2024. május 7. | kedd | Gizella nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Manipulálták a tehetségkutató felvételét - nézd meg a botrányos videót!
Kapcsolatok
Kocsis Janika
Legnépszerűbb csengőhangok

Rendőrségi ügy lett a tehetségkutató manipulált videójából

Mint azt korábban megírtuk a Partysztár országos zenei tehetségkutató versenyről a Youtube-on hamis műsorrészlet jelent meg. Íme az ügy folytatása.

Feljelentést tett a Debreceni Rendőrkapitányságon a Produkál Produkció a hamis műsorrészlet miatt.  - olvasható az cég lapunkhoz elküldött közleményében, amiből a következők derülnek ki:

A produkciós iroda július 11-én értesült arról, hogy a Partysztár nevet viselő, országos zenei tehetségkutató versenyről készült tévéműsor-sorozat utolsó adása illetéktelen kezekbe került. Az abban elhangzott végeredményt ugyanis átvágták: nem a valódi nyertest hirdették ki győztesként, hanem helyette Kocsis Janika nevét vágták oda.

Korábban cikkünkben tévesen győztesként említett nyíregyházi Mini duó a harmadik helyen végzett, a vetélkedő győztese egy székesfehérvári csapat lett.

„Őszintén remélem, hogy aki manipulálta a műsort, nem ártó szándékkal tette, hanem inkább kedveskedni akart nekem ezzel vagy egyszerűen viccnek szánta. De az is lehet, hogy az illető a Produkál Produkcióval akart összeugrasztani vagy egyszerűen le akart járatni a nyilvánosság előtt. Vannak ugyanis, akik azt gondolják, hogy a videót én, a saját népszerűsítésem érdekében tetettem fel. Ez nem így van, de nem mentegetőzöm" – nyilatkozta Kocsis Janika, aki egyébként a zenei tehetségkutató versenyen „egyszemélyes előadó” kategóriában ért el első helyezést.

Folyik a nyomozás

Orosz György, a műsor producere elmondta: „nem csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy ki töltötte fel a video részletet. Legalább ennyire fontos számunkra, hogy kiderüljön: kinek a megbízásából és ki vágta át a műsort, illetve ami ennél is fontosabb: tudnunk kell, hogyan jutott hozzá”.

A Debreceni Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen indít nyomozást.

„A műsort helyi kábeltelevíziók körében értékesítjük szerződéssel, amiben benne áll, hogy a tévének kizárólag a szerződésben megjelölt tévécsatornán van joga vetíteni. Harmadik félnek nem adhatja át, és persze nem is másolhatja le. Jelentős anyagi hátrány érheti az irodát azzal, ha illetéktelenek a hátunk mögött másolgatják, és esetleg értékesítik is”- tette hozzá Bákai Tünde produkciós vezető a tájékoztatóban.

A manipulált videót korábban közöltük. Nézd meg, ha lemaradtál róla

- Bíró Zsolt -

[2008.07.12.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
kakastibcsi 2008.07.18. 15:24 • [7]
Kedves Tünde!

Látom írtál nekem, átgondoltam mindent, és tiszta szívemből bocsánatot
kérek. Mindenben igazad van, engem nagyon megvezettek, és rossz
emberben bíztam, de hát sok mindenki járt már így a környéken. Az az
igazság, hogy rossz emberismerő vagyok, de most már rájöttem, hogy te
jó ember vagy, és te csak jót akartál. Amiket írtam azt egy nagyon
rossz ember befolyásolása miatt tettem, még egyszer bocsánat. És
kérlek írd meg, hogy miben tudok segíteni, hogy aki megérdemli
elnyerje méltó büntetését.
Kiscica101 2008.07.18. 11:13 • [6]
Kedves „Tibcsi” vagy „Gabcsi” vagy „Zolcsi” nekem mindegy hogyan hívod magad!

