2024. május 3. | péntek | Tímea, Irma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Amikor mindenki Lambadázott - videóval
Nem oszlottak fel, csak eltűntek, de működnek!
Torres Dani: "Perelni fogok!"
Képgalériák
Képek a megnyitóról
Kapcsolatok
Kaoma
Legnépszerűbb csengőhangok

Titokban Budapesten járt a sztárbanda - exkluzív részletek a Kaoma látogatásáról, videóval

Lambada című dal, a 80-as évek egyik ma is ismert sikerszáma a Kaoma együttes világszerte ismerté tette: a szamba őshazájából származó formáció nemrég Budapesten egy brazil étterem megnyitóján járt, amelyen magyar sztárok is részt vettek. Hogy mi történt a buliban? Nos ez rejtély, ám a Zene.hu megtudta a részleteket.

- " A zenekar péntek délután érkezett Párizsból Budapestre. A banda egyik tagja, Jacky Arconte már járt Budapesten két évvel ezelőtt, a többiek azonban még nem voltak Magyarországon. – kezdte lapunk tájékoztatását Ráduly Éva, főszervező.

- Nagyon tetszett nekik a város, bár sok helyre sajnos nem tudtunk elmenni, mert nagyon kevés idejük volt, ugyanis péntek és szombat este is koncertet adtak az étteremben, vasárnap reggel pedig indultak is tovább egy bukaresti fellépésre. Alkalmuk volt azonban megnézni a Bazilikát, a belvárost s tettek egy sétát Budai várban. Budapest egy kicsit Párizsra emlékeztette őket, ezért nagyon otthonosan érezték magunkat nálunk, s rémlik, hogy legközelebb kicsit tovább maradhatnak.

Nagyon fiatalos, vidám csapat, az első perctől kezdve nagyon közvetlenek voltak, sokat viccelődtek. Az első megkereséstől kezdve nagyon szimpatikusak és együttműködők voltak, örültek felkérésünknek. Étteremben nem nagyon szoktak fellépni, azért egy fokkal nagyobb helyhez és közönséghez szoktak, de ennek ellenére a hangulat megvolt, és állításuk szerint nagyon jól érezték magukat. Egyébként ez látszott is rajtuk, ugyanis alig tudták otthagyni a táncparkettet. " - folytatta Éva.

Két éve újra összeálltak

A zenészek - származásukból adódóan - nagyon laza mentalitásúak, ugyanis van köztük Sao Paolo-i, Martinique-i, és Réunion Island-i is, így sejteni lehet, hogy nem volt különösebb gondjuk a jobbnál jobb brazil valamint karibi koktélokkal, és a forró latin hangulattal.

Videó után nézd meg képeinket is, tudj meg további részleteket!



Megtudtuk, hogy a két évvel ezelőtt újra összeállt csapat nemrég forgatta első videóklipjét, úgyhogy hamarosan újra láthatjuk őket a képernyőn. A szám címe Tago Mago, többek között ezt is játszották a koncerten, de természetesen nem maradhatott el a mindenki számára ismerős Lambada, és az Outro Lugar.

"A magyar közönség nagyon élvezte, hogy ismerős dallamokat hallhatott, és a világslágerük hallatán sokan táncra perdültek
." – fejezte be beszámolóját a főszervező.

A karneváli hangulat hajnalig tartott, a bulik egyikében a magyar hírességek közül ott volt többek mellett a Csillag születik műsorvezetői, Stohl András és Ördög Nóra, az ismert táncos, Angyal András, a Danubius műsorvezetője Lovász László is jelen volt. A Megasztárt Pál Tamás és Torres Dániel „képviselte”, a Kiválasztott Danny Blue, a Sztársáv műsorvezetője, Várkonyi Attila és Kefir is ott volt, de a Hooligans tagjai is feltűntek a Teréz körúton, újonnan megnyílt helyen megtartott partyn.

Képek a megnyitóról

Olvasd el ezt is: Amikor mindenki Lambadázott - videóval

- Bíró Zsolt -

[2008.09.11.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még