2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Belmondo
Animal Cannibals
Metzker Viki
Tomi (Popovics Tamás)

Tűzijáték és anyádnak bemutatás az Interaktívban

Most sem lesz unalmas a VIVA TV Interaktívja, s persze gyorsan tegyük hozzá, hogy aki kedveli a műfajt annak soha nem is volt az. Telis tele lesz érdekes vendégekkel és beszélgetésekkel.

S, hogy az augusztus 20. is jól teljen Mutass be anyádnak! Azaz valahogy így rághatja a füled a párod, amikor már nagyon szeretné megismerni az anyóspajtást.

De mit illik ilyenkor tenni? Hogyan kell viselkedned neked és hogyan neki, amikor először találkozik a szüleiddel? Hogyan lehet kezelni a „Szevasz, szólíthatlak én is apunak?” – helyzetet? Ebben segít nekünk holnap eligazodni Heffler Andrea, életvezetési tanácsadó, kár lenne kihagyni.

Sőt, ha van kedved, akkor megtanulhatod, hogyan is kell lufit hajtogatni mesterfokon Dömötör Zsolttól, aki évek óta foglalkozik már ezzel. Nem mellékes információ, hogy nemzetközi versenyeken is igen komoly eredményeket ért már el. Ma egészen elképesztő ajándékokat készít majd érkező vendégeknek, amik láttán az ő szemük is elkerekedik majd!

Vallatják a szépségeket

Kiderül, ki volt életem első udvarlója azaz a Miss World Hungary, Freire Szilvia, Metzker Viki és Kovács Niki motorversenyzőnő mesélnek majd életük első szerelmi vallomásáról, vagyis arról, ők mikor és milyen körülmények között kapták az első komoly bókokat. Persze azt is kiszedik belőlük, ők hogyan próbáltak pasizni először, meglátjuk mit vallanak majd be…

A tűzzel is játszanak majd, pedig mindenki tudja, hogy az pedig nem játék. Ám Orosz Norbertet nem kell félteni, ugyanis a pirotechnikus több hazai és külföldi filmes produkcióban dolgozott már, holnap pedig az augusztus 20-ai tűzijátékok kapcsán látják vendégül. Megtudják majd, hogyan válik valaki a tüzek mesterévé, és hogy mik voltak azok a legveszélyesebb pillanatok, amitől bizony Norbi is elgondolkozott az élet múlandóságán.

Elkészült Tomi legújabb videoklipje, melyet az All I wanna do című dalához forgatott. Igazi nagyszabású szuperprodukcióról van szó, melyet ma elsőként Ti láthattok, az Interaktívban!

– zene.hu –

[2008.08.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még