Azt a stílusodból érzékelem, hogy vidéki vagy. Ha tudsz minden lépésünkről, akkor azt is tudod hogy most éppen kávézok, méghozzá két cukorral, ugyanis úgy szeretem. Én nem akartalak megijeszteni, a rendőrség amúgy is megtiltotta, mert nyomon vannak. Ha nem tudnád az érettségi botrány óta az internetkávézók gépei egy új nyilvántartási rendszerben vannak, de ezt biztos te is tudod. Kíváncsi vagyok viszont valamire, amikor sok felkiáltó jelet írsz, vagy valamit nagy betűvel akkor ideges vagy? Csak kérdezem. Inkább nyugodj meg. Az hogy Janikával mi szóba állunk az csak azért van, mert még nem hívott minket, mert akkor neki is elmondanánk, hogy patkányokkal nem dolgozunk együtt. A zene.hu-ra is tedd fel nyugodtan, kérte is a rendőrség, hogy minél többször vegyünk rá, hogy a neten járkáljál, de erről ne tudjál, mert ez egy titkos információ. Amúgy tudtad, hogy akinek az álnevében benne van egy domináns állatnak a neve, az egy kishitű félénk ember, ha nem hiszed, keresd meg a neten, tudod minél többször netezel annál jobb. És egy dologban igazad van, én nagyon okos vagyok. Amiket pedig rólam írtál, több okból sem lehetnek igazak, tehát nem ismersz, de azért nagyon édi vagy. Én egyébként boldog párkapcsolatban élek és amúgy ha azt gondolod, hogy én bármit is akartam Janikától, te nem tudsz mindent róla.

Puszi neked.
Azért írok ide, mert te kis oktondi, megszüntetted az e-mail címed, de miért is, pedig neked nincs mitől félned.
bizso 2008.07.12. 17:45 • [5]
Korábban cikkünkben tévesen említett nyíregyházi Mini duó a harmadik helyen végzett, a vetélkedő győztese egy székesfehérvári csapat lett.
Bákai Tünde 2008.07.12. 16:16 • [4]
Tisztelt kakastibi!

Ha így hívnak, ha nem, azt tudnod kell, hogy a "röhejes botrány"-nak nem te, hanem a rendőrség vet majd véget, méghozzá nem is olyan sokára. Ugyanis ebben a dologban valóban nyomozás indult, sőt már nagy örömünkre nyomon is vannak. A Produkál Produkció senkit sem gyanúsítgat alaptalanul, azt viszont mindenkinek tudnia kell, hogy ki fog derülni az igazság. Ha valóban igaz, amit írsz és bármit tudsz a történtekről, jó, ha jelentkezel nálam emilben, mert akárki pattintotta ki ezt a botrányt és követte el a bűncselekményt (merthogy ez az a kategória), a büntetést is megkapja majd érte. Ha pedig te bármit tudsz és elhalgatod, bűnrészes vagy! Viccből viszont nem kéne ilyesmit írkálnod, mert attól, hogy hamis névvel és címmel írkálsz, még lenyomozható vagy!
kakastibi 2008.07.12. 13:35 • [3]
Ezuton vetek véget enneka röhejes botránynak,egyenlőre névtelenül
Amikor eleget tettem a keresnek,hogy népszerűsitsem János anyagát,szó nem volt róla hogy rendőrségi ügy lesz belőle.Magam megnéztem és tiltott dolgot nem találtama video anyagban.
Sem János sem a cicababa nemközölte hogy a valóságnak nem felel meg az anyag tartalma.
Magam nem tudtam feltölteni így segítséget kértem egy internetes oldalon, melyrejelentkeztek is.
Magam bűnt nem követtem el.
Vigye el a balhét aki ezt elinditotta.
Csak ugye János ilyenkor merül a hajó és a patkányok menekülnek.
Nem szeretném ha személyem valamilyen szinten bele keveredne.
Akkor a többi disznóságaidra is fényt derítek!

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.05.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még