2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A hétvégék a magyar népzenéé Debrecenben
Kiderült! Mi már tudjuk kik lépnek fel a Debreceni Virágkarneválon!
Kapcsolatok
Musical

Debrecenben még a nap is kisütött, amint megérkeztek Dolhai Attiláék

A virágkarneváli hét egyik nyitóprogramjaként Musical Gálát láthatott a nagyérdemű Debrecenben. Olvasónk, Varga Viktória, aki nagy musicalrajongó számolt be a történésekről.

Eme zenés műfaj legszebb és legismertebb dallamai csendültek fel, este 8 órai kezdettel. A színház csodálói és rajongói előtt is a helyszínen derült ki a fellépők végleges névsora. Hazai sztárok léptek színpadra, a Budapesti Operettszínház tehetséges művészei, akik egyébként gyönyörű hangjukkal és elképesztő színpadi játékukkal kápráztatják el a nézőket nap, mint nap.

Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi, Dolhai Attila, Serbán Attila és Németh Attila: őszintén bevallom, hogy én is nagy rajongójuk vagyok, tisztelem, becsülöm, és nem utolsósorban szeretem a munkájukat. Így nem csoda, hogy első sorból szerettem volna élvezni az egész fellépést. 2 órával hamarabb érkeztem a helyszínre, úgy gondoltam fel kell térképeznem a terepet. Sajnos az időjárási viszonyok nem voltak a legkedvezőbbek, de amint megérkeztek a művészek, picit még a nap is kisütött.

Queen is volt

Kevés türelemmel ugyan, de sikerült átvészelnünk a várakozási időt, ámuldozva hallgattuk a hangpróbát is. Természetesen az izgatott leskelődés sem maradhatott el, lábujjhegyre állva lestük kedvenceinket a színpad mögött, még akkor is, ha csak egy-egy emberke feje búbját láthattuk. Úgy gondolom ez is megadta a kellő hangulatot, ismerkedtünk a mellettünk állókkal, jókedvünk immár határtalan volt.

Ezek után pedig kezdetét vette, a szerintem nagyon színvonalas Gálaműsor. Hallhattunk dalokat a Jézus Krisztus Szupersztárból, a Rómeó és Júliából, Hairből, Rudolfból, Mozartból, Elisabethből, Greaseből is. Nagy sikert arató szólódalok, magával ragadó, gyönyörű, olykor bohókás duettek hangzottak el, sőt még egy fergeteges Queen mixnek is szem és fültanúi lehettünk.

A művészek lelkesítettek bennünket, ennek köszönhetően a közönség is egészen aktív volt. A tapsviharok után pedig felhőtlen élmény volt látni azokat az őszinte, de annál boldogabb mosolyokat az arcukon. Sikerült Őket visszatapsolni is, és a ráadás szám is olyan jól szólt, mintha csak akkor vette volna kezdetét a műsor. A rajongókat kellemes meglepetésként érte, hogy megtalálták kedvenceiket a színpad háta mögött, a színészek pedig készséggel állták a vakuk villogását, és bár látszott rajtuk a fáradtság, mégis lelkesen és jókedvűen fogadták a gratulációkat közel egy órán keresztül.

Immár Debrecen közönsége is belekóstolhatott a musicalek világába, és reméljük nem ez volt az utolsó ilyen rendezvény a városban. - zárta beszámolóját Varga Viktória.

- zene.hu -

[2008.09.01.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még