2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Kozmix produkció bemutatja…
Szeifert és Ricsi Bohóc a Kidburgerben
Rendőrök várták a Kozmixot - exkluzív részletek Lányi Lala mindennapjaiból
Képgalériák
Képek a műsorból
Kapcsolatok
Kozmix
Animal Cannibals

Vendégünk volt a Kozmix - Képek a műsorból

Pénteken indult útjára a Zene.hu és a FIX.tv népszerű műsora, Kidburger együttműködése, melynek alkalmából lapunk a Kozmix együttest "vitte el" a stúdió falai közé.

Először szolgáltattunk tehát hírességet a műsorba, ami nem ment annyira olajozottan, első alkalom lévén. A kavarodást az váltotta ki, hogy a zenekarnak egy kicsivel előbb kellett elmennie a tervezettnél, így bravúros szerkesztői hozzáértéssel az utolsó pillanatban változtattak az élő műsor struktúráján. Mikor ezt szóbahozva dícsértem a stáb munkáját, a főszerkesztő egy nyugodt mosollyal a száján bevallotta, hogy többször volt már hasonló malőr, de az évek során sok tapasztalatot gyűjtöttek. A műsorban először szerepelt a két zenész, akik több, a rajongók számára hasznos információval szolgáltak. 

Egy újabb egy számos csapat

A két műsorvezető, Vivien és Laci nyitásként a Kozmix név eredetéről érdeklődött. Kiderült, hogy semmi különös sztori nincs a dolog mögött, egyszerűen a döntés pillanatában, 1995-ben, ez tűnt a legjobbnak a lehetséges jelöltek közül. Egy hónap múlva megjelent az első lemezük, a 100%, amivel tartalom lett a név mögött, ezzel Lala és Hozsó lassan megszokta a Kozmix nevet. Hozsó elárulta a bemutatkozó albumuk után sokan az „itt van egy újabb egy-számos csapat” sztereotipiával illeték őket. Ma már tudjuk, hogy a kétkedők nagyot tévedtek, hiszen az idén tíz éves jubileumot ünneplő Laláékon kívül az Animal Canibals az egyetlen, amelyik fennmaradt az akkor induló bandák közül. A népszerű duónak a sikere az óta töretlen, sőt, egy hónapja jelent meg a nyolcadik lemezük, a Holnapután.

A lemezről érdekes módon nem az elsőre leforgatott – ezt decemberben mutatják be - klipet, hanem a másodiknak elkészült "Kell még egy szót" mutatták be először. Hozsó a Kidburger nézőinek a forgatásról elárulta, fantasztikus volt a forgatás, minden bizonnyal rekord létszámmal, hisz Magyarországon ennyi résztvevővvel még nem késíztettek klipet. A felvételen a stábbal együtt összesen 650-en voltak jelen. A statisztaként résztvevő lurkókat 14 busszal szállították, 2000 üdítőt és ugyanennyi szendvicset fogyasztottak el. Lala zárásként hozzátette, hogy náluk valamennyi fontos embert, az operatőrt, a rendezőt, a menedzsert, a gyártásvezetőt, sőt még a kiadó első emberét egyaránt Istvánnak hívják.

Az első alkalomból sokat tanulva vágunk neki a következő adásnak, amelyben a Hip Hop Boyz-t visszük el vendégnek a Kidburger-be, hogy ott aztán a fiatal műsorvezetők mindent kiszedjenek az örökfiatal zenészekből. Nyilván lesz mesélni valójuk, hiszen hosszas csend után lépnek ismét a porondra az Újratöltve című albummal.

Várunk Titeket jövő pénteken is a képernyők elé!

Bíró Zsolt - Nagy M. István

[2005.11.21.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még