Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2017. június 27. | kedd | László nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Polarisol
 
Oldal.info


Zene.hu
 
 
Kapcsolódó cikkek
A Kozmix zenekar a Kidburgerben
Vendégünk volt a Kozmix - Képek a műsorból
Képgalériák
Képek a forgatásról
Kapcsolatok
Kozmix

Kozmix produkció bemutatja…

A Lala és Hozso nagy fába vágta a fejszéjét, ugyanis amellett, hogy az új albumukon dolgoznak, előrukkoltak egy monumentális klippel, mely a magyar popszakmában eddig nem látott megoldásokkal dicsekedhet. A dal, mely már klippel is büszkélkedhet, a Honfoglalás című filmklasszikus betétdalának, a „Kell még egy szó” Kozmixosított változata. A nóta miről is szólna másról, mint a hazaszeretetről. Magyarországon ilyen nagyszabású és látványos klipre, mint ez, még bizony nem volt példa.

A Zene.hu ajánlja
Nah, és most hadd részletezzük a klip megdöbbentő tartalmát, és készítésének körülményeit. A forgatás színhelye Sóskút volt, ahonnan az egyik kereskedelmi tv többször tudósítást adott az izgatott nézőknek, a forgatás stádiumairól. A témát két sámán víziója mutatja be, ami ebből a szempontból, akár Jamaikáról is szólhatna…

A két sámánon kívül (akiket Lala és Hozsó alakít), még részt vesz nem kevesebb, mint 600 gyerek, akik mint fehér tündérek tündökölnek, pontosabban táncolnak a varázslatos, misztikus kisfilmben. A koreográfiát Román Sándor az Experidence társulat vezetője ötlötte ki. A 600 táncos tündér 12-16 év közöttiek. Még nincs ám vége a résztvevőknek, ugyanis a kulisszák mögött, ott van a 100 tagú stáb, akik nélkül legalább olyan nehéz lett volna leforgatni a klipet, mint a két sámán nélkül. Az elkészítés intervalluma sem piskóta, ugyanis a forgatást egyéves előkészület előzte meg, elvégre, ha már egy nagyszabású, lenyűgöző klipet akarunk forgatni, akkor nem árt, ha van egy-két támogatónk. A támogatókról a Kozmix producere (és jó barátja) gondoskodott.
 
Végül, csak hogy mégjobban meglepődjetek, íme néhány plussz érdekesség: a sok ember 3000 szendvicset evett meg, és mivel meg is szomjaztak, 1500 liter üdítőt ittak meg. A levegőben is segítettek a Kozmixnak, ugyanis két helikopter emelte a látvány színvonalát, összese pedig 10 kamerával vették föl az anyagot. A 600 fehér tündér szállításáról, pedig 15 busz gondoskodott. Sajnos arról azonban nincs információnk, hogy a két sámánt (Kozmixot), valamint a 100 fős stábot ki vitte haza…
 
Ezek után mondja valaki, hogy nem kíváncsi a klipre!

[2005.09.19.]

Megosztom: Megosztom az iWiW-en

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
reinhard 2006.01.29. 22:57 • [3]
Azért csinálnak feldolgozásokat, mert nem tudnak zenét írni , vagy a stílus kifulladt, vége . Aztán így próbálnak fennmaradni, csahogy ez nagy erőlködés csak!
Előzmény: Fasírt • 2006.01.17. 18:53 • [2] • Előzménykövetés 
Fasírt 2006.01.17. 18:53 • [2]
nagyon rossz lett ez a szám, sokan jelezték, hogy nem kellett volna feldolgozni. Legalább is aki szerette ezt a számot azok közül senki nincs akinek ez tetszene. Miért kell mindig feldolgozásokat csinálni? miért nem lehet valami saját ötlettel sikerre vinni a zenekart? azt hiszem erre mondják azt, hogy "más tollával ékeskedik"
nagyon szomorúan érintett a hír, hogy feldolgozták ezt a számot
roland1 2006.01.16. 20:16 • [1]
hogy lehet letölteni a kozmix legujab számát

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
Énekes keres zenekart zenész [2017.06.25.]
Háromtagú Esküvői Zenekar megrendelhető zenekar [2017.06.24.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Fabrik

Hová tettem a gördeszkám? - A Sum 41 tarolt a Budapest Parkban
Június 14-én fantasztikus...

Ünneplő vámpíroktól hemzsegett a színház - képekben
Éjszakai vámpírtalálkozó, rengeteg...

Bruno Mars 24 karátos varázslata a Budapest Arénában
A Depeche Mode is elérzékenyült a magyarok meglepetésén - képek
beszámolók még