2024. április 23. | kedd | Béla nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Ágnes: "Kettesben" kell lennem a zenémmel
Triplázik a Hangfoglalás: jön az újabb monstre hangszerkiállítás
Kapcsolódó Kiadványok
Agnes: Titkaid
Kapcsolatok
Ágnes Vanilla
Wackor
Wendigo
Kapcsolódó események
Ágnes Vanilla koncert
[2008. október 31.
péntek 18:00]

Ágnes négy órás koncerten mutatja be új lemezét

Négy év után új nagylemezzel jelentkezik Ágnes. Az egykoron Ágnes Vanilla művésznéven megismert dalszerző-énekesnő október 31-én egy négy órás fergeteges koncert keretein belül mutatja be munkája gyümölcsét a Petőfi Csarnokban. Legközelebb a nagyközönség a Hangfoglaláson találkozhat az énekesnővel.

- "A lemez október 6-án jelenik meg, de a címe még titkos" – kezdte Ágnes, akinek a Titkaid című dalához készült legújabb videó klipjét szeptember 30-tól lehet majd látni a magyar MTV-n. – "Nagyon nagyra nyitottam azt a bizonyos „lelki ablakot” ezen a lemezen, igazából mindkét végletes alkotói énem megjelenik a dalokban."

A júniusban megjelent Titkaid című kislemez tulajdonképpen előfutára volt az albumnak. Ágnes saját bevallása szerint a hangjával bármit ki tud fejezni, amit csak akar. Korábbi lemezein csak "takaréklángon" használta a hangját, mára azonban megfordult a helyzet, hiszen az énekesnő megválaszthatja, hogy kivel dolgozik. A júniusi, Műpában adott koncertjére például egy 36 tagú zenekart sikerült összehozni.

Az új lemezen lesz egy meglepetés duett is a Wendigo zenekarral, így ők is és a Wackor együttes is fellép az október 31-i lemezbemutató koncerten a PeCsában. A maratoni fellépésen nem csak az új számok, hanem a régiek is hallhatóak lesznek új köntösben. A legalább négyórányi zenélés egy egyedi koncert keretein belül valósul majd meg, ahol a közönséget megdöbbentő látvánnyal tervezik levenni a lábáról.

Magyarország legnagyobb hangszerkiállításán, az október 3-5. között megrendezésre kerülő Hangfoglaláson pedig már megjelenés előtt hozzá lehet majd jutni a lemezhez, ráadásul, akik koncertjeggyel együtt szeretnék megvásárolni, kedvezményes áron tehetik ezt meg. Október 4-én, szombaton délután 15-től 16 óráig Ágnes is ott lesz a Syma Csarnokban, a Chromatika standján, ahol dedikálni fogja az új lemezt és a helyszínen kapható koncertjegyeket. Természetesen a nemrég Férfiszóval címmel újra kiadott József Attila-Ágneslemez, és a Titkaid című EP is elérhető lesz ugyanitt.

Az énekesnő videóklipjeit pedig már nem csak az MTV-n láthatja a nagyközönség, hanem a MOKÉP kiadásában megjelent Szerelem első és második vérig lemezeken is, hiszen az első korongon Ágnes és Berencsi Attila (alias Bery Ari) duettjének hangulatklipje, a második DVD-n pedig Ágnes Titkaid klipje látható.

-zene.hu-

[2008.09.23.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még