvezetést tart hát két alkalommal is - este hétkor és kilenckor - a Hadtörténeti Múzeumban, melyen az is kiderül, ők hogyan élik meg a színpadon ezt a kort.

Ezt követően mindketten részleteket is előadnak a műből, mely az idei évadban még látható - ráadásul ugyancsak rendhagyó módon, hiszen a produkció július elején hat előadásra beköltözik a Budapesti Operettszínház épületébe!

Ezen az estén jegyeket is vásárolhatnak az érdeklődők a következő évad nagysikerű produkcióira, hiszen e különleges alkalomból Színházunk Szervezési Osztálya is kitelepül a Hadtörténeti Múzeumba!

Olvass tovább: Bemutatták az Abigélt - exkluzív videó a sajtópremierről

– Operett Színház –

[2008.06.21.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Poplánycsapat zenekar [2020.05.31.]
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.]
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még