2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
"Van, amikor történik valami" - A t.A.T.u-val még az interjú sem átlagos
Kapcsolódó Kiadványok
t.A.T.u.: Dangerous and Moving
Kapcsolatok
t.A.T.u.

t.A.T.u. – Dangerous and Moving

Meghallgattuk megjelenés előtt.

A t.A.T.u. visszatért. Ezt bizonyítja az is, hogy legújabb lemezük hamarosan boltokba kerül Magyarországon is. Mi már meghallgattuk a lemezt, pedig a Magyarországi megjelenés csak október 11. A lemez (hasonlóan első lemezükhöz) két verziós lesz, azaz lesz egy orosz, és egy angol verzió. Az angol verzióban mindössze csak egy orosz nyelvű dal került be, az Obez’yanka-Nol’ (Обезьянка ноль).

A dalok hangzásvilága hasonló eddigi slágereikhez, így a zenei stílusban szinte nincs változás: szintetizátor, és kissé rockos hangzás jellemzi a dalokat, mint ahogy már megszokhattuk a t.A.T.u-tól. A dalok ígérnek újat is, amellyel talán még több rajongót szerezhetnek. A lemez intro-ja a "Dangerous and Moving" eleje. A szám egyébként a lemez 12., azaz utolsó dala. Egy igazi pörgős szám, viszonylag kevesebb énekkel.

A második számot, az "All about us" című dalt már a magyar rádiókban is lehet hallani. A dalhoz egy klip is készült. A klip elején lévő autóból szóló "All the things she said" arra enged következtetni, hogy még mindig az eddigi sikereikkel próbálnak kezdeni valamit. Ami azért nem meglepő, mert a hetero kapcsolatokba bonyolódott lányok fő rajongótábora megtört. De a dal ennek ellenére sikeres, és ugyanúgy slágerlistákon szerepelnek, mint régebben.

A "Cosmos" (Outer Space) is eléggé pörgős lett, a refrén földöntúli, egyszerűen csodálatos. "Loves me not" arról szól, hogy nem tudnak választani a heteroszexuális és homoszexuális oldal között: „…I complicated our lives By falling in love with him …Now I’m so confused I don’t know what to do …” A dal egyébként a többségiben orosz dalokat tartalmazó lemezek közé angolul került be, nem is csoda, hiszen az egyszerű refrén angol nyelven olyan jól szól, hogy szerintem kár is lenne érte, ha oroszul szólna.

"Friend or foe" utáni számok többségében lassabb, szomorúbb dalok, el nem veszítvén a kicsit szintetizátoros, kicsit rockos jelleget. A "Sacrifice" szerintem az egyik legjobb szám, nem is tudnám megmondani miért, a szövege, a szám stílusa, szóval minden nagyon jó benne. A legjobb visszhanggal rendelkező szám a "We shout", ami címe ellenére nem egy ordibálós, sikítós szám. A lemez egyetlen orosz száma, az "Обезьянка ноль" nem tűnik ki a számok közül, nem jobb, de nem is rosszabb a többihez képest.

A rajongók nem fordultak el a t.A.T.u-tól, hanem továbbra is mellettük állnak. Ráadásul a lányoknak CD-t előbb kellett kiadniuk, mert a dalok kikerültek az internetre. A show tehát folytatódik: t.A.T.u újra itt van, hogy népszerűsítse az orosz zenét. A lemezt pedig csak ajánlani tudom mindenkinek: akik eddig is szerették a t.A.T.u számait, ők ezeket is szeretni fogják. Akik pedig nem szerették eddig a t.A.T.u-t biztos meg fogják szeretni.

Kristoffer

[2005.09.27.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
tatugirl 2006.08.04. 17:07 • [1]
Hi!!!!!!!!!!!!!!!!

Kiró mind a 2 album (D&M,Ljudi Invalidi)!!!!!!!!!!!!!!!!!
De a 200 km/h In The Wrong Lane is jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Honlapjaim:www.tatugirls.g-portal.hu,www.tatuforever.g-portal.hu

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még