2024. április 30. | kedd | Katalin, Kitti nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Pflum Orsit meglepték a sivatagban - exkluzív fotókkal
A mulatós masszőr ismét meglepetést okoz
Képgalériák
Pflum Orsi a dombrádi Vígadónapon
Kapcsolatok
Pflum Orsi (Pflum Orsolya)
Roberto, a mulatós masszőr
KFT együttes

Pflum Orsi "Gyerünk csajok, kápráztassuk el a pasikat" - videóval, fotóval

Laza csípőmozgás, könnyed dallamok, csipetnyi arabos ritmus a legtöbb férfinak bejön, de Pflum Orsi a dombrádi Tisza-parton nemcsak nekik énekelt. Műsorát gyerekek és hölgyek is egyaránt élvezték.

A Sunshine Rádió csapata által remekül megszervezett IV. Vígadó nap programja Lilly baba produkciójával indult, majd Hidi Miki motoros bemutatójával folytatódott. Füstöltek a gumik, csikorogtak a fékek. Természetesen a közönség nagyon élvezte a vakmerő mutatványokat.

Képek a bemutatóról

Ezt követően a folytatódtak a színpadi programok, ahol kicsit mulatós, kicsit dance, kicsit mág nóták voltak a főszereplő. Gondolom sokan kitalálják ebből, hogy hazánk egyetlen mulatós masszőre, Robertó lépett a színpadra és ismét bizonyságot nyert az a megállapítás, hogy mulatni mindenki szeret.

Miután kimulattuk magunkat jött a sokak által nehezen kiejthető nevű Pflum Orsi – nevét Flumnak kell ejteni -, aki mivel is mással, mint a Két táj, kéz szívvel nyitott. Jelentem ez megalapozta a hangulatot, mi több Orsi zavarbaejtő csípőmozgása tovább fokozta. Gyerünk csajok, kápráztassuk el a pasikat - mondta a közönségnek.

A kicsik közül többen egyből a színpadon teremtek: jól érezték magukat, táncoltak élvezték a ritmusokat, míg egyszer csak a biztonsági ember - érthetetlen módon - levette őket a színpadról, ami bizony picit lelombozta őket, de sokáig nem szomorkodtak a Távol című dalra ismét pörögtek.



Sőt az idősebb korosztály tagjai is felvették az ütemet, és a Nincs pihenő című felvétel alatt ők mozogtak. Szerencsére nem fáradtak el és ez jó hangulat megmaradt a Anastacia - I'm Outta Love, Madonna: Express yourself, James Brown I feel good dalokat tartalmazó világsláger blokkban, míg a Vígadónapot a KFT koncertje zárta.

Képek a dombrádi Vígadónapról

Pflum Orsi az RTL-Klubon folytatja

Idekapcoslódó hír, hogy Orsi nemcsak énekesnőként jeleskedik mostanában, hanem műsorvezetőként is egyre otthonosabban mozog.

Orsi a TV2 Megasztár című műsorában tűnt fel. Szerződése értelmében sokáig nem szerepelhetett a konkurens csatorna műsoraiban, de ez a megállapodás mára már lejárt, így nyugodtan elfogadhatta az RTL-Klub megkeresését a Csak csajok kapcsán.

- Nagyon köszönöm, hogy én is szerepelhetek a csajos témák műsorában, nagy kihívás ez számomra. Műsorvezetőként már többször szerepeltem, de a Csak csajok előtt nagyon izgulok. Mindent megteszek, hogy a nők és a férfiak számára is érdekes kérdéseket tegyek fel a műsorban. – mondta határozottan a csinos énekesnő.

Pflum Orsit valóban sok minden érdekli. A sportoktól kezdve a tudományokig, és most végre kicsevegheti magát, és csupa olyanról beszélgethet, amire eddig kevés ideje volt.

Orsi tehát hétfőtől mutatkozik be műsorvezetőként reggel 9 órától az RTL Klub képernyőjén.

- Bíró Zsolt -

[2008.07.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
beszámolók még